Predstavite se SFM zajednici
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
- Status: Није на вези
Dobrodosao..i uzivaj..
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- kovacica91
- Manager
- Поруке: 1348
- Придружен: 28 Јан 2011, 18:44
- Место: Kovacica
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 4 times
Vozdra ljudi
Evo i ja da se predstavim u ovoj temi sa VELIKIM zakasnjenjem, ali kako sam dosao na forum (iskljucivo i samo iskljucivo samsonu) najvise paznje sam obratio takmicarskom delu foruma, tako da za ove ostale teme nisam imao bas previse vremena, sada krecem od pocetka temu po temu da prelistam celi forum i nadem se da cu naci nesto zanimljivo i po neku korisnu iformaciju... Inace zovem se Ondrej Kiš iz Kovačice (opština pančevo, mada smo i mi opština). Imam 20 g, zavrsio srednju skolu Gimnaziju Mahajlo Pupin u Kovacici i sada trazim nacin da pobegnem iz ove drzave za Australiju ili neke od skandinavski drzava... Mada kada pogledam neke druge drzave, ma ni ovde nije lose... pozz ljudi
Ниједан клуб као тебе волети нећу, сваки твој пораз преболећу, бићу са тобом и у добру и у злу, запамти Звездо ја увек бићу ту!
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Hahhaha..dobrodosao druze ..pa da uzmes SFML
What we do in life echoes in eternity!!
-
- Newgen
- Поруке: 36
- Придружен: 11 Феб 2011, 19:32
- Место: Minneapolis, MN, USA
- Контакт:
thanks for the warm welcome everyone! I'm in love with this place (I say that all of the time here) I just put up another pack here, and the boys and I at FM-View are always willing to share our works - in fact, Serbian FM is the only site that gets a direct link to my packs besides FM-View.
That's how much I love this place.
Cheers, and "pivo" for being awesome!
minneapolisJon
That's how much I love this place.
Cheers, and "pivo" for being awesome!
minneapolisJon
- kovacica91
- Manager
- Поруке: 1348
- Придружен: 28 Јан 2011, 18:44
- Место: Kovacica
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 4 times
Hwala! Pa izgleda da smo mi najblizi pa nisam video nikog drugog u blizoj okolini...stoka_pvo пише:Hehe, dobrodosao komsija... ti si mi izgleda najblizi od svih ovih ljudi ovde
mmladja пише:Ako kojim slucajem pobegnes sredi mi tamo neki fiktivan brak pa da bezim i ja. Nema ovde 'leba od fakulteta. A dok ne pobegnes usavrsavaj FM ovde s nama
Ajde vazi, pa zato ja i odustao od faksa jer nema lebac od njega...
Ниједан клуб као тебе волети нећу, сваки твој пораз преболећу, бићу са тобом и у добру и у злу, запамти Звездо ја увек бићу ту!
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis