Saradnji fora prodaješ jabuke i to a mi kupujemo ili nešto treće
Predstavite se SFM zajednici
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Status: Није на вези
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
Pozzzz
caos,zovem se Dusan, '92 god...iz Aleksinca...nick WESTLIFE je po jednom Britanskom bendu veoma popularnim u svetu(ne i kod nas xD)...FM igram od 2005 godine a igracu ga jos dugo dugooo...sajt vam je odlican ima dosta zanimljivih stvari i tako...
...
- Nikola 99
- Youth Team Coach
- Поруке: 118
- Придружен: 12 Дец 2010, 13:11
- Место: Grocka
Pozdrav(sa malo vecim zakasnjenjem)
Pozdrav svima,ja sam Nikola iz Grocke,'99 sam godiste,nadam se da cemo se lepo druziti i puno spamovati
,predstavljam vam se ovako kasno zato sto cu tek sada poceti aktivnije da koristim ovaj nalog,posto ga do sada skoro uopste nisam koristio...

,predstavljam vam se ovako kasno zato sto cu tek sada poceti aktivnije da koristim ovaj nalog,posto ga do sada skoro uopste nisam koristio... - mrek
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 2668
- Придружен: 13 Дец 2010, 20:32
- Место: Beograd, Srbija
- Контакт:
Moram priznati da posle onakve privatne poruke nikako nisam ocekivao otvorenu temu za predstavljanje.
Drago mi je sto prelazis u aktivnije clanove.
Drago mi je sto prelazis u aktivnije clanove.
Joga Bonito - Nije za svakoga
vule82 пише:Upisah se u istoriju i postah besmrtan!
- HoffenheimFan
- Assistant Manager
- Поруке: 793
- Придружен: 27 Мај 2011, 21:47
- Место: Beograd
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Pozz ljudi :)
Eeee pa pozz sa malim zakasnjenjem,na forumu sam odavno ali posto sam vise vremena provodio na FM Bosni nisam mngog posecivao forum.Stvar je ovakva,doslo je do svadje izmedju mene i nekoliko admina njihovog jebenog foruma pa sam odlucio da vise ne posecujem njihov forum,vracam se SFM-u i mnogo vise cu biti aktivan nego pre(do mere mojih mogucnosti) naravno u svakom slucaju pozz