Zonske Lige Srbije (by Karna)
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
- Status: Није на вези
Zonske Lige Srbije (by Karna)
O fajlu:
Ukljucuje i Srpske lige (treci rang)
Igrive zonske lige sa 12 liga u okviru zona
4 nova regionalna kupa (Kup Bg, Kup Vojvodine, Kup RZS, Kup RIS)
Kup Srbije modifikovan da ukljucuje sve klubove iz prva 4 ranga (SL, PLS, Srpske lige, Zone)
U fajl je ukljucen i Serbian Media Pack koji je adaptiran na nove zonske lige. Ne morate skidati posebno media pack
Istorijati takmicenja su popunjeni sa prethodnim osvajacima (za one koje sam uspeo da nadjem)
Testirano je nekoliko sezona na holiday
Poznati problemi:
Postoji promocija/ispadanje klubova u nelogicne lige. Ovo kretanje postoji i u pravom zivotu medjutim u FM-u je ovo izrazenije. Neka kretanja su logicna, neka bas i nisu. Kako bih minimizovao impakt ovoga Zona je podeljena u 4 podgrupe (Beograd, Vojvodina, Istok, Zapad) i namesteno je da iz Srpskih liga klubovi ispadaju u ove zonske grupe ali to samo ublazava problem, ne resava ga.
Ukoliko zelite, mozete me podrzati na:
YouTube - https://www.youtube.com/@KarnaYT
Discord - https://discord.com/invite/V963Qd5pgz
Instagram - https://www.instagram.com/fm_karna/
Последње учитавање од Karna дана 07 Мар 2023, 09:34, учитано 1 пут укупно.
- delboy
- Assistant Manager
- Поруке: 658
- Придружен: 14 Јан 2011, 16:18
- Место: Srbija
- Been thanked: 7 times
Re: Zonske Lige Srbije (by Karna)
Samo da proverim da nije bag kod mene, poceo sam sa Kosmajom, zona Beograd i klub nema igrace i osoblje. Jel to tako kako treba ili je nesto do mene?
- Karna
- SFM Hall Of Fame
Kada kreces igru uradi 2 stvari:
1. Kod odabira velicine baze idi na advanced i dodaj nation serbia i cekiraj players playing in nation
2. Cekiraj opciju add players to playable teams.
Fale igraci u bazi u zonama i zato neki timovi imaju manje igraca ili ih nemaju uopste.
Pošto nemam editor sa ovogodišnjom verzijom FM-a...
Da li bi neko bio ljubazan da mi uradi swap dva kluba za ovaj fajl?
Da li bi neko bio ljubazan da mi uradi swap dva kluba za ovaj fajl?
-
- Newgen
- Поруке: 5
- Придружен: 31 Мар 2020, 18:23
Svaka čast Karna. Imam pitanje samo, da li mogu da se dodaju igrači u neki klub? Primera radi ja sam krenuo sa klubom odakle sam. Medjutim nema svih igrača. Pa da li postoji mogućnost da ja kreiram nove igrače i ubacim u tim? Da bude kompletan doživljaj haha.
- Karna
- SFM Hall Of Fame
Cao. Mozes preko editora da dodajes igrace u tim. Skini Editor za FM i tu ubacuj sta god ti treba.Nikola_jova пише: ↑15 Дец 2022, 23:53 Svaka čast Karna. Imam pitanje samo, da li mogu da se dodaju igrači u neki klub? Primera radi ja sam krenuo sa klubom odakle sam. Medjutim nema svih igrača. Pa da li postoji mogućnost da ja kreiram nove igrače i ubacim u tim? Da bude kompletan doživljaj haha.
-
- Newgen
- Поруке: 5
- Придружен: 31 Мар 2020, 18:23
Važii. Nadam se da ću se snaći. Hvala ti. Video sam da je 9 evra.Karna пише: ↑16 Дец 2022, 18:29Cao. Mozes preko editora da dodajes igrace u tim. Skini Editor za FM i tu ubacuj sta god ti treba.Nikola_jova пише: ↑15 Дец 2022, 23:53 Svaka čast Karna. Imam pitanje samo, da li mogu da se dodaju igrači u neki klub? Primera radi ja sam krenuo sa klubom odakle sam. Medjutim nema svih igrača. Pa da li postoji mogućnost da ja kreiram nove igrače i ubacim u tim? Da bude kompletan doživljaj haha.
- Karna
- SFM Hall Of Fame
Ne, ne, nemoj placati in game editor, imas pre game editor koji je besplatan.Nikola_jova пише: ↑16 Дец 2022, 19:30Važii. Nadam se da ću se snaći. Hvala ti. Video sam da je 9 evra.Karna пише: ↑16 Дец 2022, 18:29Cao. Mozes preko editora da dodajes igrace u tim. Skini Editor za FM i tu ubacuj sta god ti treba.Nikola_jova пише: ↑15 Дец 2022, 23:53 Svaka čast Karna. Imam pitanje samo, da li mogu da se dodaju igrači u neki klub? Primera radi ja sam krenuo sa klubom odakle sam. Medjutim nema svih igrača. Pa da li postoji mogućnost da ja kreiram nove igrače i ubacim u tim? Da bude kompletan doživljaj haha.
Ja ne znam gde sam zeznuo,ali nemam idalje nigde nize lige stavio sam u editor data sve prebacio i posle isao na clear cache i reload skin i nista???
- nemasoft
- Newgen
- Поруке: 40
- Придружен: 25 Јул 2011, 11:50
- Место: Novi Sad
- Been thanked: 4 times
Trebalo bi odraditi update za 23.3 verziju, nece da verifikuje na novom apdejtu.