Premier League 15/16
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Hargreaves napusta Mancester na leto. 30ak utakmica za 4 godine a trebao prvu da igra
Последње учитавање од neme93 дана 23 Мај 2011, 14:53, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
Zao i meni sto ide.. Covjek je mogao da igra svaku poziciju u timu + slobodnjake izvodio perfektno.. Jbg..
A taj golman mi se najmanje dopada od svih golmana koji su bili u opticaju.. :argh:
A taj golman mi se najmanje dopada od svih golmana koji su bili u opticaju.. :argh:
What we do in life echoes in eternity!!
Šarm Beograda i huk sa Marakane
- neme93
- World Class Manager
Svaka mu cast sto jos igra. To je opasna povreda. Jedan od retkih koji je uspeo potpuno da se oporavi a da igra na vrhunskom nivou je Ronaldo. Mada nije ni on potpuno, kasnije je opet imao problema. Moj ujak u 25.god zavrsio karijeru zbog toga. Onaj Zidan, egipcanin, on je kidao na onom afrckom kupu nacija, negde 2009 ili tako nesto, i koliko se secam isto pokidao ligamente, covek nestao... I ja mislim da je ovaj golman jos neiskusan za MU. Nadam se da gresim...
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Bard
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 3355
- Придружен: 25 Окт 2010, 15:15
- Место: Beograd
- Steam: bard_whtid
- Been thanked: 5 times
Sign Jones? 15,000 Cardiff fans can't be wrong
Supporters of Cardiff City have reacted with delight to the news that manager Dave Jones has been installed as the latest favourite to become West Ham United's new manager.
Sky Sports News claimed this afternoon that the the former Southampton, Wolves and Stockport manager was West Ham's top target to fill the post vacated by Avram Grant a fortnight ago.
And the news was warmly welcomed in Cardiff where Jones's stock is said to be at an all time low.
"West Ham fans are a passionate bunch like us, they won't warm to him quickly if he does go there," said eighty_8 on Bluebirds message board "C'mon Gold & Sullivan, make it happen. It should rule West Ham out of the running [for] next season!"
Meanwhile fellow City supporter Bluebirds Fan 101 DJ OUT, posting tonight on fans' forum suggested that Jones had a reputation for failing to fully utilise his youth - news which will be anathema to Hammers fans.
However bobh was rather more circumspect, stating: "It's best for both Cardiff and Jones if he goes there. If he couldn't get City up with last season's squad, he probably never will. He'll probably take West Ham United straight up."
News of West Ham's apparent interest in Jones - and it remains the case that nobody from the club has yet confirmed the reports - had been received rather less warmly on Irons forums tonight.
Joj, uzasa!!! :argh:
Supporters of Cardiff City have reacted with delight to the news that manager Dave Jones has been installed as the latest favourite to become West Ham United's new manager.
Sky Sports News claimed this afternoon that the the former Southampton, Wolves and Stockport manager was West Ham's top target to fill the post vacated by Avram Grant a fortnight ago.
And the news was warmly welcomed in Cardiff where Jones's stock is said to be at an all time low.
" will drive him there myself, but I think there are 15,000 in front of me..."
- tommo blue
- tommo blue
"West Ham fans are a passionate bunch like us, they won't warm to him quickly if he does go there," said eighty_8 on Bluebirds message board
Код: Изаберите све
http://www.cardiffcityforum.co.uk.
Meanwhile fellow City supporter Bluebirds Fan 101 DJ OUT, posting tonight on fans' forum
http://www.ccmb.co.uk
However bobh was rather more circumspect, stating: "It's best for both Cardiff and Jones if he goes there. If he couldn't get City up with last season's squad, he probably never will. He'll probably take West Ham United straight up."
News of West Ham's apparent interest in Jones - and it remains the case that nobody from the club has yet confirmed the reports - had been received rather less warmly on Irons forums tonight.
Joj, uzasa!!! :argh:
We will remember
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
Skies may fade
And stars may wane
We won't forget
We will remember
Until the skies will fall
We won't forget
We will remember
We all shall follow doom
-
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
Arsenal F.C.
Ovde idemo sve vesti i dogadjanja vezane za tobdzije!!! tj toxic i ja da navijamo i podrimo
Последње учитавање од salel дана 23 Мај 2011, 23:39, учитано 1 пут укупно.
- Toxic
- Assistant Manager
- Поруке: 607
- Придружен: 30 Нов 2010, 14:38
- Место: Indjija
hahah tako je saleee! majstore
Bivši kapiten reprezentacije Engleske u kriketu, Majkl Von, bio je jedan od onih koji su ostavili svoj komentar.
"Poslednji meč u sezoni a Fabregas gleda Formulu 1!!! To nam puno govori o Arsenalu ove sezone..."
Jel istina to? ako je istina onda je stvarno pi...
evo gde sam i procitao
Bivši kapiten reprezentacije Engleske u kriketu, Majkl Von, bio je jedan od onih koji su ostavili svoj komentar.
"Poslednji meč u sezoni a Fabregas gleda Formulu 1!!! To nam puno govori o Arsenalu ove sezone..."
Jel istina to? ako je istina onda je stvarno pi...
evo gde sam i procitao
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/navijaci-ljuti-na-fabregasa-42975.html
-
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je kako očekuje "ludilo" na fudbalskom tržištu ovog ljeta.
Francuz je u razgovoru za engleske medije izjavio kako će uvođenje finansijskog fer-pleja natjerati klubove da iskoriste ljeto i ulože novca više nego ikada.
"Svi će biti aktivni u kupovini ovog ljeta, jer znaju da će uskoro na snagu stupiti finansijski fer-plej koji će ograničiti potrošnju klubova. Zato će svi morati kupovati, a među njima ću biti i ja", istakao je Venger.
On je dodao da njegovoj ekipi nijesu potrebne prevelike promjene.
"Dovesti ćemo nekoliko pojačanja, napraviti prave odluke i naredne sezone izaći mnogo jači. Klupske finansije su na visokom nivou, i imamo dobar temelj za gradnju ekipe", istakao je Francuz.
izvor; eurosport.me
Francuz je u razgovoru za engleske medije izjavio kako će uvođenje finansijskog fer-pleja natjerati klubove da iskoriste ljeto i ulože novca više nego ikada.
"Svi će biti aktivni u kupovini ovog ljeta, jer znaju da će uskoro na snagu stupiti finansijski fer-plej koji će ograničiti potrošnju klubova. Zato će svi morati kupovati, a među njima ću biti i ja", istakao je Venger.
On je dodao da njegovoj ekipi nijesu potrebne prevelike promjene.
"Dovesti ćemo nekoliko pojačanja, napraviti prave odluke i naredne sezone izaći mnogo jači. Klupske finansije su na visokom nivou, i imamo dobar temelj za gradnju ekipe", istakao je Francuz.
izvor; eurosport.me
- neme93
- World Class Manager
Jeste veceras. Potvrdjeni Ryan Giggs, David Beckham, Phil Neville, Paul Scholes i Nicky Butt.
A prica se da ce igrati i Peter Schmeichel, Eric Cantona, Dwight Yorke, Ronny Johnsen, Henning Berg.
Juventus u najjacem sastavu
A prica se da ce igrati i Peter Schmeichel, Eric Cantona, Dwight Yorke, Ronny Johnsen, Henning Berg.
Juventus u najjacem sastavu
- samson
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 7745
- Придружен: 05 Нов 2010, 23:41
- Место: Podgorica
ima li to gdje da se gleda
What we do in life echoes in eternity!!