Prvenstvo smo mirno priveli kraju, u drugom delu sezone nismo izgubili nijednu utakmicu, u seriji smo od cak 36 meceva bez poraza, racunajuci i 5 utakmica u barazu. Prvo smo Real neocekivano lako izbacili u cetvrtini finala, iako ih u ligi nismo dobili nijednom (poraz 4:5 i remi 2:2), da bi u polufinalu rutinski izbacili Beira-Mar. U finalu smo bili bolji od Lusitanije, u mecu koji nije nista odlucivao posto smo i mi i oni vec obezbedili promociju u visi rang.
Od igraca bih istakao one koji su imali dvocifreni broj golova, a to su Lucao, Campos, Iniesta i Kainandro, bekove sa dvocifrenim brojem asistencija, Friasa i Oliveiru, kao i najboljeg golmana u trecim ligama, Motu.
Jedino mi je krivo sto mi klinci nisu izdrzali do kraja i u drugom delu prvenstva su osvojili 2. mesto:
Budzet za narednu sezonu je solidan, 14k za transfere i 25k/w slobodno za plate. Sa vecinom igraca sam uspeo da produzim ugovore jos u toku sezone, tako da ne bi trebalo da nas niko bitan napusti, jedino se Kainandro buni sto ga nisam pustio da predje u Santos. Plan mi je da dovedem golmana, stopera. jedno krilo i rezervnog spica, plus par mladih i jeftinih igraca, dok cu gledati da sto vise isforsiram Pinta, Paivu i Ferreiru, a cilj je sredina tabele, pa ako se ukaze prilika za nesto vise. Za kraj 3 dobre vesti, postali smo profesionalci i filijala Atalante, plus sam iskoristio mogucnost da dobijem B tim.