11. JANUAR
Dodje i januar, Partizanova prednost nije velika, ali na nacin na koji igraju je nedostizna. Zakazan je sastanak, bez Mrkele ovaj put.
Terza: Vidi mali, nije sjajno, jeste da ja volim da se dokazujem kad je tesko. Uostalom, vidis i sam sta sam napravio od Zvezde, ali..
Ja: Sta ali?
Terza: Ono sto radi ludi Ivica sa Vucelom, izmice kontroli. Od kontrole sudija do ulazaka u protivnicike svlacionice. Sve je njihovo, ne mozemo da im pariramo.
Ja: Jel ovo neki test? Sta? Pa svi znamo da si ti doktorirao to, kako mi sad ovo kazes? Jel me testiras jel cu cutati? Pa za Zvezdu bi uradio i gore stvari...
Terza: Ma jok, mali. Prate me u svakom koraku, zbog moje proslosti lako mogu da me osude, znas mali u Srbiji niko ne prasta uspeh. Za malog prosecnog srbina Terza ce uvek biti lopov, a ne alhemicar koji je tim istim srbima dao dvaputa Ligu Sampiona. Zbog mene su dolazili Liverpul, Napoli, Psz.. Umesto da me zovu Grande Terza zovu me tvorza. Moracemo na terenu da osvojimo titulu.
Ja: Probacemo, necemo odustati. Moram ti nesto priznati, nemam punu kontrolu svlacionice, ako uzmemo titulu. Imam jedan uslov da ostanem.
Terza:Koji?
Ja:Da prodamo Borjana i Marina na leto, cela rekonstrukcija.
Terza:Zar nisi rekao da je Marin dve klase iznad ostalih?
Ja: Jeste, moram priznati. Ali cesto odmahuje rukom na moje zamisli. Lose ce uticati na klince, planiram dosta da ih promovisem na leto tu je i novo pravilo.
Terza:Ok, shvatam. Predlog pojacanja?
Ja:
Nestorovski, sjajan igrac i uz to lider, kruze price da je neverovatan profesionalac. Mozemo ga dovesti na loan, lose je igrao u Udinama. Ako se pokaze, otkupicemo ga. Imam jos jednog igraca, ne znam kako ce navijaci reagovati.
Terza:Sto? Jel sipac? hehe
Ja:
Nikola Maksimovic.
Terza:Bolje da je sipac. Pa ti mali mene zezas.. Koliko para?
Ja: Pozajmica sest meseci, 8.25 otkup.
Terza: Cekaj bre, kako ti mislis da ce navijaci progutati pricu? Dacemo 8 miliona za igraca koji je bukvalno oteran pre par godina ili druga prica zasto smo razigravali igraca Napolija sest meseci?
Ja: Nisam ocekivao da cu ovo reci, ali Terza bas si naivan.
Terza: ??
Ja: Niti cemo ga dovesti na sest meseci, niti ga platiti 8 miliona. Pred kraj sezone, ucicemo u razgovor sa njima ponuditi im jos godinu dana pozajmice.
Terza: Mislis da ce prihvatiti?
Ja: Ne racunaju na njega, ucinicemo im uslugu. Kod nas ce igrati, posle ga mogu prodati jer ima minute. A mi smo dobili vrhunskog stopera.
Terza: Nista, sve na tebi. Vec vidim naslov u novinama "Terziceva Zvezda na MAKS pogon" "Terzin novi Pancev". Bravo mali!
Terzic i Mrkela
Terza:Mali zna sta radi. Pravi ozbiljnu selekciju, planira vec par klinaca da ubaci. Bice top.
Mrkela:Stvarno ne znam sto se naljutio, ona dva momka su pravila razliku u Bosni...
Terza:Daj Mrki odigrali su zajedno 15 meceva, ne zna se ko je gori. Elem, pusticemo ga. Dacemo mu budzet. Napravi ce strasan tim. Prodacemo igrace za velike pare. Ako ne uspe, on je krivac. On je imao kontrolu.
Mrkela: Nek ti bude.
TRANSFERI
IN
OUT