https://ibb.co/Ss1WhKH
Znaci neverujem kakva jebena glupost!!!!!
Stvarno strašno. Bagčina. Jesi prijavio ovo na SI forumu?MakiScz пише: ↑25 Мар 2019, 12:55 https://ibb.co/sy3SKV5
https://ibb.co/Ss1WhKH
Znaci neverujem kakva jebena glupost!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moglo je i bolje ali je OK, ja igram dosta u poslednje vremeMiljenovic пише: ↑05 Апр 2019, 11:41 Kakvo je stanje posle zadnjeg update? Jesu li sta sredili... Isplati li se pocinjati igrati? Nisam imao vremena zimus, tako da nisam dosad ni igrao FM19.

Verovatno zato što se niko nije bavio tom tematikom. Ja sam se ranije zabavljao sa tim stvarima i nerealno je da nikog sa foruma ne zanima da se bavi sadržajem FM-a i da podeli sa zajednicom, nego se čeka sve na gotovo jbga. Nemamo adekvatne ljude koji se bave sadržajem i zato manjak istog.Juvenino86 пише: ↑04 Мај 2019, 00:03 Nema nijedna jebena tema sa ovim novim treninzima i eksploatisanjem istih? Zasto?

Ovo liči da nije loše. Ako vredi, moglo bi da se prevede.Juvenino86 пише: ↑05 Мај 2019, 15:07 Ma prekopao sam ceo net, mani u pic. Ima onaj mali sto je napisao u taktikama. Nije lose. XD
JOS jedna stvar, onaj lik sto je radio research za Vojceha Scesnjeg, zelim da lik umre najgorom i najbolnijom smrcu. Gledam ove ocene jebenog Vojceha Scesnjeg i ne verujem da je njemu neko dao 18 za one on one i 16 za rusing out!!!
Aktivne su mi lige jos od pocetka kada sam krenuo ovaj sejv. Nije pirat u pitanju. Malopre sam primetio da je isti slucaj i sa poljskim ligama, u isto vreme su zabagovale. Isto se tabela deli na dva dela, pa ide treci krug koji ni ovde nije odigran. U ostalim aktivnim ligama sve radi normalno.Orthodox пише: ↑05 Мај 2019, 19:17
@млекаџија još jedne godine se dešavalo da odjednom u nekoj godini nestane raspored i da igra tako zabaguje. Ali to je bilo na piratu, mozda 2009. ili tako nesto. Medjutim, nisam siguran da li postoji rasored utakmica za lige koje nisu aktivne tj nisu ukljucene kao aktivne. Znam da postoji samo pregled odigranih evr mečeva kao ovde, pa je moguce i to da je po sredi.
Opasan bag onda. Prijavi obavezno.млекаџија пише: ↑05 Мај 2019, 20:13 Aktivne su mi lige jos od pocetka kada sam krenuo ovaj sejv. Nije pirat u pitanju. Malopre sam primetio da je isti slucaj i sa poljskim ligama, u isto vreme su zabagovale. Isto se tabela deli na dva dela, pa ide treci krug koji ni ovde nije odigran. U ostalim aktivnim ligama sve radi normalno.
Postavio sam ja trening guide u odeljku taktike i treninzi. Danas i sam i odradio mali update posle višemesečnog testiranja.Posvetio sam puno vremena testirajući, čitajući druga mišljenja i generalno zezajući se oko treninga i razvitka igrača jer taj deo igre me je uvek fascinirao i to je glavni razlog zašto sam i kupio fm19.Post jeste dugačak ali smatram da nekome kome je potreban guide ima sve bitne informacije i biće sposoban da kreira svoj raspored.Orthodox пише: ↑05 Мај 2019, 02:01Verovatno zato što se niko nije bavio tom tematikom. Ja sam se ranije zabavljao sa tim stvarima i nerealno je da nikog sa foruma ne zanima da se bavi sadržajem FM-a i da podeli sa zajednicom, nego se čeka sve na gotovo jbga. Nemamo adekvatne ljude koji se bave sadržajem i zato manjak istog.Juvenino86 пише: ↑04 Мај 2019, 00:03 Nema nijedna jebena tema sa ovim novim treninzima i eksploatisanjem istih? Zasto?
Videću da li ima negde nešto o tome pa eventualno da prevedem.