"Možda i @momaoo radi nešto po tom pitanju, pa uskoči ko pomoć prijatelja?"
Postavio sam bazicni pregled pravljenja taktike.
Sto se tice pristojne taktike malo teze ce da ide trenutno jer ME za razliku od onog iz Bete je vrlo nazvacu ga neprecizan.
Mnogo problema sa ovim ME konverzija suteva cistih u golove,dugi pasovi i kada stavis da igraju najkrace moguce igraci prebacuju teren(a igrac cak i na ppm ima play short simple passes),zatvaranje sa dva ili tri coveka jednog protivnickog igraca ili golmana sa loptom(sto za posledicu ima prazan prostor iza ledja),bekovima treba tri sata i kada su sami da nameste centar sut kao da cekaju da im odbrambreni igrac dodje i uzme loptu(ili se prosto okrenu nazad iako imaju ukljucenu opciju centriraj SINE sto vise)..mogao bi jos ali sada bi trebala taktika koja se dodvorava svim ovim problemima koje ME evidentno ima.Iz tog razloga vam ne radi niiti jedna taktika sa neta koju skidate ili cak i da je pravite sami.Iz tog razloga je najvise golova iz prekida jer je igra trenutno ne izbalansirana.
Cim pocne ME (UPDATE)da se ponasa normalno bice Marius 2019
Kada bi sada radio taktiku ona bi izgledala skroz ne logicki samo da bi donela rezultat.I onda kada bi izasao update koji nadajmo se resava ove probleme(neka vrate ME iz Bete) taktika bi pukla skroz

Trenutno nije do vasih taktika prosto je do ponovicu ne izbalansiranog ME.
"Mozda klubovi tipa real,barsa,liver i tako ti velikani,napadaci mozda nemaju taj problem

"
Svi imaju ove probleme nema veze koji tim vodis,niti ima veze da li igras visoko ,nisko,brzo sporo kratki ili dugi pas.Igra je trenutno za nas koji je igramo dugo prilicno iritantna.Kad gubis od Rio Avea kuci a ja sam standardno Benfika imam 30 suteva oni 2 i pobede me 0:1 onda..I ajd da je jednom ,iskreno nisam siguran kako sam drugi trenutno na tabeli.