Za sve menadžere koji na FM19 igraju sa Crvenom zvezdom. U ovoj temi možete razmeniti iskustva, mišljenja, pomoći jedno drugom u odabiru igrača, osoblja, taktike i posavetovati kolegu o pojedinim detaljima vezano za samu igru i klub.

Izvoli druže:crvenobelimajmun пише: ↑22 Окт 2018, 16:21 Moze SS Babica, Jovicica, Rodica, Stojkovica, Jovancica i Degeneka?
I meni se u Partizanu zale zbog navodnog neigranja, a svi se rotiraju i igraju... Nego, mene druga stvar interesuje, kako uspevas da ispostujes pravilo od 4 stranca u protokolu za domacu ligu sa svim tim igracima koje si doveo i onima koji su vec bili tu?DanteFromAsgard пише: ↑23 Окт 2018, 12:29 Ja sam morao dodatno da pojaca klub, doveo sam Darka Lazica kao stopera, Sumaila je rupa. I dove sam Lacinu Traorea, Djuzepe Rosija I Robi Kina za napada, I nekog malog Roberta iz Fluminensea u Sredinu i Andrej Modica isto. Trenutno Sam drugi. A i drugi u Ligi Evrope, a grupa nikad laksa(prvi put u zivotu da zreb bude naklonjen meni) Arsenal, Lucern, Ludogorc i tu sam isto drugi. Jedini problem je sto se svi igraci zale na ne igranje iako su svi u rotaciji i imaju po 9 utakmica odigranih.
A pa to je jednostavno, Sumaila mi skoro ne igra. Robi Kin igra protiv zacelja i u kupu. Cafu nisam zadovoljan njegovim Mentalnim sklopom Pa tu na toj poziciji igraju Ben->Meleg->Srnic pa on. A tandem u Napadu Su Traore i Boaci, A u Izmenam bude Rosi. Ebesilio igra kad igramo kuci i to kad koristim amf. Inace Su mi Krsticic I Causic u Sredini. Obicno imam 3 stranca u prvoj postavi i Rosija u rezervama. I onda protiv slabijih izbacim ove ubacim ove sto mi ne igraju. Mada kontam da sledecu sezonu cu se resiti tako tih viskovapfcnenad93 пише: ↑23 Окт 2018, 12:55 I meni se u Partizanu zale zbog navodnog neigranja, a svi se rotiraju i igraju... Nego, mene druga stvar interesuje, kako uspevas da ispostujes pravilo od 4 stranca u protokolu za domacu ligu sa svim tim igracima koje si doveo i onima koji su vec bili tu?![]()

Savetujem ti da napravis svoju taktiku. Nekako su mi glupave te preset taktike. Kod mene se dosta povredjuje.Milosavljevic пише: ↑11 Нов 2018, 18:52 Jel može pomoć oko igre Marka Marina? Igra mi AML, inside forward support, taktika je ona default ponuđena vertical tiki taka, ide odlično, jedino Marin average 6.68 ocena, na polusezoni sam... A kako mi je on jedan od omiljenih igrača u Zvezdi trenutno, voleo bih da pruža dobre partije.