Druga garnitura moze da bude crvena, nesto kao sto nam je trenutno prvi dres, a treci mi i nije toliko bitan, moze beli, a moze i bilo kakav drugi.
Hvala unapred i tebi!
Imas neki zahtev proizvodjaca il bilo koja ? evo adidas pa ako oces drugi recipfcnenad93 пише:dark warrior™, pisao sam Mandi na njegovoj temi za fantasy dresove, ali evo mogu i ovde da napisem, pa ako i ti budes imao volje i vremena da mi uradis fantasy dresove reprezentacije Srbije, ali tako da prvi dres bude tamno plavi/teget - beli, nesto kao dresovi Jugoslavije '98.
Druga garnitura moze da bude crvena, nesto kao sto nam je trenutno prvi dres, a treci mi i nije toliko bitan, moze beli, a moze i bilo kakav drugi.
Hvala unapred i tebi!

Hoces da ovde postavljam slike ili da ti saljem PP.dark warrior™ пише:Hajde probacemo koliko mozemo uradicemotrnovica пише:Da li si zainteresovan da odradiš dresove za BIH klubove. Ja bih ti poslao slike a ti ako si u mogućnosti da to odradiš. Pozdrav.dark warrior™ пише:Nije problem ako treba nekome jos nesto nek pise slobodno uradicu najbrze sta mogu
Prati na PP lakse mi da pratim takotrnovica пише:Hoces da ovde postavljam slike ili da ti saljem PP.dark warrior™ пише:Hajde probacemo koliko mozemo uradicemotrnovica пише: Da li si zainteresovan da odradiš dresove za BIH klubove. Ja bih ti poslao slike a ti ako si u mogućnosti da to odradiš. Pozdrav.