Ne ide ovo lose, samo nikako da dobijem regena da valja nesto, da moze da ponese ekipu i da se proda za koju iljadu.
Igramo klasika, toplp-hladno, cak smo u prvom delu sezone bili i ispod crte, iz prostg razloga sto su mi stoperi bulje teske, i nikako da dobijem krstenog stopera da me pokrpi.
Igramo 433 i tu se jos uvek trazimo, jer primamo brdo golova, ali pretpostavljam da je zbog krseva u odbrani.
Napad je toplo hladno, brdo cc sansi masimo, 1 na 1, klasika.
Decko igra jako lepo, ali ga je glupi manager limitirao na PA mozda nekih 80 i nema dalje napretka, sto mi je totalno debilno u celom serijalu managera. Treba napraviti neku foru konstantnog napretka, u zavisnosti od lige ,kvaliteta utakmica, broja golova, treninga, a ne da je po rodjenju limitiran sa PA 80 i cao zdravo. Ako igrac igra lepo, mlad je, daje neke golove vazne i jos slicne stvari, moglo bi se napraviti da mu PA raste u nekoj meri, do mozda 120, a povrede, los trening i slabe utakmice neka mu smanjuju taj sugavi PA.
Isto sto sam rekao za onog napadaca, vazi i za ovog vezistu.
Najperspektivniji klinci:
Steta sto ove zvezdice na PA ne znace apsolutno nista, jer su to potencijali do nekih makcimu 60-70 i to je to.
Odlicna stvar je sledece:
I da, klub gradi novi stadion, ja mislim da ce primati 1000 navijaca vise nego ovaj sadasnji