(FM18) Problemi i pitanja
Pomagajte prijatelji braco drugovi, nakon 20ak sati igranja ovogodisnjeg izdanja igre bez ikakvih problema, malo pre sam pokrenuo igru da bi me docekalo seckanje i 5 FPS u proseku, toliko lose da ne mogu da mrdnem sa pocetnog ekrana nekoliko minuta.
Pomislio sam da mi nesto nije u redu sa kompom, da mi mozda crkava hard na kojoj mi je particija sa svim grafickim dodacima, medjutim nije do toga, i nakon izbacivanja dodatne grafike problem ostaje. Graficka nije, jer tera najnormalnije ostale igre (NBA 2k18, Arma 3 itd, sve na najvisim podesavanjima).
Kada i uspem da ucitam sejv (ucitavanje mi deluje da tece normalno, tj nije duze nego inace), i tamo me, bez ikakve 3D grafike, ceka u proseku 8 FPS.
Dakle, pokusao sam da izbacim sve graficke dodatke, smanjio u igri grafiku na minimum, i dalje isti problem, s tim da mi je FPS onda ide u rasponu od 10 do 20, sto je smesno za moju konfiguraciju, igra mi je na SSD-u a graficka je Nvidia Geforce GTX 950.
Da li neko zna sta bi mogao da bude problem ? Koliko ja znam igra nije imala apdejt sinoc/jutros pa da kazes da je do nekih izmena, do danas je sve normalno radilo....
EDIT:
Ipak je komp bio nesto pobrljavio, nakon apdejta nekih drajvera i restartovanja, vratilo se u normalu.
Pomislio sam da mi nesto nije u redu sa kompom, da mi mozda crkava hard na kojoj mi je particija sa svim grafickim dodacima, medjutim nije do toga, i nakon izbacivanja dodatne grafike problem ostaje. Graficka nije, jer tera najnormalnije ostale igre (NBA 2k18, Arma 3 itd, sve na najvisim podesavanjima).
Kada i uspem da ucitam sejv (ucitavanje mi deluje da tece normalno, tj nije duze nego inace), i tamo me, bez ikakve 3D grafike, ceka u proseku 8 FPS.
Dakle, pokusao sam da izbacim sve graficke dodatke, smanjio u igri grafiku na minimum, i dalje isti problem, s tim da mi je FPS onda ide u rasponu od 10 do 20, sto je smesno za moju konfiguraciju, igra mi je na SSD-u a graficka je Nvidia Geforce GTX 950.
Da li neko zna sta bi mogao da bude problem ? Koliko ja znam igra nije imala apdejt sinoc/jutros pa da kazes da je do nekih izmena, do danas je sve normalno radilo....
EDIT:
Ipak je komp bio nesto pobrljavio, nakon apdejta nekih drajvera i restartovanja, vratilo se u normalu.
Последње учитавање од ivansd91 дана 09 Дец 2017, 14:56, учитано 3 пута укупно.
-
- First Team Coach
- Поруке: 200
- Придружен: 14 Нов 2014, 12:25
- Место: Loznica
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 35 times
- Status: Није на вези
Imam problem koji nisam ranije imao. Prebacim i namestim sve lepo ceo FM18 folder na D disk, sve odradim to, ubacim skinove, logo, facepack, kitspack, upalim igricu, idem reload skin i sve kao i obično i završi sve i ima učitanih grbova, trofeja, dresova, svega, samo nema faca igrača uopšte? Zna neko u čemu je problem? Samo sam prekopirao folder faca sa FM17, a taj na FM17 sam prekopirao sa FM16 i sve je radilo. (i grbove sam prekopirao sa fm17 koji sam igrao do pre 2 dana i sve je ful išlo).
Причаће ти да се она гаси, ти што никад нису тако сјали.
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18929
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 259 times
- Контакт:
Ako koristis DF11 FP onda panel od prosle godine ne odgovara novom panelu na FM18. Izbaci folder panels iz grafike na desktop pa reload i onda će ti se pojaviti slike. Ako stgnem sad da odradim temu onda poseti pa skini novi panel i sve ce ti radioti. pretpostavljam da je do toga. Ako je neki drugi FP u pitanju, nemam predstavu.Jamie Vardy пише: Zna neko u čemu je problem?
-
- First Team Coach
Koristim cut out megapack sa sortitoutsi, od 9 gb, od fm14, zato mi i čudno da ne radi, možda je isti taj fazon, probaću sad. Znači 2013 sam ga skinuo i samo ga apdjetujem evo 4 godine već kad izađe i sve uvek bilo okej do sad.Orthodox пише:Ako koristis DF11 FP onda panel od prosle godine ne odgovara novom panelu na FM18. Izbaci folder panels iz grafike na desktop pa reload i onda će ti se pojaviti slike. Ako stgnem sad da odradim temu onda poseti pa skini novi panel i sve ce ti radioti. pretpostavljam da je do toga. Ako je neki drugi FP u pitanju, nemam predstavu.Jamie Vardy пише: Zna neko u čemu je problem?
Причаће ти да се она гаси, ти што никад нису тако сјали.
-
- First Team Coach
-
- First Team Coach
- Поруке: 418
- Придружен: 04 Нов 2010, 21:06
- Место: Beograd,Srbija
- Klub koji vodite: OFK Vršac
- Formacija: 4-3-3 DM
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 17 times
Meni je to sve kao da je neko skremblovao...kao markerom da je bojio preko panela...aj probacu pa javljam...ali svaki put prođe 5 meseci od izlaska igrice dok se stvari ne ustale....
Srbija i Crna Gora će sigurno osvojiti Svetsko prvenstvo u fudbalu u Nemačkoj čim ima 22 igrača bolja od Ramba Petkovića. ''Ziko''
- CrazyBoyCZV
- First Team Coach
- Поруке: 219
- Придружен: 27 Авг 2012, 01:19
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
-
- Newgen
- Поруке: 6
- Придружен: 14 Нов 2010, 01:28
- Место: Makedonija
-
- Newgen
- Поруке: 6
- Придружен: 14 Нов 2010, 01:28
- Место: Makedonija
-
- Newgen
- Поруке: 16
- Придружен: 26 Авг 2011, 08:04
- Место: Sremska Mitrovica
Jel zna neko kako funkcionise ono Disable first window transfer budgets?
Kontao sam da ukljucim to da se ne bi dogadjali transferi odmah u Julu 2017 i sta sam mislio... Ubacim lige koje mogu da se igraju, hocu da izaberem Barcelou da vodim i...
1. put krenem od Jula i stignem do Januara pa ni tu nije bilo moguce da odradim transfere
2. put ubacim brazilsku ligu (zbog datuma pocinjanja) izaberem April 2018, odem na godisnji do 1. Jula 2018 i opet ne mogu da dovedem igrace, pise 0 transfer buget.
Jel zna neko na koju foru ovo funkcionise?
Kontao sam da ukljucim to da se ne bi dogadjali transferi odmah u Julu 2017 i sta sam mislio... Ubacim lige koje mogu da se igraju, hocu da izaberem Barcelou da vodim i...
1. put krenem od Jula i stignem do Januara pa ni tu nije bilo moguce da odradim transfere
2. put ubacim brazilsku ligu (zbog datuma pocinjanja) izaberem April 2018, odem na godisnji do 1. Jula 2018 i opet ne mogu da dovedem igrace, pise 0 transfer buget.
-
- First Team Coach
- Поруке: 322
- Придружен: 23 Феб 2011, 11:54
- Место: Beograd
- Formacija: 4-2-3-1, 4-4-2,3-5-2
Barcelona_Boy пише:Jel zna neko kako funkcionise ono Disable first window transfer budgets?
To je bag, prijavljeno je vec na SI forumu nekoliko puta tako da bi trebalo da poprave to u sl patchu.