Tako da ja uskoro planiram napraviti prvi klip sto se tice novog serijala, novine itd...(samo naravno kad SI odluci da otkrije to..), pa me cisto zanima koliko vas bi bilo zainteresovano za klipove tog tipa.
Takodje planiram da snimam i sledece stvari:
-Obicni tutorijali tipa "kako ubaciti transfere,skinove,dresove...."
-Objasnjavanje svih rola u novom FM-u (klipovi podeljeni u 3 klipa - odbrana,vezni red i napad), znaci svaka rola za svaku poziciju pojasnjeno na srpskom jeziku.
-Pregledanje i isprobavanje svih novina, naravno kad FM18 izadje
-Snimanje sejvova tj. raznih tipova sejvova (LLM,Yourneyman,Sleeping Giants itd...)
*LLM - Lower League Managment tj. vodjenje klubova u beton ligama tipa konferencije u Engleskoj.
*Yourneyman - ucitavanje velikog broja igrivih liga, poceti nezaposlen i graditi svoj put do vrha.
*Sleeping Giants - uspavani divovi...uzmes
-Pravljenje lajvova i vodjenje kluba uz savete publike (lajv dolazi u obzir kada se stvori neki broj redovnih gledalaca kanala)
-Eksperimenti, vrlo jednostavno to su klipovi tipa "Sta ako
-Pravljenje tima u "Create a club" modu (naravno ako bude ubacen u 18icu) i vodjenje tog kluba iz beton lige do superlige.
I jos dosta zanimljivih stvari, ne mogu ni da smislim sve..prihvatam sve vase savete i kritike.
Mislim da bi ovo bilo veoma zanimljivo posto tu ima dosta stvari i zanimljivih klipova da se snimi a i bilo bi novo na ovom nasem podnevlju tako da bi mozda i privuklo ljude da zaigraju FM i uclane se u ovu zajednicu...