Ok, napravio sam dobar pomak. Odigrao sam sezonu i po sa Krilima Sovjeta i evo nas sad, sedimo ovde kao novi šampion Rusije.
Prvi moj rok je podosta promenio ekipu. Napunio sam ekipu strancima, možda i previše, ali doneli su ozbiljnu prevagu te sezone.
Poraz u poslednjem kolu nas je kasnije koštao plasmana u LŠ, što je baš katastrofa, s obzirom da je to bilo ovako:
I tako bez šuta u okvir gubimo najveći uspeh u istoriji kluba. Al ko ga jebe.
Opet gomilu transfera, ali ovog puta sam gledao da se pojačam Rusima, što me je koštalo debelo, ali se isplatilo.
Totalna dominacija. Dugo nisam igrao bolju odbranu, a napad nije mnogo zaostajao.
Predvodnik ove ekipe, argentinski ciganin koji je postao Rus. Nerealno je dobar, šalio se sa ovom ligom.
Novi rekorder Premier lige po broju mečeva bez primljenog gola, raspravljali smo jedno vreme oko novog ugovora, da bih na kraju morao da popustim i dam mu sve što želi.
Gruzijski bog. Majstor jebeni, tako se sjajno uklopio sa Maurisijom da je to neverovatno. Sprdali se sa odbranama cele lige ovaj drugi deo sezone.
Dva neverovatno bitna igrača, jedan došao na fri iz Saudijske Arabije, a drugi je najskuplji igrač u istoriji kluba. Obojica su do jaja.
Nejasno mi je kako svi moji rusi ne igraju za repku, jer su poprilično bolji od ostatka ruskih igrača.
Dosta za sad, pišem opet po kraju sledeće sezone.