Tokom letnje pauze pojačali smo se fino. U klub su došli Cleber i Dinga, kao i napadači Pešić i Andrija Pavlović. Naravno, još uvek je Popović prvi izbor jer je terminator ali ću rasporediti minutažu kako i koliko budem mogao jer je on takođe i igrač Monaka koji je ostao na pozajmici od godinu dana, što je super s obzirom da izlazimo u LŠ. Doveo sam još neke igrače jako zanimljive, a u medjuvremenu sam se iznapusavao sa upravom jer su prodali svako dete koje sam napravio u ovih par godina a koje je vredelo. Dobro ne bas sve ali vecinu. Miskovic mi se naljutio zbog toga. Gleda da proda klub, a ja stondiram. Osvojio sam ligu i napravio najveci uspeh u istoriji kluba. koga boli tuki. I arapin da dodje mora da se pokloni...a mozda i ne.
Ukupno potrosena para 0. No vise od toga i nema. I ono sto je bilo smo potrosili na zurku i provod. Slavila se titula jbga, nije mala stvar, a kurve zene skupe isto ko i rakija.
Kako je pripremni period protekao fino, i zadovoljan skockanom ekipom, sacekao nas je Super kup i u njemu Partizan, visestruki sampiuon i definitivno ekipa koja nas je najvise mucila. Sve je bilo spremno za totalno osvetu kao Brus li kad kida Čak Norisov tepih ljubavi. Stadion Mladosti u Krusevcu prepun, Jakuze brojnije nego ikada , a to valjda ide sa dobrim rezultatima, Krusevac je rakija, rakija je Jakuza i decaci su torpedovali beogradske crno bele sa 3:0 za jos jedan ne tako vredan, ali simpatican trofej u vitrinama kluba.
Pu, kakav fudbal odigrasmo, ja sve u neverici ali normalno ne pokazujem jer sam u tripu da sam veliki trener koji je istrajao u svojoj viziji. Zeković bi rekao da me sere ali on n'ume ko ja pa mu krivo. Počeo je da bude ljubomoran jos kad sam razvio odnos sa Kaduom pre par godina . Od tada datira sve to. Jebes Zekovica, sabili smo.
posto nas je mlatio mamurluk jos od osvojene titule i provoda, resili smo da odemo na neko fino mesto i proslavimo novi trfofe. izbor je pao na pečenjaru u Stopanji. Šator, vrucina melje, a Vendi kida za sve pare. Bukvalno za sve pare. Zato i enma nista u budzetu.
Tako u super raspolozenju i maurluku dočekali smo vec sutra zreb za ligu šampiona i moze se reci da smo imali više sreće nego sa V kao Vendi jer ona nema cenu, a ova utakmica ce imati. Dinamo Bukurest ili Skendija za učešće u Evropi pa kud puklo da puklo. Da bude politički korektno, optimista sam da ne kazem odracemo ih.
Čujemo se uskoro. Izadjite iz fotelje , dodjite na stadion da gledate šampiona. (To se ja lozim da ukljucim Twitch)