"Krpi rupu dok je manja" tako bih opisao ovaj prelazni rok, tesko je naci kvalitetnog igraca, tesko je sa amaterskim ugovorom dovesti bilo sta, ali izvukli smo najbolje, cak sta vise setio sam se mojih starijih saigraca i zapravo nisu losa pojacanja, ima tu i PLS i srpskoligaskog kvaliteta, na kraju krajeva zadovoljan sam ali jos vise bih bio zadovoljniji da me uprava nije odbila za veci status odnosno semi-pro status...
Prozivkom zapocinjemo zimske pripreme, prosle su slave, svadbe, rodjendani, praznici i tako dalje.. Vreme je da ispunimo nas cilj - a to je SRPSKA LIGA. Nekako mi se cini da je ovo nase prolece, preko starijih kolega dobijam razne savete samo da nastavim ovako, i nastavicu i tim i ja, pa i ta Vranjska Banja ce kiksnuti, kao sto smo i mi. Jer pre svega Leskovac zasluzuje jos jednog srpskoligasa, koji ce kvalitetom a ne mafijaskim parama doci do PLS, koliko to god grubo zvucilo, ali vreme je da pokazemo zube.
U medjuvremenu BOMBA prelaznog roka, bivsi igrac C. Zvezde, Fluminensea, Gyor-a i Radnickog - Vladimir Djordjevic!

Bivsi golman srpske lige istok, igracka karijera FK Timocanin, FM zaludjenik od svoje 10-te godine, trenutno student na Gradjevinsko-arhitektonskom fakultetu..