Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dominantna utakmica s naše strane, laganica, jedan gol, pa zatim i drugi, ali nismo bili oprezni kod najopasnijeg rezultata i kazna je usledila.
Apsolutno nezaslužen gubitak bodova, ali šta da se radi.
Jedan Karlajl je morao biti ubiven da bi serija remija bila prekinuta.
Petarda kumovi
Ovo je ona situacija kada ste zadovoljni načinom kako se sve odigralo i konačnim ishodom, a znate da apsolutno ništa niste promenili da bi do toga došlo.
Očigledno su se neke kvržice u glavama mojih igrača pogodile sa ganglijama, te je došlo do ovakvog torpediranja uvek simpatičnog Karlajla.
Vodeći tim na tabeli, ekipa Mansfilda, totalno je unakažena na svom terenu.
Već na poluvremenu je bilo 4-0 za nas iz ukupno 6 šuteva ka golu domaćina. Drugo poluvreme je bilo odradjivanje posla, a i tu je par komada metnuto čisto da se zna ko je gazda u Ligi 2.
Samo zbog utakmice manje nismo zauzeli vodeću poziciju posle ovakve demonstracije moći.
Neshvatljiva situacija gde mi je štoperski tandem bio frustriran u trenucima totalne dominacije i vodjstva od 2-1.
Namestio sam izmenu frustriranijeg od dvojca i čekajući je primio gol za remi i konačni rezultat. Vruć fen je spreman..
Djubrad pogana, FM u punom sjaju! Utakmica gde sam maksimalno dominirao, ali četiri šuta u okvir gola Barneta bez i jedne jedine clear cut šanse i poraz od 4-3 na Adams Parku.
U
Последње учитавање од mrek дана 26 Мар 2017, 22:33, учитано 2 пута укупно.