Ispravke za podatke za Srbiju i Crnu Goru - FM2017

Закључано
Корисников грб
Baja
Global Moderator
Поруке: 2412
Придружен: 08 Нов 2010, 18:59
Место: Beograd
Has thanked: 22 times
Been thanked: 52 times
Status: Није на вези

Порука од Baja »

Nikola Vukovic 62164221 trebalo da stoji Karadjordje Topola,ne Ribnica.U medjuvremenu poceo da igra za ekipu Lunjevice iz GM-a,tako da moze na free.
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

Ispravke za neke omladince Jagodine:
Aleksa Janusevic 62195902,rodjen u Pozarevcu,dete Mladog Radnika,tj Radnickog 1926,2014\15 godine bio u Cukarickom.
Marko Radosavljevic 62193070,rodjen u Nisu,dete niskog Nacionala gde je bio do 2014.
Nikola Simonovic 62193067 rodjen u Svilajncu.
Stefan Vasic 62160048 prebaciti na pozajmicu u Tabane,a izbrisati njegovog duplikata 62199428 koji je u Tabanu.Eventualno sacuvati ovaj 62199428 UID ,tj prepraviti za Stefana Vasica napadaca Jagodine rodjenog 21.08.2001. godine. pa ga aktivirati kad stekne dovoljno godina za ulazak u igru.
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

Ceo moguci net sam pretrazio u vezi Branimira Niciforovica 62181034,medjutim taj momak ne postoji,apsolutno nigde,medjutim postoji Branislav Niciforovic rodjen u Valjevu,26.7.1996. godine,dete Krusika,pozicija se poklapa,verovatno bio u Tabanu na nekih 6 meseci,godinu,ali od ove sezone igra za FK Mladost Dracic koja nije u bazi...
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

Nikola Jovanovic 62076363 proslu polusezonu igrao za Ústí nad Labem 136249,a ovog leta se vratio u Buducnost.Inace,ja sam napravio gresku i poslao ga u Hajduk,jer i tamo ima igrac sa istim imenom i prezimenom iz Podgorice,medjutim dva razlicita momka u pitanju.Nema potrebe dodavati ovog iz Hajduka,totalno nebitan lik,kao i rang u kome igra.
Корисников грб
tadicweb
SFM Hall Of Fame
Поруке: 1416
Придружен: 02 Јул 2012, 16:47
Место: Novi Sad
Has thanked: 1 time

Порука од tadicweb »

PARTIZANje dobio predsednika, a sa njim i novi upravni odbor. Za razliku od nekih prethodnih promena, kada su one praktično bile kozmetičke, sada je znatno izmenjen izgled fudbalske vlade crno-belih, pošto su iz prethodnog saziva u novi uvršteni samo Milorad Vučelić kao predsednik i generalni sekretar JSD Partizan Milan Obućina.

Pored pomenute dvojice, Upravni odbor Partizana zasad čini još osam članova, a realno je očekivati da u bliskoj budućnosti u rad bude uključeno još nekoliko ljudi. Potpredsednik je Vladimir Vuletić, profesor rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu, koji je za vreme dok je Zoran Popović bio na čelnoj funkciji u klubu bio predsednik Nadzornog odbora. Dragoljub Trailović je u nekoliko navrata bio u upravi kluba, još u vreme dok su klubom zajedno rukovodili Žarko Zečević i Nenad Bjeković, a karijera izvan zidina objekta u Humskoj bila mu je vezana za hotel "Junior" na Kopaoniku, čiji je bio direktor svojevremeno.

Zoran Rajić je u Upravni odbor Partizana kooptiran sa mesta profesora Poljoprivrednog fakulteta. Reč je o agrarnom ekonomisti, koji je u prethodnom sazivu Vlade Srbije bio sekretar ministra poljoprivrede. Konsultantske aktivnosti u okviru agencije za poslovne usluge navedeni su kao delokrug firme "Saniteko grup DOO" na čijem čelu se nalazi još jedan od članova Upravnog odbora Partizana, Branko Brnović.

Milorad Vučelić je poverenje ukazao i Dušanu Jovanoviću, zameniku direktora Urgentnog centra u Beogradu, kao i Goranu Skorobaću, suvlasniku klinike za plastične operacije. Dejan Bukvić je direktor građevinske firme, Nebojša Petrović je ekonomista koji radi u Ministarstvu finansija, a predsednik Milorad Vučelić ga je na Skupštini u ponedeljak predstavio kao "mladog čoveka koji veoma voli Partizan".
Последње учитавање од tadicweb дана 28 Окт 2016, 22:56, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

tadicweb пише:PARTIZANje dobio predsednika, a sa njim i novi upravni odbor. Za razliku od nekih prethodnih promena, kada su one praktično bile kozmetičke, sada je znatno izmenjen izgled fudbalske vlade crno-belih, pošto su iz prethodnog saziva u novi uvršteni samo Milorad Vučelić kao predsednik i generalni sekretar JSD Partizan Milan Obućina.

Pored pomenute dvojice, Upravni odbor Partizana zasad čini još osam članova, a realno je očekivati da u bliskoj budućnosti u rad bude uključeno još nekoliko ljudi. Potpredsednik je Vladimir Vuletić, profesor rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu, koji je za vreme dok je Zoran Popović bio na čelnoj funkciji u klubu bio predsednik Nadzornog odbora. Dragoljub Trailović je u nekoliko navrata bio u upravi kluba, još u vreme dok su klubom zajedno rukovodili Žarko Zečević i Nenad Bjeković, a karijera izvan zidina objekta u Humskoj bila mu je vezana za hotel "Junior" na Kopaoniku, čiji je bio direktor svojevremeno.

Zoran Rajić je u Upravni odbor Partizana kooptiran sa mesta profesora Poljoprivrednog fakulteta. Reč je o agrarnom ekonomisti, koji je u prethodnom sazivu Vlade Srbije bio sekretar ministra poljoprivrede. Konsultantske aktivnosti u okviru agencije za poslovne usluge navedeni su kao delokrug firme "Saniteko grup DOO" na čijem čelu se nalazi još jedan od članova Upravnog odbora Partizana, Branko Brnović.

Milorad Vučelić je poverenje ukazao i Dušanu Jovanoviću, zameniku direktora Urgentnog centra u Beogradu, kao i Goranu Skorobaću, suvlasniku klinike za plastične operacije. Dejan Bukvić je direktor građevinske firme, Nebojša Petrović je ekonomista koji radi u Ministarstvu finansija, a predsednik Milorad Vučelić ga je na Skupštini u ponedeljak predstavio kao "mladog čoveka koji veoma voli Partizan".
Seme ti 'bem krvavo sve sami strucnjaci u fudbalu,i generalno sportu...zato smo tu gde jesmo! :smeker:
Корисников грб
tadicweb
SFM Hall Of Fame

Порука од tadicweb »

Namerno sam ostavio ceo tekst, da se i ovde vidi kakve su to lopine... :slap:
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

Luka Rudan 62143301 je punopravni igrac Bezanije o cemu sam pisao jos prosle zime (izmedju Zonjica i Babica).

Слика
velja
Youth Team Coach
Поруке: 187
Придружен: 01 Нов 2010, 18:29

Порука од velja »

Ne znam ko predlaze ocene nasih igraca i igraca iz nase lige, ali je sve preterano za bar 30%, ili mozda nasi timovi igraju redovno evropska takmicenja i prodaju se za milione samo ja nisam upucen.
Корисников грб
tadicweb
SFM Hall Of Fame

Порука од tadicweb »

Nije pretjerano, a komentar ti uopšte nije na mjestu.

Neki naš tim i igra redovno evropska takmičenja, a sasvim dosta igrača iz lige se i prodaje za milione u lige petice, a i širom Evrope.

Ako želiš da pomogneš iznesi predloge, a ne da ne doprinosiš ničim i dođeš da pljuneš na nečiji višegodišnji rad.
Последње учитавање од tadicweb дана 30 Окт 2016, 22:29, учитано 3 пута укупно.
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

velja пише:Ne znam ko predlaze ocene nasih igraca i igraca iz nase lige, ali je sve preterano za bar 30%, ili mozda nasi timovi igraju redovno evropska takmicenja i prodaju se za milione samo ja nisam upucen.
Iskreno meni ocene deluju siromasnije nego ikada...elem,to nije ni toliko bitno,koliko to da u smo ovom trenutku mozda jedna od najrealnijih baza,po svemu pa i ocenama,pogotovo ukoliko uporedis sa ostalim drzavama.Treba stvarno biti bezobrazan i iskomentarisati ovako nesto,inace u temi koja je otvorena 365 dana u godini,gde svako moze da iznese realan predlog potkrepljen cinjenicama,i da bude uvazen u najkracem mogucem roku.Da se ogradim u startu,ne radim na ocenama...Da baza moze biti jos bolja,uvek moze,medjutim zbog takvih "kriticara",koji ce sedeti cele godine,igrati,ne raditi apsolutno nista i samo cekati sve na gotovo,a posle pljunuti po necijem radu,sigurno nece biti bolja...
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

Baja пише:Luka Rudan 62143301 je punopravni igrac Bezanije o cemu sam pisao jos prosle zime (izmedju Zonjica i Babica).

Слика
Dule,ipak si dobro namestio u Bezaniji situaciju sa Nikolom Todorovicem 5751204,jeste trener golmana,sto se isto vidi po ovog slici,izvini zbog zabune koju sam ti skoro pominjao na mail-u.
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

Igor Vidovic 62195674 iz Radnickog NP pojacao ekipu Slovena iz Rume.
Slobodan Urosevic i Marko Gobeljic produzili ugovore sa Napredkom do leta 2018. godine.
Nikola Maras produzio ugovor sa Radom do leta 2018. godine.
Ne znam gde se izgubio nas Aleksandar Susnjar 62097665 koji igra za Gaz Metan,uglavnom njega tamo treba poslati,a ovog sto su rumuni ovog leta izmislili sa UID 15071023,treba izbrisati.Svakako mislim Dule da nije u tvojoj bazi,al mozda mozes nesto da sredis\poguras da isprave.
Последње учитавање од Baja дана 31 Окт 2016, 17:56, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

Novi sef struke Dinama iz Panceva je Branko Djokic 5745745,dok ce mu pomocnik biti sin Dusan Djokic 132719 inace bivsi igrac Crvene Zvezde.Marko Stanojkovic 62196091 dete OFK Beograda,a pre dolaska u pancevacki Dinamo igrao za ekipu Sindjelica iz Beograda.
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

Nenad Mijailovic 62074441 bivsi igrac Donjeg Srema je regularno premesten Drinu iz Zvornika,na brisanje moze njegov duplikat 62189772.
Nikola Marjanovic 62161551 igracu TSC Backe Tople,izbaciti iz istorije Hajduk sa Liona.U pitanju dva razlicita igraca sa istim imenom i prezimenom,ovaj iz Topole nije u Beogradu sudeci po svemu,nije ni igrao za Hajduk.Moja greska,izvini Dule.
Корисников грб
dukiss
Manager
Поруке: 2591
Придружен: 20 Нов 2010, 23:20
Место: Niš, Srbija
Has thanked: 48 times
Been thanked: 74 times

Порука од dukiss »

velja пише:Ne znam ko predlaze ocene nasih igraca i igraca iz nase lige, ali je sve preterano za bar 30%, ili mozda nasi timovi igraju redovno evropska takmicenja i prodaju se za milione samo ja nisam upucen.
Samo neka si ti nama došao i rekao da spustimo sve 30%, evo odmah se bacamo na posao, celu ligu da smanjimo.

Šalu na stranu - zna se kako se predlažu izmene za bazu, a ovo je mijama daleko od pravog načina za tako nešto. Igrač taj i taj, podatak taj i taj, ocena ta i ta, zbog toga i toga. Ovakve teme postoje godinama unazad i svako ima prilike da da svoj predlog, na već pomenuti način.

Tadić i Baja su već objasnili, tako da ništa više ne moram da dodam.
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

Goran Lukovic 5745338 je trener\konsultant\koordinator u prvom timu Metalca.
Dusan Kolarevic 5781716 igra za FK Varvarin,ne Temnic Varvarin tako da moze na free.
Filip Pankarican 62097164 igra za Duslo Sala 7562533.
Slobodan Arsenovic 62060669 igra za Podrinje iz Macvanske Mitrovice,trenutno neaktivna ekipa pa mu dodati u istoriju a njega na free.
Stefan Stanojevic 62073894 igra za FK Loznicu.
Последње учитавање од Baja дана 03 Нов 2016, 03:01, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

Dule,imam pitanje,zasto je u svakom klubu blokiran neki clan strucnog staba?
Слика
Корисников грб
tadicweb
SFM Hall Of Fame

Порука од tadicweb »

Izgleda da ti doktori nemaju profile ili nemaju još ocene? Ja sam prvo uzeo Inter. U njemu isto stanje sa doktorima.
Корисников грб
Baja
Global Moderator

Порука од Baja »

tadicweb пише:Izgleda da ti doktori nemaju profile ili nemaju još ocene? Ja sam prvo uzeo Inter. U njemu isto stanje sa doktorima.
Imaju,Pura je uredno u bazi godinama,da l je i sta u pitanju il ne znam....mislio sam da sam sjebao nesto,al kontam na to dr. ima licenca il neko slicno go**o...kako god krenuo sam sejv,sad ko mu :raper: zenu :D
Закључано

Повратак на “FM2017 Research”