KK Partizan 16/17

Papučar
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 09 Мај 2011, 11:02
Место: ...
Status: Није на вези

Порука од Papučar »

ma to zbog Duleta, on je najveci problem KKP i srpske kosarke.
Da je Covic predsednik nekog drugog kluba, danas bi ga besili zbog prodaje Kosova, ovako postaje srpski junak. jebemga usta
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Papučar, necemo o politici ma da ne kazem da nisi u pravu, ali da ne idemo od teme. Ovo je basket tema da je ne trujemo bez potrebe, misljenja sam da nema potrebe da krecemo u bezvezne rasprave koje nemaju ama bas nikakvog smisla :)
Sutra u Nemackoj, svi cekaju 1 na kladionicama 1,4 na nemce. Sibnite 2 slobodno. Mislim da ce biti opasno dobra tekma, Partizan posle ko zna koliko godina ucestvuje u takmicenju u kome nema aba bas nikakav imperativ mogu da odigraju samo za sebe i za 150k po tekmi, znaci opusteno. :fanman:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Aleksandaar
Youth Team Coach
Поруке: 182
Придружен: 19 Апр 2016, 00:22
Место: Beograd

Порука од Aleksandaar »

Alexandar_81 пише:Ne ne cekaj, ti ne kapiras, Covic je kupio Metalac od Djukanovica, samo da Partizan ne bi uzeo Rakicevica, tj dao je svoje pare, da bi sprecio 1 transfer, ne radi se ovde o Zvezdi, ne radi se Rakicevicu i Kutlesicu, ovde se radi o bolesnoj sujeti. Nemam ja nista protiv Zvezde to je uz Partizan najveci Srpski klub, ali da bi postojali veliki klubovi, mora da postoje i mali klubovi kao Metalac, Konstantin, Proleter, Vojvodina, Zdravlje, Macva ne treba ih sve pokupovati i pretvoriti u svoj II klub samo da igraci odatle ne odu u drugi klub. Sa ovakvom ligom mozemo ocekivati samo jos jedan fijasko nasih klubova u Evropi kao u fudbalu.
E jok sad, pokupovao sve klubove što je mogao.

Platio obeštećenje, odnosno isplatio zaostale zarade Kutlešića i Rakićevića i time sredio da ih ovi ne tuže za te pare i to je to. Za Rakićevića ti garantovano tvrdim da nije doveden zbog sujete, za Kutlešića već ne znam, vrlo moguće, ali kapiram da je on jednostavno morao da dođe da bi došao Rakićević.

I ne stvaraj atmosferu kao da Zvezda gasi domaće klubove, gasio se i jedan Hemofarm u vaše vreme, da ne pominjem kakva su tu sve dešavanja bila. Pa i Zvezda je bila tada u makar 10x težoj situaciji nego vi danas, pa se nešto ne sećam da je neko optuživao vaš klub za sve to, kao što se to sada radi. Čak šta više, da ova dvojica nisu prešla u Zvezdu i FMP, Metalac danas ne bi postojao gotovo sigurno.

I opet, taj Čović kakav takav je, bez da ulazim u to šta je on radio na Kosovu, u košarci nije od juče, tu je makar 20 godina. Samoodržavao je FMP i onda kada su bile težnje da ih ugase, opet za vreme vaše vladavine. Jednostavno niko ne može da mu prigovori da ne zna da radi svoj posao, na ovaj ili onaj način.

Ako bismo samo mogli zalaženja u to šta je on radio na Kosovu jer to ko zna kada će da se sazna, a niko od nas nije bio tamo pa da zna, možemo samo da nagađamo. Daleko od toga da ja mislim da on tamo ništa nije pokrao, čak suprotno, ali mislim da taj slučaj nema nikakve veze sa onim šta mi trenutno komentarišemo.

I da, dobijate ove Nemce sutra. Nerealno velika kvota na vas.
Последње учитавање од Aleksandaar дана 19 Окт 2016, 01:42, учитано 1 пут укупно.
Papučar
Assistant Manager

Порука од Papučar »

kakva su desavanja bila u Hemofarmu? koliko znam firma je privatizovana a novi vlasnik je ubrzo izgubio svaku zelju za ulaganje u sport.
Radnicki iz Kragujevca je pukao na slican nacin, zajedno sa Regionima Srbije ili kako se vec zvala dinkiceva stranka.
FMP se drzao zato sto Covic ima novac koji treba ubaciti u legalne tokove.
Uglavnom, ne mozete da ne mesate politiku u sport kad sportski klubovi sluze za skupljanje politickih poena.

Uglavnom danas prva utakmica u LS. Pogledao sam poneki hajlajt jucerasnjih utakmica. Promaseno takmicenje, hale poluprazne a po kvalitetu sasvim sigurno iza Evrokupa
Aleksandaar
Youth Team Coach

Порука од Aleksandaar »

Papučar, mislio sam na dešavanja u onim finalnim serijama sa Hemofarmom, suđenjima na utakmicama, upadanje u svlačionice sudija, pa i otimanje igrača od njih, sve to je uticalo da Hemofarm digne ruke od košarke. Danas Hemofarm opet vrlo dobro posluje, a čisto sumnjam da im pada na pamet da ponovo ulaze u tu priču jer u Srbiji samo Zvezda i Partizan mogu da budu prvaci i da koliko toliko ostvaruju neki prihod. Tu ne računam Megu čije su ambicije sasvim drugačije.

Koliko to novca ima Čović onda kad već 20 godina posluje u košarci i nikako sav taj novac da provuče kroz legalne tokove?

I kome to služi klub za sticanje političkih poena? Ako misliš na Vučića, onda skroz grešiš. U mom okruženju ne poznajem nijednog Zvezdaša koji njega podržava u bilo kom smislu. U svakom slučaju, on bi "klubaštvom" pre mogao da izgubi, nego da dobije na glasovima.
Papučar
Assistant Manager

Порука од Papučar »

ne mislim na Vucica, mislim na politicare generalno. Klubovi su, od kad znam za sebe, samo jos jedna igracka iz koje ce izvlaciti novac ako nicim drugim, onda zaposljavanjem ljudi u izvrsne i kojekakve ostale odbore
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Bilo bi lepo kad bi Aleksandar i Alexandar nastavili ovo preko privatnih poruka.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3
Been thanked: 5 times

Порука од TheBlues »

novi okrsaj u najavi

- Iz Zvezde sa mnom nisu kontaktirali, osim navijači na društvenim mrežama. Cenim ljude iz Partizana, prevashodno trenera Džikića. On je u Las Vegasu našao vremena da se upozna sa mnom i da mi predstavi plan i program, kao i viziju za moj dalji razvoj - rekao je Janković za “Blic”.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46

Порука од hostile_bg »

Sad ce panteri da ga izotimaju da bude novi Nastic
Aleksandaar
Youth Team Coach

Порука од Aleksandaar »

TheBlues пише:novi okrsaj u najavi

- Iz Zvezde sa mnom nisu kontaktirali, osim navijači na društvenim mrežama. Cenim ljude iz Partizana, prevashodno trenera Džikića. On je u Las Vegasu našao vremena da se upozna sa mnom i da mi predstavi plan i program, kao i viziju za moj dalji razvoj - rekao je Janković za “Blic”.
Izjava bajata 3 meseca.
hostile_bg пише:Sad ce panteri da ga izotimaju da bude novi Nastic
Potpuno je neumesno ovo što si ti napisao. Dečko ima ozbiljnih zdravstvenih problema i nije mesto za šalu sa time.
Последње учитавање од Aleksandaar дана 19 Окт 2016, 20:01, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Makarije
First Team Coach
Поруке: 322
Придружен: 24 Авг 2011, 14:07
Место: Djevrek od kartona

Порука од Makarije »

Aleksandaar пише:Papučar, mislio sam na dešavanja u onim finalnim serijama sa Hemofarmom, suđenjima na utakmicama, upadanje u svlačionice sudija, pa i otimanje igrača od njih, sve to je uticalo da Hemofarm digne ruke od košarke. Danas Hemofarm opet vrlo dobro posluje, a čisto sumnjam da im pada na pamet da ponovo ulaze u tu priču jer u Srbiji samo Zvezda i Partizan mogu da budu prvaci i da koliko toliko ostvaruju neki prihod. Tu ne računam Megu čije su ambicije sasvim drugačije.

Koliko to novca ima Čović onda kad već 20 godina posluje u košarci i nikako sav taj novac da provuče kroz legalne tokove?

I kome to služi klub za sticanje političkih poena? Ako misliš na Vučića, onda skroz grešiš. U mom okruženju ne poznajem nijednog Zvezdaša koji njega podržava u bilo kom smislu. U svakom slučaju, on bi "klubaštvom" pre mogao da izgubi, nego da dobije na glasovima.
Filipe ti li si?
Ajde necemo ti vise taju dirati. :shy:
Sektasko-cigansko leglo - (kvazi)serbian-fm.....
Корисников грб
TheBlues
Manager

Порука од TheBlues »

Ipak je dobro sto igramo FIBA LS, u Evrokupu bi nas guzili po 20 razlike

ahahha u zadnjoj sekundi dobismo ove majmune, do jaja
Последње учитавање од TheBlues дана 19 Окт 2016, 21:59, учитано 1 пут укупно.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
Корисников грб
Makarije
First Team Coach
Поруке: 322
Придружен: 24 Авг 2011, 14:07
Место: Djevrek od kartona

Makarije

Порука од Makarije »

Nema vise majmuna svi danas igraju kosarku.
Sektasko-cigansko leglo - (kvazi)serbian-fm.....
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Zbog Bratkovice izadje DVOJKA zamalo da okinem u prognozi :fanman:

Корисников грб
TheBlues
Manager

Порука од TheBlues »

iskupio se za onaj idiotski pas Heceru
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=q1zKqnZK_qg[/youtube]

Pokidao brat s fintom. Hladan kao špricer.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Papučar
Assistant Manager

Порука од Papučar »

nije ni znao koliko ima do kraja
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Mislim da nije ali je zato Bircevic znao i zato je onako brzo bacio loptu. :yesko:
Vazno je da smo dobili, nisu oni neka ekipa ali nama jos fali igrac na 3 i na 5 tako da je ovo odlicno za sad, Dzile radi majstorski svoj posao i ako ovako nastavi bice super, samo vremena i treninga i bice ok. :zelenko:

Papučar
Assistant Manager

Порука од Papučar »

Zar ono nije faul Hacera? Obe noge na zemlji i van polukruga ispod obruca. Zanimljivo da niko iz Ludwigoreca ni ne trazi faul
Корисников грб
TheBlues
Manager

Порука од TheBlues »

Provalite matorog kretena sa naocarima koji kresti kad izvodimo bacanja :slap: Pa ovog nema ni po lokalnim turnirima
Последње учитавање од TheBlues дана 23 Окт 2016, 12:44, учитано 1 пут укупно.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”