Premier League 15/16

Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од Orthodox »

Sva je prilika da će biti kolektivnog banovanja ako nastavite ovako. Imate opciju ignore ako ne želite da čitate Slobine postove. Ako to ne iskoristite kao preventivu onda necu dozvoliti da ovakvim rečnikom pokazujete animozitet prema njemu za nesto sto je napisao u okviru teme.

Razumem da imate potrebu da se peglate sa njim i on sa vama ali da li je normalno da ovakvim potovima vodite raspravu?

Neme, banovao sam ti post. Dobio s upozorenje, sl put dobices ban. Nemojte vise na ovaj nacin da se svadjate jer je degutantno i prelazi granice svake pristojnosti i morala.
Корисников грб
Jackint
First Team Coach
Поруке: 490
Придружен: 27 Сеп 2014, 11:18
Место: Jugoslavija
Has thanked: 7 times
Been thanked: 3 times

Порука од Jackint »

Tako je Ox! :svakako:
IN ARSENE WE TRUST!!!
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Orthodox пише: Neme, banovao sam ti post. Dobio s upozorenje, sl put dobices ban. Nemojte vise na ovaj nacin da se svadjate jer je degutantno i prelazi granice svake pristojnosti i morala.
Sto brate bas je vrh forica bila
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Papučar
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 09 Мај 2011, 11:02
Место: ...

Порука од Papučar »

Slobodno me prvog banuj, ipak pre nego sto me banujes, molim te da mi posaljes privatnu poruku sa obrazlozenjem zasto trpis Slobu i zasto mu dozvoljavas da ti unistava forum:
Sloba пише: Imam i svoj ali ovde dođem da vas gomilu pržim i pravo je uživanje gledati vas nemoćne prema tome otkačite se.
i zasto dozvoljavas da umrtvi apsolutno, ali bukvalno svaki non-FM deo foruma.

Dakle, ispada da smo svi mi debilcine a jedino on normalan lik. U isecku iznad je napisao upravo to.
Covek eksplicitno navodi da svesno troluje i ubija forum i tebi je to ok, cak stavise izbrises Nemetov post a Slobin post, u kojem tog istog coveka naziva "slinavim", i dalje stoji bez problema.

Kazem banuj i pre neki dan sam falabogu zasluzio, ali dozvoli da procitam tu privatnu poruku zato sto znam da si svega svestan, a opet tolerises njegovo pisanje po forumu
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Ja sam kul dok me neko ne dira. Kada pročitaš da sam ja prvi nekoga uvredio onda neka me banuje. Nemetov post kao i The Bluesa koji non-stop vređa prevazilazi granice normale. Ja sam pisao sasvim normalno, nisam se ni Nemetu obratio, prema tome on je mene dirao prvi. Ne diram vas - nemojte ni vi mene.

Nemam problema kao što rekoh nigde a i ako bude neka nesuglasica ne da ne uvrede ovako nego inače niko ne uvredi već obično to bude prepucavanje a i to je minimalno. Ja nemam nigde problema osim sa Srbima i to možete slobodno proveriti i to samo sa nekolicinom vas sa starog FMS i 2-3 pridodatih odavde.

Problem nije u meni već u vama, shvatite to. :cheers: Niko nema pravo da vređa na taj način a forum ja uopšte ne uništavam već vi sa svojim izlivima netolerancije. Ne postoji teorija da ja odem odavde jer me neko uvredi a u tom slučaju neću ni da trpim takve nebulozne uvrede bez povratne reakcije. Neću dopustiti to jer to za mene nije normalno. Kada vidite da ja nekoga PRVI uvredim a da mi se čovek i ne obrati, dakle iz čistog mira, onda se žalite. :poz:
Последње учитавање од Sloba дана 01 Јун 2016, 22:10, учитано 1 пут укупно.
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

A da vi momci jebete nesto?
Papučar
Assistant Manager

Порука од Papučar »

a jebemtezivote

Ajde idi na prethodnu stranu. Napisao ti je covek: "Ne razumes se u fudbal, umukni."
a ti si mu odgovorio: "Ni ti. Pali slinavko."

Upotrebi to sto si napisao u prethodnom postu i pokusaj da shvatis
Корисников грб
Makarije
First Team Coach
Поруке: 322
Придружен: 24 Авг 2011, 14:07
Место: Djevrek od kartona

Порука од Makarije »

Sad cu da pronadjem slobin prvi forum koji je napravio sa kojeg smo ga banovali pa cu se logujem tamo kao admin i banovacu ga ponovo ali sada permanent. :nasty:
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Papučar, da li sam se ja njemu obratio da bi on meni odgovorio u takvom tonu? Pisao sam u okviru teme, nije bio off topic a dodatno ni nikome se nisam obratio što znači možemo da diskutujemo ako mi se kulturno obrati a on je niko da meni kaže da se ja ne razumem u nešto prema tome... imate ignore listu. :cheers:
Последње учитавање од Sloba дана 01 Јун 2016, 22:31, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Papučar пише:Ajde idi na prethodnu stranu. Napisao ti je covek: "Ne razumes se u fudbal, umukni."
a ti si mu odgovorio: "Ni ti. Pali slinavko."
Iz ovog ugla Slobodan jeste prvi rekao pogrdnu reč, trebalo bi da snosi sankcije.

Na stranu sad sve to, ono što se meni ne dopada je ste to što on stalno napominje kako ima drugi forum, ali dolazi ovde da nervira ljude, kako je on najpametniji, kako jebe sve u zdrav mozak i slične izjave. Oseća se ogromna doza drskosti i bezobrazluka, a o tonu tih izjava da ne govorim. Ja sam pokušao onomad da skrenem pažnju na to, ali izgleda bez uspeha. To je baš opasno i mislim da takve izjave treba suzbijati nekim banovima, u početku ban posta, pa sledeći ispad ban na dan, pa sledeći na 7 dana i u tom ritmu treba ići, pa ko duže izdrži. Činjenica da takve izjave ne rešavaju ništa i kontraproduktivne su, jer, realno, niko neće na takvu rečenicu odgovorti afirmativno, već će se i zbog toga napraviti još veći sukob.

Trenutno razmišljam šta nam je činiti i u kom smeru će se administracija ponašati. Videćemo šta će biti.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Papučar, umukni takođe spada pod uvredu. :) A ono što je on kasnije napisao pogotovo.
Papučar
Assistant Manager

Порука од Papučar »

Sad ces nam jos i odredjivati sta je uvreda a sta nije. Umukni je uvreda :rulet:
u principu ti uopste nisi sposoban a ni zainteresovan za bilo kakvu diskusiju. Hoces da pokazes da si prepametan, da nam se useres u forum i to je to. Vredja te svako ne( )slaganje sa tobom.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Glagol umuknuti vodi poreklo od reči muk i glagola mučiti (ćutati), ono kad crnogorac kaže "ajde muči tamo jado". On ima izrazito agresivnu konotaciju, a i Neme ga je iskoristio u imperativu, što tu agresivnost pojačava, ali teško da je uvreda. To što si se ti osetio uvredjenim, to je već druga stvar i pitanje je tvog senzibiliteta, ali lingvistički i semantički gledano, glagol umuknuti u drugom licu jednine imperativa nije uvreda.

S druge strane, reč slinavko, u značenju nezreo, detinjast, neuredan, onaj koji ne ume da obriše svoje sline, je uvreda bez izuzetka.

Nadam se da sam neke stvari objasnio.
Последње учитавање од zele дана 01 Јун 2016, 22:51, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Makarije
First Team Coach

Порука од Makarije »

Sloba me stavio na ignor :slap:
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Ja ne želim nikoga da banujem. Niti sam pobornik toga niti to volim da radim jer kod mene je normalno da problem može da se reši na neki način koji nije tako iskljuciv.

Ono o cemu pricam je sledece:
Слика

evo ja sam Slou stavio na ignore i ne vidim ni koji je korisnik. Ako me neko toliko ne zanima ili me iritira, postoji resenje koje je upravo ovo. Ako je Sloba napisao nesto a nikoga nigde nije spomenuo, a na njega se nadoveze bilo ko sa tonom kakvim se neme nadovezao, onda to inace pravi raspravu. A moje cudjenje se zasniva na tome da vi koji ne mozete sa njim, vec mesecima godinama ne zelite da ga ignorisete, jer ja lično mislim, da vam on dondosi neku vrstu zabave. Izvinjavam se ako gresim. I pored toga, razmenite par nepotrebnih reči, nije frka. Ali kada vec odete u nebulozu i pocnete da koristite ovakve bljuvotine i prozivke koje ne prilice nikome, onda bas jbga ali bas.

Slazem se za ovo oko pominjanja drugog foruma, to nije korektno i stoji da je rečeno da dolazi ovde samo da zajebava i podjebava. I sledeci put cu i to sankcionisati kada neko namerno i smisleno napise tako nesto da bi pravio jos veci sukob , no opet ponavljam. Pustite mene, nas iz administracije da ga kaznim za individualni prekrsaj ako zasluzi, a ne da vi pokrenete sukob jer prosto ne mozete da ga ignorisete? ZAsto ga ne ignorisete, neka mi bilo ko da jedan odgovor?
Корисников грб
Makarije
First Team Coach

Порука од Makarije »

Potpisujem sve sto je glavni baja rekao, Sloba je vazda bio tu za sprdanju.

A koji to sloba ima forum da ga banujemo tamo?
Sektasko-cigansko leglo - (kvazi)serbian-fm.....
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Ja ga ne držim na ignore jer je to užasno urađeno na ovom forumu. Od 20 postova na stranici bilo koje posećenije teme, on ima minimum 2-3 posta i sve to izgleda užasno ružno i nepregledno kada je na ignore listi. Nije mu strano da piše nebuloze i ulazi u svađe pa ga citiraju i onda opet čitam gluposti kao npr. ovo
Imam i svoj ali ovde dođem da vas gomilu pržim i pravo je uživanje gledati vas nemoćne prema tome otkačite se.
Nedavno je ostavio sličan post.

Inače je zabranjeno odgvarati na uvrede istom merom.
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јун 2016, 23:05, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Makarije
First Team Coach

Порука од Makarije »

Ja kad sam bio mod nisam stavljao nikoga na ignor , bio sam pravi profesionalac ne ko Gagi. Pa sam naucio da me Slobini postovi uveseljavaju.
Sektasko-cigansko leglo - (kvazi)serbian-fm.....
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Gagi пише:Ja ga ne držim na ignore jer je to užasno urađeno na ovom forumu. Od 20 postova na stranici bilo koje posećenije teme, on ima minimum 2-3 posta i sve to izgleda užasno ružno i nepregledno kada je na ignore listi. Nije mu strano da piše nebuloze i ulazi u svađe pa ga citiraju i onda opet čitam gluposti.
Istina, ignore bi bilo odlično rešenje kad se postovi ignosrisanog korisnika ne bi videli. kao da ne postoje. Da li to može da se namesti, ne znam, ali bi tako bilo bolje i ignore bi onda radio kako treba.

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Uvreda kao uvreda nije problem i na obične uvrede se nikada nisam žalio. Ono što je napisao Neme je takođe grozno. Nebulozno je da neko opravdava to.

Dakle ne dirajte me i nema problema jer ja prvi nikoga ne diram... ovo za forum se neće ponoviti. Gotova diskusija sa moje strane i da... ne Makarije, ne držim te na ignore listi, tačnije ne držim nikoga. :cheers:
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”