Premier League 15/16
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Daley Blind and Juan Mata will be high-profile victims of Jose Mourinho's arrival at Manchester United this summer, Sky Sports News HQ understands. Michael Carrick has signed a new one-year contract with Manchester United, according to club legend Paddy Crerand
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- neme93
- World Class Manager
Daley Blind and Juan Mata will be high-profile victims of Jose Mourinho's arrival at Manchester United this summer, Sky Sports News HQ understands. Michael Carrick has signed a new one-year contract with Manchester United, according to club legend Paddy Crerand
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Juventus - Mata in 3,2,1..neme93 пише:Daley Blind and Juan Mata will be high-profile victims of Jose Mourinho's arrival at Manchester United this summer, Sky Sports News HQ understands. Michael Carrick has signed a new one-year contract with Manchester United, according to club legend Paddy Crerand
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ni ti. Pali slinavko.
Navikni se. Mou je preuzeo UTD. Cele godine ću komentarisati United. A sada pa-pa.

Navikni se. Mou je preuzeo UTD. Cele godine ću komentarisati United. A sada pa-pa.

Последње учитавање од Sloba дана 01 Јун 2016, 17:57, учитано 2 пута укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
Moze ako ce i vas ostale. Vi bahati - ja bahat. Vi mene ne nervirate - ja vas samom pojavom iziritiram. 
Takođe otkačite se od mene jer ja ću ovde itekako biti aktivan. Imam i svoj ali ovde dođem da vas gomilu pržim i pravo je uživanje gledati vas nemoćne prema tome otkačite se. Uvredama i svime što sam doživeo ništa nećete postići. Inatiću se još više a vi će te na kraju izludeti. Trpaću vas zbog onih uvreda pre par meseci dok mi ne dosadi, ovo vam je sve zbog netolerancije i tek će biti. Takođe ne budite dosadni, budite dobri da vam nebi udarao jači inat... mogu da postavim recimo po 300 vesti dnevno (pitao sam već rečeno mi je da nije problem) a da se uopšte ne umorim i to sve za 10 minuta (jer svaki dan imam na tacni po 300 spremljenih vesti)... prema tome budite dobrice.

Takođe otkačite se od mene jer ja ću ovde itekako biti aktivan. Imam i svoj ali ovde dođem da vas gomilu pržim i pravo je uživanje gledati vas nemoćne prema tome otkačite se. Uvredama i svime što sam doživeo ništa nećete postići. Inatiću se još više a vi će te na kraju izludeti. Trpaću vas zbog onih uvreda pre par meseci dok mi ne dosadi, ovo vam je sve zbog netolerancije i tek će biti. Takođe ne budite dosadni, budite dobri da vam nebi udarao jači inat... mogu da postavim recimo po 300 vesti dnevno (pitao sam već rečeno mi je da nije problem) a da se uopšte ne umorim i to sve za 10 minuta (jer svaki dan imam na tacni po 300 spremljenih vesti)... prema tome budite dobrice.
Последње учитавање од Sloba дана 01 Јун 2016, 18:57, учитано 2 пута укупно.
- neme93
- World Class Manager
Realno ja na ovaj forum dolazim samo da komentarisem epl i junajted, a ako ce ovaj jednonogi degenerik sto cepa izdeformisane razroke cupike po domu za specijalne, da mi komentarise Junajted, ja ne dolazim vise ovde.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Sve su šanse da će žurka u Utočištu biti bruka dobra ovog leta.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Nismo mi frustrirani, samo ne volimo da se družimo s tobom, jer te ne cenimo i nikada te nismo prihvatili kao člana zajednice. Zbog toga i ne želimo da čujemo tvoje mišljenje, pa ćemo zato samo otići.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
zele, ali mene to ne zanima. Vi meni ne možete baš ništa. Takve uvrede poput ove dvojice gore govore o vama a ne i o meni.
Porazim vas čim se pojavim, na svakom koraku. 
Takođe, ko bre hoće da se druži sa vama. LOL Daleko bilo. Dobro mi je i bez vas a ja nikada nisam tražio da me bilo ko prihvati. Navikao sam na svašta nešto tako da mi je vaše ponašanje smešno i detinjasto.
Takođe, ko bre hoće da se druži sa vama. LOL Daleko bilo. Dobro mi je i bez vas a ja nikada nisam tražio da me bilo ko prihvati. Navikao sam na svašta nešto tako da mi je vaše ponašanje smešno i detinjasto.

Последње учитавање од Sloba дана 01 Јун 2016, 19:42, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Slobo, u redu je. Mi tebi nećemo ništa. Zaista, sve je u redu.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu