Premier League 15/16
- atlantisbRe
- Youth Team Coach
- Поруке: 172
- Придружен: 14 Апр 2014, 21:25
- Место: Banja Luka
- Status: Није на вези
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Okomili se na Mitra kao da je Valker završio karijeru, što li tako nisu vrištali na onog mesara iz Barnlija kad je Matiću umalo cevanicu polomio. Goveda.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
De Bur ce najverovatnije zavrsiti u Evertonu. Lukaku mozda ode u Dortmund. Arsenal dogovorio sa Gladbahom oko siptara, sa njim su u pregovorima. I da ne pisem u drugoj temi, Hames je u istoj situaciji kao CR, Real voljan da proda ali samo za pravu cenu.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Koliko ovaj Arsenal plače za promenu menadžera i rekonstrukciju tima. A izgleda da uprava čeka da Arsen umre.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- atlantisbRe
- Youth Team Coach
- Поруке: 172
- Придружен: 14 Апр 2014, 21:25
- Место: Banja Luka
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Jose Mourinho has been told the Manchester United job is his this summer if the club's owners decide to sack Louis van Gaal, according to Sky sources.
Sky Sports News HQ reported on April 19 that the former Chelsea manager had been approached by PSG immediately after their elimination from the Champions League at the hands of Manchester City.
Mourinho's priority, however, was to wait and monitor events at Old Trafford before making a decision on PSG or any other job and it is understood that remains the case.
Sky Sports News HQ reported on April 19 that the former Chelsea manager had been approached by PSG immediately after their elimination from the Champions League at the hands of Manchester City.
Mourinho's priority, however, was to wait and monitor events at Old Trafford before making a decision on PSG or any other job and it is understood that remains the case.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.