Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo su ujedno i kvalifikacije za SP pa zato stavljam ovde. Najbolje dve ekipe iz svake grupe prolaze u 1/2 OFC Nations Cupa dok trećeplasirane ekipe zajedno sa prve dve idu u treći krug kvalifikacija za SP. Imam sve spremljeno jer sam već pisao ali nisam još objavio pa ide narednih dana zadnje što je odigrano u martu (čini mi se) pa kakva je situacija kada je u pitanju Severna Amerika. Što se tiče ovog OFC Cupa mislim da neće Novi Zeland uzeti tako lako. Iako je rival Tahitiju bila dosta slaba Samoa, mislim da su prikazali dosta bolju igru ali opet, videćemo. Slaba poseta čak i na meču domaćina.
Последње учитавање од Sloba дана 30 Мај 2016, 11:23, учитано 1 пут укупно.
Papua New Guinea, New Caledonia, New Zealand i Solomon Islands prolaze u polufinale OFC Nations Cup 2016. Osim ove četiri ekipe Fiji i Tahiti kao najbolje trećeplasirane idu u finalni krug kvalifikacija za SP 2018. godine.
PAROVI POLUFINALA
Očekujem finale NZW - PNG. Inače i New Zealand je očajan. Neki pišu peticije da se prebace u AFC pa tamo ima minimum 10 duplo kvalitetnijih reprezentacija, ništa ne bi uradili. Ovim Solomonskim Ostrvima dobro se sećam da je Australija nekada davala i po 10+ golova, nekim učesnicima i daleko više... a NZW ih jedva dobije.
Последње учитавање од Sloba дана 06 Јун 2016, 13:10, учитано 1 пут укупно.