F.K. Crvena zvezda 15/16
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
- Status: Није на вези
Smesno hahahahahahaha
Mi pricamo o realnim pojacanjima kolko god ti zvuci cudno sve je ovo realno osim Zivkovic i Marin donekle. Znam koliko je Partizanu krvio ali Stojkovic i Pavlovic ce kod nas, Simicu istice ugovor ako ne produzi sto da ne, Weliton ako ne dobije neku bolesnu ponudu je realan, jos kad vidi u kakvoj ce atmosferi da igra pred 30k ljudi.
Bolje prati Skandinavske lige mozda se nadje neki dominator kao Gogua hahaha
Bolje prati Skandinavske lige mozda se nadje neki dominator kao Gogua hahaha
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
E baš gledam utakmicu i razmišljam o tome, otvorim stranicu i pročitam tvoj komentar.paske пише:Dobro bi nam dosao ovaj Pavlovic. Dobar je igrac.
Meni se baš sviđa kako igra. Ima brzinu, okretnost, dribling, ima odličnu kontrolu lopte.
Kvalitetan.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ne znam da li da se smejem ovu Lukoviću ili da plačem što je u našem klubu. Gospode, kakva rupetina od igrača.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
Upravo to!paske пише:Pavlovic, Stojkovic i jos dva kvalitetna stopera pa da se mozemo necemu nadati.
Nije nas htelo stativa,precka,precka,precka... strasno
Jedino sto mi je drago sto ce Cuka biti druga, jos samo da se sve poklopi da Partizani izvisi za Evropu
- Nikolaks95
- First Team Coach
- Поруке: 331
- Придружен: 30 Мар 2012, 21:07
- Место: Kruševac/Niš