Vezano za Sivića bolje on nego Božović pošto je Sivić bar Srbin.
F.K. Crvena zvezda 15/16
-
Aleksandaar
- Youth Team Coach
- Поруке: 182
- Придружен: 19 Апр 2016, 00:22
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
Sloba пише:Opsednuti ste Tomislavom Karadžićom u svakom pogledu. Kako god ja sam protiv toga da kriminalci vode savez pa tako sam i protiv upravo Karadžića.
Vezano za Sivića bolje on nego Božović pošto je Sivić bar Srbin.
Tomislav Karadžić je zlo srpskog fudbala, kao što je Vučić zlo ove države. Očigledno si ti taj ko ne zna ko je Sivić. Reći da je on bolji trener od Božovića je elementarno nepoznavanje fudbala. Lepo ti je rekao Gagi iznad.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Izvrćeš reči. Ja nisam rekao da je bolji već iskusniji. To su dva različita pojma a ti ih druže očito ne razlikuješ.
Tomislav Sivić je imao igračku karijeru koja je trajala 17 godina dok mu trenerska traje 20. 34 godine je u fudbalu.
Miodrag je imao karijeru od 13 godina igranja i 15 godina se bavi trenerskim poslom. Za tih 15 godina Zvezda mu je 16 klub a do 2008 godine taj nije znao šta znači voditi ozbiljnu ekipu pošto je uglavnom u inostranstvu valjda jedino Kiprane vodio.
Sivić je konstantniji, zadržava se više u svojim klubovima iako nema veće znanje od Božovića ima veće iskustvo i voli da radi na duže staze pa makar to bilo i u klubovima sa Farskih Ostrva i iz Mađarske.
Inače ne branim lika samo iznosim činjenice jer ne vidim razliku da li će tim da nam vode Dodić ili Sivić ali sam uvek za to da svakome treba dati priliku da se dokaže.
Nadam se da si sada uvideo da nisam rekao da je Sivić bolji od Božovića kao i da si uvideo razliku između konstantnosti, iskustva i znanja.
Tomislav Sivić je imao igračku karijeru koja je trajala 17 godina dok mu trenerska traje 20. 34 godine je u fudbalu.
Miodrag je imao karijeru od 13 godina igranja i 15 godina se bavi trenerskim poslom. Za tih 15 godina Zvezda mu je 16 klub a do 2008 godine taj nije znao šta znači voditi ozbiljnu ekipu pošto je uglavnom u inostranstvu valjda jedino Kiprane vodio.
Sivić je konstantniji, zadržava se više u svojim klubovima iako nema veće znanje od Božovića ima veće iskustvo i voli da radi na duže staze pa makar to bilo i u klubovima sa Farskih Ostrva i iz Mađarske.
Inače ne branim lika samo iznosim činjenice jer ne vidim razliku da li će tim da nam vode Dodić ili Sivić ali sam uvek za to da svakome treba dati priliku da se dokaže.
Nadam se da si sada uvideo da nisam rekao da je Sivić bolji od Božovića kao i da si uvideo razliku između konstantnosti, iskustva i znanja.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Prvih 5 godina kao trener vodio amatere sa FO. Kakvo crno iskustvo? Šta li je taj naučio, video, koliko je teških utakmica vodio? Mađarska je sprdačina od lige, veće smeće od naše SL. Tamo timovi koji dođu u kval. za LE prime 10 komada u dvomeču od podjednako bednih timova. Mnogo je teže praviti rezultate i opstati u Rusiji koja ima 100x jaču ligu. Ko zna kakva bi njegova karijera bila da se Moskva nije ugasila, tada je napravio čudo sa njima. Stariji od Božovića? Da. Možda je i pre njega dobio licencu za rad, ali ništa drugo ne ide na njegovu vodenicu.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Dragane, da li si i ti uočio ovaj izuzetan momenat da se iskoriste mudre reči Mila Lompara, koje su sasvim slučajno u mom potpisu.
Priznaj da si bio u iskušenju samo da kopiraš.
Priznaj da si bio u iskušenju samo da kopiraš.

Последње учитавање од zele дана 22 Апр 2016, 20:18, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
Pričajte vi šta hoćete ali Mađarska liga ima jaču infrastrukturu a Boga mi kod njih se zna i red (prošle godine izbacili 4 kluba iz lige jer nisu uspeli da obezbede licencu za domaća takmičenja). A o infrastrukturi i ne trošiti reči. Svi stadioni su im maksimalno uredni i milina je igrati fudbal na takvim stadionima za razliku od naših oranica. Po UEFA standardima na primer Debrecin ima jedan od najlepših stadiona u Evropi. I treće za kraj, Ibanjez ništa nije uradio u Mađarskoj ligi. 
-
Sloba
- Global Moderator
A ko to od naših klubova nešto uradi u Evropi osim Partizana?
Niko a često ni sam Partizan ne uđe u te grupe i zar smo mi onda bolji od njih? Ne mislim tako jer je to za mene subjektivno mišljenje.
Debrecin je ispadao od ekipa koje su na znatno većem nivou od Thuna ili Kairata.
Ostali klubovi jesu loši ali osim igračkog kvaliteta po njihovim timovima sve ostalo je na njihovoj strani.
Niko a često ni sam Partizan ne uđe u te grupe i zar smo mi onda bolji od njih? Ne mislim tako jer je to za mene subjektivno mišljenje.
Debrecin je ispadao od ekipa koje su na znatno većem nivou od Thuna ili Kairata.
Ostali klubovi jesu loši ali osim igračkog kvaliteta po njihovim timovima sve ostalo je na njihovoj strani.
Последње учитавање од Sloba дана 22 Апр 2016, 20:48, учитано 2 пута укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Mene samo zanima jedna stvar, kako li je onda Veljko Paunović, čije je trenersko iskustvo mizerno kad se uporedi s Sivićevim (ako prihvatimo ovu Slobinu teoriju), objasnio infrastrukturno razvijenijim Madjarima, a i ostalim protivnicima, osnove fudbala na u20 SP-u.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
Važan deo svake utakmice jeste i sreća a Srbija je imala poprilično sreće na tom šampionatu u nokaut fazi i na penalima i u produžecima i tako dalje. 
Sem toga Srbija je za mene imala poprilično dobar tim gde su svi igrači manje ili više bili na izjednačenom nivou.
Veljkov uspeh je velik ali ja ponavljam da i dalje nisam rekao da je Sivić bolji od Božovića. Ni ti ne razlikuješ iskustvo od znanja. Sem toga ja sam iskustvo pomenuo zbog toga što je on rekao kako je Sivić anonimus i onda sam spontano rekao to da sa takvim iskustvom neko ne može biti anonimus ili da nikad nisi čuo za njega a počeo u tvom klubu.
Sem toga Srbija je za mene imala poprilično dobar tim gde su svi igrači manje ili više bili na izjednačenom nivou.
Veljkov uspeh je velik ali ja ponavljam da i dalje nisam rekao da je Sivić bolji od Božovića. Ni ti ne razlikuješ iskustvo od znanja. Sem toga ja sam iskustvo pomenuo zbog toga što je on rekao kako je Sivić anonimus i onda sam spontano rekao to da sa takvim iskustvom neko ne može biti anonimus ili da nikad nisi čuo za njega a počeo u tvom klubu.
-
Aleksandaar
- Youth Team Coach
Znam ovde kod mene jednog lika, trenerska karijera već 30 i kusur godina. I to ni manje ni više, polovina trenerske karijere u istom klubu. E sad, to što taj klub igra ligu ispod zone je manje važno jer džabe Grofu rad u Rusiji kad nema konstantnost, a i dosta kraću trenersku karijeru.Sloba пише:Izvrćeš reči. Ja nisam rekao da je bolji već iskusniji. To su dva različita pojma a ti ih druže očito ne razlikuješ.
-
Aleksandaar
- Youth Team Coach
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Nije fudbal samo Partizan. Ne ocekujes valjda da sa Bozinovim, Goguom, Bundalovskim napadnes Evropu iako ste povlasceni tokom kvalifikacija? Budi ozbiljan covece i shvati da je Srpski fudbal i Zvezda makar imala 150 milijardi duga. Trenutno ima bolje igrace i vece sanse da udje u Evropska takmicenja pa makar igrao Partizan sa Faranima i sa ekipama iz Andore citave kvalifikacije.
Nema vise Gavrica, Cvetkovica, Parkera, Kovacevica, itd u prvoj postavi. Fudbal se nastavio igrati i posle njih i posle tog Kairata, u koga se kune svaki navijac Partizana koji ne razmislja svojom glavom.
Nema vise Gavrica, Cvetkovica, Parkera, Kovacevica, itd u prvoj postavi. Fudbal se nastavio igrati i posle njih i posle tog Kairata, u koga se kune svaki navijac Partizana koji ne razmislja svojom glavom.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Tako postoji razlika izmedju Sivićevog rada na Farskim ostrvima i u Madjarskoj i Božovićevog rada u Rusiji.
Prvo, ti mešaš godine i iskustvo. Nije nužno svako ko je stariji i iskusniji u nekoj struci.
Ne može se iskustvo i znanje razdvojiti tako kako ga ti razdvajaš. Oni su uzajamno povezani i razvijaju se uporedo. Paunović je radio s nekoliko izuzetnih trenera kao igrač, učio u Španiji, Božović je imao Boevea i Jola za trenere u Holandiji i to pred kraj karijere kad je verovatno razmišljao o trenerskom poslu. Potom je samostalno vodio nekoliko ruskih timova. A šta je Sivić radio, i od koga je on sticao to iskustvo? Proveo 5 godina medju ribarima i još toliko u tri madjarska kluba. Baš je iskusan. O igračkoj karijeri nema smisla govoriti. Mizerna je i koliko je meni poznato, nije radio s nekim trenerskim veličinama od kojih je mogao naučiti nešto ili koji su mu mogli preneti neko delić od svog "bogatog" iskustva.
Prvo, ti mešaš godine i iskustvo. Nije nužno svako ko je stariji i iskusniji u nekoj struci.
Ne može se iskustvo i znanje razdvojiti tako kako ga ti razdvajaš. Oni su uzajamno povezani i razvijaju se uporedo. Paunović je radio s nekoliko izuzetnih trenera kao igrač, učio u Španiji, Božović je imao Boevea i Jola za trenere u Holandiji i to pred kraj karijere kad je verovatno razmišljao o trenerskom poslu. Potom je samostalno vodio nekoliko ruskih timova. A šta je Sivić radio, i od koga je on sticao to iskustvo? Proveo 5 godina medju ribarima i još toliko u tri madjarska kluba. Baš je iskusan. O igračkoj karijeri nema smisla govoriti. Mizerna je i koliko je meni poznato, nije radio s nekim trenerskim veličinama od kojih je mogao naučiti nešto ili koji su mu mogli preneti neko delić od svog "bogatog" iskustva.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Aleksandaar
- Youth Team Coach