Problem sa porketanjem igrice posle reinstalacije sistema
Problem sa porketanjem igrice posle reinstalacije sistema
Reinstalirao sam sistem, i to sam ceo komp sredio, ne samo sistemsku particiju, i nije mi jasno zašto se ovo pojavljuje:
Ima li neko ideju, možda posle sređivanja kompa nisam nešto oko grafike instalirao pa mi fali(al sumnjam da je to). Dešavalo se nekom..?

- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Neman пише: Samo ne znam kako si mislio da pokrenem bez grafike?
I da, kad završi instalaciju igrice, ikonica mi bude ovakva:
Bez grafike, mislim, bez custom grafike, bez grbova, slika igrača, skinova i svega toga što nije po defaultu u igri.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
A oni prateći programi? Net framework, direct x i valjda visual c++, ne sećam se tačno.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
a da iskuljučiš antivirus pri instalaciji, a posle da staviš steam i fm na belu listu?
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Ubacio i pokrenuo i opet ne pomaže..NikolaJgd пише:skiniubaci tamo gde je igrica instalirana i probaj da pokreneš igru kao adminКод: Изаберите све
http://www.dll4free.com/d3dx9_41.dll.html
Nema mi izgleda pomoći
- zele
- SFM Hall Of Fame
Mislim da je najbolje da pitaš ove na SI forumu.
Код: Изаберите све
http://community.sigames.com/forumdisplay.php/520-Crashes-Launch-and-Technical-Issues-on-PCMilo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu