Tvoje vređanje ka meni je skandalozno i na prvom mestu ti nemaš šta da se obraćaš meni to neka ti bude jasno.
Možete da mislite šta hoćete ali ja glup nisam a iz oblasti koje me zanimaju posedujem poprilično veliko znanje a ako ćemo već da budemo bezobrazni evo ga i moj odgovor u tvom stilu đubre jedno.
Kaže se "Osoba sa posebnim potrebama". Sama reč "Invalid" je uvreda za bilo koga. Invalid je nešto što ne vredi ničemu, što nema upotrebu, što je beskorisno. Nauči prvo šta ta reč znači. Đubrad jedna. Ja mogu više nego svi vi zajedno i daleko sam inteligentniji od većine te poznajem prave vrednosti, imam svoj život koji je dosta dobar i ne diram nikoga ko mene prvi ne dira. Jak si samo preko interneta ajde dođi pa mi u lice reci nešto takvo da ti opalim dva ili tri šamara da sedneš dole đubre jedno ništavo. Ti ćeš mene da vređaš? Koji si ti bre k***c da nekome kažeš da je invalid ili da vređaš nekoga na način na koji vređaš mene? Zar se ne bojiš Boga stoko jedna? I ti i neko drugi može da dobije jednog dana dete koje će imati autizam, celebralnu paralizu ili bilo kakav treći problem i šta će te da radite? Da odbacite dete stoko? Ja sam ceo život proveo sa takvom decom i ja razumem sve i nemate vi pojima koliko je se teško uklopiti u današnjicu sa bilo kakvim problem i kako je se teško nositi sa tim. Previše si bahat i bezobrazan za godine u kojima se nalaziš. Sram te bilo po sto puta !!! Ja nisam ni malo glup i dosta toga znam. Imam pravo da završim koju hoću školu. U tu školu sam išao zbog situacije sa nogom jer mi je internat bio iznad škole a tada sam izlazio iz operacije koju sam imao i pored toga mnogo mi je drago da sam bio tamo jer su nastavnici puni razumevanja i mnogo više sam naučio nego da sam bio u redovnoj školi. Sledeće godine krećem na fakultet, možda i na dva u isto vreme a taj drugi će biti privatni. Ove godine sam imao novi prelom pa nisam mogao ali sledeće hoću. A šta ćeš ti da radiš? Da sediš kući ida me pljuješ i dalje? Tebe kojem u privatnom životu ništa nisam uradio ili nekom drugom? Ja to neću trpeti. Ne, neću i ne postoji mogućnost da trpim bilo koga ko me vređa na bilo koji način niti da mi se neko obraća sa "retardom", "psihijatrijskim slučajem", "invalidom", "osobom sa posebnim potrebama"... koji k***c mi se uopšte obraćaš? Kakav ti problem imaš sa mnom? Da ne pominjem da ne razlikuješ psihijatra (koji je za one koji nemaju zdravu pamet) i psihologa (koji služi da opusti osobe koje su pod stresom i koji pomaže onima kojima treba pomoć). I još uzmu ona dva kretena da ti se zahvaljuju za post ma bravo! Jebala vas i Zvezda i Partizan i nabijem na ku*ac i jedan i drugi klub. Imam ja važnijih stvari da se bakćem sa komunjarama. Ja ako podržavam Partizan ne mrzim nikoga a vi što ste ograničeni to je vaš problem. Oni koji me znaju lično mogu da primete dozu ogromnog sarkazma u svim mojim objavama i oni koji me znaju lično nikada se ne ljute jer znaju da ja pola stvari ne mislim ozbiljno. Našao ti mene da vređaš zbog komentara u Zvezdinoj temi? Ma zabole me i za jedne i za druge. U životu ima važnijih stvari. Koji klinci ste da se ložite na derbi i cigane i glodare i zbog toga da vređate nekoga? Pa bravo! Ja osnivan kroz godinu dana samo dok se oporavim političku stranku, ja idem na već pomenuti fakultet/fakultete, uskoro ću i raditi nešto do fakulteta za platu, ne sedim skrštenih ruku iako mi se može da uživam ali neću. Ja nisam tako vaspitan a ti se zapitaj kao i ostali ko ovde ima problem: vi ili ja? Vi koji me punih 8 godina vređate na najstrašnije načine ili ja? I to samo ovde na forumu. Na drugima imam sukob mišljenja a ne znam dal me neko uvredio 1-2 puta za svo vreme koje sam na forumima. Vi te jedna obična grupa primitivaca koja ne zna da poštuje bilo koga. Ali budite sigurni da vam neću dozvoliti da me vređate na taj način. Zele se kači na polovinu mojih komentara, on se bavi književnošću, sutra će možda deci predavati i ima takav stav. Dođe neki Velja koji nema pojima o čemu se radi da podrži Mladena koji ne zna da sastavi prosto proširenu rečenicu i koji hejtuje druge zbog svog usranog života pa mu je lepo da vređa Slobu i da puca nisko ali zabole me polni organ. Ja to neću da trpim!
Pošto je ovde dozvoljeno da se ja vređam i to treba staviti u pravila ajde, ko je sledeći? Ko ima sledeći da želi da zadovolji svoj unutrašnji mir i zasladi se tako što će uvrediti mene? Slobodno iovako vam ovi neće ništa iz administracije tako da opušteno...