FK Partizan 2015/2016
-
Danijel_CH
- Status: Није на вези
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Sloba пише: Dovoljno smo jaki da u ovakvom sastavu dobijemo OFK
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Slobo, znaj da mi nije namera da te uvredim ali...
Jebo te Djura! Obican olos i lopovcina. Nista specijalno on nije uradio vec je imao srece da su na celu Zvezde u to vreme bili jos nesposobniji ljudi.
Igra je bila ocajna, a ti kazes igrali smo dovoljno. Za sta, dovoljno za opstanak u Srpskoj ligi Zapad? Veruj mi, gledao sam u toj ligi timove koji su igrali tecnije i povezanije od nas danas. Daj boze da smo imali 3 suta u okvir gola za ovih 90 mucenih minuta.
I za kraj, ne provociraj. Dobili smo ih u basketu, ok je da se sprdamo ali ovo tvoje je bas provokacija. Napusice te neko posle, otrcaces Mandicu da se zalis, neko ce popiti ban, a sve zbog tebe.
Jebo te Djura! Obican olos i lopovcina. Nista specijalno on nije uradio vec je imao srece da su na celu Zvezde u to vreme bili jos nesposobniji ljudi.
Igra je bila ocajna, a ti kazes igrali smo dovoljno. Za sta, dovoljno za opstanak u Srpskoj ligi Zapad? Veruj mi, gledao sam u toj ligi timove koji su igrali tecnije i povezanije od nas danas. Daj boze da smo imali 3 suta u okvir gola za ovih 90 mucenih minuta.
I za kraj, ne provociraj. Dobili smo ih u basketu, ok je da se sprdamo ali ovo tvoje je bas provokacija. Napusice te neko posle, otrcaces Mandicu da se zalis, neko ce popiti ban, a sve zbog tebe.
Trust me, i'm the Doctor
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
E pa nije tačno i nisi u pravu.
Đurić je bio Bog za ove. Partizan je imao i odličnu klupu pored 11 igrača. Za mnoge ove sada Luka i Kojić su Ronaldo i Mesi lično.
Ono što sam govorio se i ostvarilo pa sada kukajte, tako vam i treba.
Niste uopšte dosledni sebi, nemate karakter i ne stojite iza svojih reči a to je ljudska loša osobina.
Đurić je bio Bog za ove. Partizan je imao i odličnu klupu pored 11 igrača. Za mnoge ove sada Luka i Kojić su Ronaldo i Mesi lično.
Ono što sam govorio se i ostvarilo pa sada kukajte, tako vam i treba.
Niste uopšte dosledni sebi, nemate karakter i ne stojite iza svojih reči a to je ljudska loša osobina.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Jovović vam pretrčao odbranu kod prvog gola, sprdao se brat, drugi gol, ostavljate igrača na 18 metara od gola, može da se namešta kao da šutira penal. Lep gol, golman samo ulepšao paradom.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu