Premier League 15/16

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

Marez i Vardi > 100m, lagano.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Ranieri vaskrso.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
TheBlues
Manager
Поруке: 2419
Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
Formacija: 4-3-3

Порука од TheBlues »

nije ni cudo kad jebeni Demikelis igra stopera
Последње учитавање од TheBlues дана 06 Феб 2016, 15:29, учитано 1 пут укупно.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Sta radi Marez ejj

Код: Изаберите све

http://www.dailymotion.com/video/x3qth85_riyiad-mahrez-goal-hd-manchester-city-0-2-leicester-06-02-2016_sport
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

hvala na 2.20 na live-u :zelenko:
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina
Been thanked: 1 time

Порука од Džajo5 »

Ne zna se ko su veci.numatori, da li siti I pelegrini ili pul I klop.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Na stranu Marezova majstorija, Kante je pojeo celu vezu Sitija danas, mada to radi svima u poslednja 3 meseca. Ne samo da zasluzuje poziv na evropsko, nego bi trebao da ima prednost za startnu postavu u odnosu na Matuidia, Sisoka, Kabaja i Snajderlina. Evo ove dve statistike

Слика

Слика
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

neme93 пише:Kante je pojeo celu vezu Sitija danas, mada to radi svima u poslednja 3 meseca.
Plodi čovek.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén

Порука од Tik'al »

Da, ali Matuidi je tata za njega.
Jusqu'ici tout va bien…
Џони
Assistant Manager
Поруке: 632
Придружен: 30 Дец 2011, 16:52
Место: Jagodina
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Порука од Џони »

Слика
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Čist penal bio..
Корисников грб
TheBlues
Manager

Порука од TheBlues »

Ja promenio na nemce, ne mogu da gledam onaj ocaj od igre, umalo zaspah
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
FTD
Manager
Поруке: 2182
Придружен: 28 Апр 2011, 15:48
Место: Srbija

Порука од FTD »

Voleo bih da osvoje Lester ili Totenhem, a mrtvom Arsenalu želim da izvisi za LŠ.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

U najgorem slučaju smo četvrti. Nema ko da nas stigne, sve šabani ispod 4. mesta.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

E, jesmo stoka. Mada, bolje kod nas nego u Junajted, Siti ili Čelzi.
Leicester City's head of technical scouting Ben Wrigglesworth has joined Arsenal as a first-team video scout.

Wrigglesworth, who worked under head of recruitment and assistant manager Steve Walsh, confirmed the move over social media on Sunday, wishing the Premier League leaders the best for the future.

Код: Изаберите све

http://www.skysports.com/football/news/11670/10160316/leicester-city-scout-ben-wrigglesworth-joins-arsenal

Bajka o Barnetu
Корисников грб
TheBlues
Manager

Порука од TheBlues »

kakva prodana dusa, mogao je da saceka kraj sezone
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Sve se vise pise o Murinju kao sledecem treneru, i koliko vidim to je skoro pa gotova stvar. Veliki sam protivnik njegovog dovodjenja, iz vise razloga, skoro pa istih razloga kao i za dovodjenje Gvardiole, koji je na kraju sva sreca pa potpisao za Siti. Mozda nekako izbegnemo i Murinja.

Prva i osnovna zajednicka karakteristika koju imaju obojica je dosadan fudbal. Za Murinja je to ocigledno, taktika mu se bazira na kvarenju protivnicke, pickasto igranje svakog derbija i unistavanje lepote istih. Za Pepa, jebiga, stvar je ukusa, mozda neko voli beskonacno dodavanje lopte po sredini terena, gradjenje akcija po 90 sekundi, ja to mrzim. Po meni on i LVG igraju isti fudbal, samo sto kod Pepa sljaka zavrsnica. I uvek ga na kraju izbaci neki klub koji igra Murinjovski fudbal, ili ga tako slatko izgazi neki klub koji igra direktan fudbal(Bajern 7:0 pre neke 4 godine ako se ne varam, Real pretprosle godine, 5:0 bese). Opet, da li bih se bunio da osvajamo sa Murinjom ili Pepom? Ne bih, nije licemerje nego volim Junajted. Ali moze to na lepsi nacin.

Druga zajednicka karakteristika, i ono bitnije od svega, bitnije i od fudbala kakav bi igrali, 3 godine. Obojica su treneri na 3 godine, obojica bi otisla nakon 3 godine, sta god uradili u klubu. Hocu trenera na duze, nekog ko bi ziveo za klub.

E zato bih ja voleo Gigsa za trenera. Sta god da se desi, ne bih ga terao iz kluba. Ne bih ja ni LVG-a terao, da ga samo jednom vidim da se cima za klub, da ustane sa one jebene stolice, ni jedan jedini put nije ustao sa jebene stolice za ovih godinu ipo(da ne racunamo kad se postigne gol pa podigne sugavo dupe i skace), apsolutni bol u kurcu. Eo Gigsa dok LVG sedi i cese jaja kroz dzep

Слика

U sustini, jebe mi se za trofeje sve dok igramo neki ludacki fudbal i dok nas vodi lik koji dise za klub i dok imamo na terenu igrace koji ce da ginu za klub a ne manekencice poput Di Marije, Depaja i Januzaja.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Jebalo mater, ovi Nemanjini postovi postali sve pametniji.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina
Been thanked: 1 time

Порука од Džajo5 »

Mozda nije ambiciozan, dovoljno 4. mesto ne treba mu titula.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Engleski Sanderlend otpustio je Adama Džonsona nakon što je krilni igrač priznao odnos sa maloletnicom.

Bajka o Barnetu
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”