FK Partizan 2015/2016
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
Danko Lazovic se vraca u Partizan i napad Partizana konacno dobija udarnu iglu. Dankov transfer trebalo bi da se ozvanici ovih dana. Sto se mene licno tice, konacno ce Bojinov, Oumaru i Saponjic imati sa kime da igraju u tandemu posto ni jedan ni drug ni treci ne mogu sami u napadu. Ostaje da se resi pitanje odbrane i ofanzivnog veziste.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Tokelara, istinu zboris, jednom nedefinisan igrac, ni tamo ni vamo 3 miliona da se sutiramo u dupe, za te pare ima da dovedemo nekog jos, komsije za 6 prodali najboljeg igraca u ekipi.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ja kad sam pričao niko ne sluša... Božinov je kriminalan takođe ali čovek trči, uđe u priliku, iza sebe ima igranje u velikim klubovima i sad je propao i to i on sam kaže ali se trudi da bude u što boljoj formi, uđe u priliku, trči dakle, ponekada da i gol, naš najbolji strelac je... Šaponjić je jedno veliko ništa u odnosu na ostale. Više cenim Živka ili nekog sličnog o kom se ne piše toliko i ko trpi i kritike i na zemlji je nego takve. Ninkoviću su zviždali a nije ništa manje bezobrazniji od ovoga. Šaponjić je igrač koji mi je najmanje draži u čitavom Partizanu i mislim isto kao ti. Čovek ne pokazuje trud, statičan je, nema volje da igra... raspad od igrača, ne uđe ni u priliku skoro... daj Bože da me demantuje ali od njega ništa neće biti. Luka Jović bi mogao daleko više da dogura nego on mada i onaj ne pruža naručito dobre partije kod komšija...
Daleko mu lepa kuća i neka nam ga ne vraćaju na pozajmicu. Umaru možda ide takođe, nije sigurno to da ostaje.
Božinov jedino siguran mada, ko zna... nude dobre pare za njega (shodno godinama i svemu ponuda je oko 1.5M € ali naši odbili prvu ponudu...) dok Žile je misterija. Mislim da ni on ne zna šta se događa. Nadam se dolasku nekog napadača... Lazović ne znam koliko nam može sada pomoći ali dobro. Volim ja njega i ne znam što ide, vidim solidnu statistiku tamo... ali dobrodošao je nazad. 
Daleko mu lepa kuća i neka nam ga ne vraćaju na pozajmicu. Umaru možda ide takođe, nije sigurno to da ostaje.
-
salel
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 10649
- Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
- Место: Subotica
Po meni uzeti odmah za tog panja Bozinova 1.5M sad ce 30 godina nece sigurno biti bolji. Ja ne znam sto ga ti Slobo toliko gotivis po meni je on jedna velika panjina u Evropi gde sam ga jedino i gledao nije nista uradio, a od ovih 12 golova cini mi se da su 3 ili 4 iz penala. Za igraca od 30 godina uzeti 1.5M u Srbiji je ekstra plus sigurno ima malo vecu platu od ostatka ekipe.
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Valjda tolko nude za Abua. Bilo bi kul da zajebemo neki Al-nešto da uzmu Božinova za džabe.
Последње учитавање од Gagi дана 01 Јан 1970, 01:00, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ilijev izjavio da će za Šaponju biti dobijeno 1.5m.
U klubu je poslednjih dana vladalo podeljeno mišljenje da li je ova zima idealan trenutak za prodaju Šaponjića, ali je činjenica da tokom jeseni nije uspeo da se nametne kao standardni špic očigledno presudila da sportski sektor da zeleno svetlo. Ivan je za crno-bele jesenas u Superligi odigrao 17 utakmica, od čega samo dve svih 90 minuta, i postigao tri gola.
- Trener Tomić i ja smo dali dozvolu da se obavi transfer i sada je sve na generalnom direktoru koji bi trebalo da precizira detalje. To je naša zajednička odluka i dalje se nismo više bavili pitanjem Ivanovog odlaska u Benfiku, jer to nije naš deo posla. Ukoliko je to zvanična informacija želim mu svaku sreću - kaže sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.
U etar je najpre otišla informacija da će Partizan na ime Šaponjićevog potpisa na petoipogodišnji ugovor zaraditi tri miliona evra, a Iliev tvrdi da pomenuta suma nije tačna.
- Koliko znam, visina obeštećenja bi trebalo da bude 1.500.000 evra i postoji mogućnost da Ivan u narednih šest meseci kao igrač Benfike ostane na pozajmici u Partizanu.
Šaponjić bi u narednih nekoliko dana trebalo da prođe lekarske preglede i parafira višegodišnju vernost lisabonskim "orlovima".
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Zar ne verujete Tomiću? 
Ako mu treba Božinov i ako ne želi da ga proda u čemu je onda problem? Najbolji je strelac kluba. Salel pišeš dezinformacije. Čovek nije dao ni jedan gol iz penala. Promašio je u Evropi i od tad ne šutira pošto su naši ostali 5 puta zaredom promašili. Božinov je dao na 19 utakmica čak 12 golova i imao i dobar broj aistencija? Šta želite više? Slabi ste sa fudbalskim znanjem očito. Pa ako ovako nastavi do kraja sezone će imati statistiku jaču nego bilo koji naš napadač u istoriji za jednu sezonu.
Prošle sezone je Eze dao 15 golova za čitavu sezonu i bio je naj strelac, pre toga Mrđa 19, Stojanović 19, Spalević 19, Iliev i Kaluđerović 13, Mrđa 22, Diarra 19, Jestrović 13, Baljak 18, Radonjić 20, Pantelić 21... i unazad tako jedino Milošević ima 30 a Kežman i još dvojica po 27 datih golova u sezoni ali pričam o novijem dobu gde se sve manje daje golova. Mrđinih 22 je bilo 2010. a od tada niko nije uspeo da da sličan broj golova. Tužno ipak. Iz Partizana zadnji put Iliev sa 13 golova i to delio prvo mesto sa Kaluđerovićem. Božinov će imati priliku ako ostane da nadmaši i Diarru, Radonjića, Vukića i siguran sam da hoće dok Kežmana i Miloševića nema šanse. Čovek je odličan Najbolji Partizanov napadač za polusezonu u skorijem vremenu. Nije on raspad nego ste vi subjektivni.
Drago mi je da ga ljudi generalno ne pljuju. Gotivan je igrač.
Naš najbolji uz Živkovića i još par pojedinaca.
Ako mu treba Božinov i ako ne želi da ga proda u čemu je onda problem? Najbolji je strelac kluba. Salel pišeš dezinformacije. Čovek nije dao ni jedan gol iz penala. Promašio je u Evropi i od tad ne šutira pošto su naši ostali 5 puta zaredom promašili. Božinov je dao na 19 utakmica čak 12 golova i imao i dobar broj aistencija? Šta želite više? Slabi ste sa fudbalskim znanjem očito. Pa ako ovako nastavi do kraja sezone će imati statistiku jaču nego bilo koji naš napadač u istoriji za jednu sezonu.
Prošle sezone je Eze dao 15 golova za čitavu sezonu i bio je naj strelac, pre toga Mrđa 19, Stojanović 19, Spalević 19, Iliev i Kaluđerović 13, Mrđa 22, Diarra 19, Jestrović 13, Baljak 18, Radonjić 20, Pantelić 21... i unazad tako jedino Milošević ima 30 a Kežman i još dvojica po 27 datih golova u sezoni ali pričam o novijem dobu gde se sve manje daje golova. Mrđinih 22 je bilo 2010. a od tada niko nije uspeo da da sličan broj golova. Tužno ipak. Iz Partizana zadnji put Iliev sa 13 golova i to delio prvo mesto sa Kaluđerovićem. Božinov će imati priliku ako ostane da nadmaši i Diarru, Radonjića, Vukića i siguran sam da hoće dok Kežmana i Miloševića nema šanse. Čovek je odličan Najbolji Partizanov napadač za polusezonu u skorijem vremenu. Nije on raspad nego ste vi subjektivni.
Drago mi je da ga ljudi generalno ne pljuju. Gotivan je igrač.
Последње учитавање од Sloba дана 10 Јан 2016, 16:26, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Ne bih znao za te detalje Šaponjićevog transfera dajte link, ovo što sam ja dao su Novosti objavile.
Nego, Žurnal piše da ste zainteresovani za defanzivca Borca (BL)
Nego, Žurnal piše da ste zainteresovani za defanzivca Borca (BL)
Код: Изаберите све
http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/29223/sanicanin-iz-borca-na-meti-partizana
Последње учитавање од zele дана 10 Јан 2016, 17:14, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Код: Изаберите све
http://sport.rs/14985-prodat-ivan-saponjic-otisao-u-benfiku/Prema nagoveštajima sa raznih strana, Portugalci će Partizanu, na ime obeštećenja za transfer Ivana Šaponjića (ugovor mu ističe na leto 2017), uplatiti 3.000.000 evra. Ne odmah, već u ratama.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd