Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ivanic od malena navija za Partizan i idol mu je Mateja Kezman, poyy.
Elem, Subica ne bi nikad platili toliko da Borac nije u govnima do guse pa im sad vracamo uslugu za KK, a inace je jako kvalitetan. Po meni ce biti ispred Lekovica.
Sloba пише:
Klasičan navijač Vojvodine. Ako me razumeš.
Ja bih zamolio administraciju da skrene paznju Slobodanu na njegovo konstantno provociranje navijaca Vojvodine,mislim da je najbolje tako.Muka mi je vise da zmurim na njegova podbadanja bez razloga.Hvala.
Novi igrač crveno-belih postao je desni bek Milan Milinković, koji je protekle polusezone nosio dres Jagodine. U Vojvodinu je došao kao slobodan igrač i potpisao ugovor do juna 2018. godine.
Slaviša Radović (22) od danas više nije fudbaler Vojvodine. Godinu dana nakon što je potpisao ugovor sa crveno-belima, uprava kluba i mladi fudbaler odlučili su da sporazumno raskinu saradnju.
Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio još jedno vredno pojačanje. Novi igrač “stare dame” postao je Filip Malbašić, koji je u redove crveno-belih stigao iz nemačkog bundesligaša Hofenhajma. On je potpisao ugovor sa Vojvodinom do juna 2018. godine.
Duel superligaša i prvoligaša pripao je starijem po rangu. I to ubedljivo, golovima postignutim do odlaska na odmor.
Novosađani su poveli već u četvrtom minutu. Ivanić je došao do lopte i sa desetak metara rutinski savladao Vujasinovića. Voša je igrala onako kako je želeo trener Lalatović, pa je svega sedam minuta kasnije bilo 2:0. Maksimović je oduzeo loptu na sredini terena i odlično proigrao Ožegovića, koji se sjurio u šesnaesterac i odigrao pas do Ivanića, a njemu nije bilo teško da drugi put samo prosledi loptu u mrežu. Igrao se deveti minut, a rezultat je bio ubedljivih 3:0 za Vojvodinu. Ovoga puta, Ožegović je sam izašao pred Vujasinovića i lepim lob udarcem prebacio čuvara mreže gostiju. Posle toga, tempo igre je malo opao.
U 36. minutu, dosuđen je jedanaesterac za Vojvodinu. Babić je odlično prošao po levoj strani i bio fauliran u kaznenom prostoru, pa je sudija Kedža pokazao na belu tačku. Siguran realizator bio je Ognjen Ožegović.
Bačka je prvi put ozbiljno zapretila u 39. minutu, kada je šutirao Bjeloš, ali je Perić dobro intervenisao. Samo tri minuta kasnije gosti su ponovo pripretili, ali je čuvar mreže “lala” ponovo sačuvao gol.
U nastavku bilo je šansi ispred oba gola ali do promene rezultata nije došlo.
Cujem pricu da su Trujic i Knezevic nadomak Vojvodine.
Peric- Milinkovic,Pankov,Stepanov,Nastic- Maksimovic,Jovancic- Meleg(Malbasic),Ivanic,Trujic(knezevic)- Ozegovic
Obzirom da u zamenama imate Rosica,Kovacevica i dosta dobrih momaka uz jos neka pojacanja,full ekipa
"Koliko sam samo puta u FM16 rekao na Pep Talku : Aggresive/Push Forward,tvrdim da me ovi igraci muceni dozive kao Limenog"