FK Partizan 2015/2016
-
Danijel_CH
- Status: Није на вези
- TheBlues
- Manager
- Поруке: 2419
- Придружен: 21 Сеп 2011, 12:07
- Formacija: 4-3-3
- Been thanked: 5 times
Sad pogledah Jovsicev dres sto imam, ima isto samo jednu etiketu dole kod struka i posto je kapin dres pise made in italy.
I na onim na pruge pezo dresovima ima najk etiketa gde pise made in U.K
I na onim na pruge pezo dresovima ima najk etiketa gde pise made in U.K
Последње учитавање од TheBlues дана 14 Дец 2015, 16:13, учитано 1 пут укупно.
"Football is simple. But the hardest thing is to play football in a simple way." Johan Cruyff
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
PROGLAS VERNOSTI
Ovaj tekst piše jedna ruka, ali iza nje stoje hiljade umova.
Fudbalski klub Partizan je na ivici opstanka. Kako sportskog, gde deli šestu poziciju u domaćoj ligi, na neverovatan način je eliminisan iz Evrope, tako i moralnog i istorijskog.
Došlo je vreme da mu mi, navijači Partizana pomognemo. Gde god da smo, i na koji god način, da uradimo sve ono što je u našoj moći da naš Partizan preživi. Došlo je vreme gde više ne sme biti kulture, političke korektnosti, pristojnosti. Pokušali smo, ali ljudi koji su od kraja 2014. u Fudbalskom klubu Partizan taj jezik ne govore. Kao što je diplomatija bezvredna kada smo na liniji fronta, tako i sada reči, ni lepe ni ružne, nisu od vrednosti, niti pomoći. Vreme je za dela, da stanemo uz klub koji je stajao uz nas u svakom delu našeg života, bio on lep ili ružan. Zato svi koji ovo budu čitali, neka ovo ne shvate kao tekst, kao reč, već kao proglas za lično TEBE, koji ovo čitaš, ZA VAS, koji ovo čitate. OVO JE POSVEĆENO NAVIJAČIMA. Ovo je poziv da MI DELAMO!
Ovih dana svedoci smo prljavih igara u našem klubu koje će na kraju ponovo rezultirati nekom novom-starom upravom, novim-starim ljudima, i najbitnije – novim-starim interesima, od kojih nijedan nije usmeren prema Partizanu. Naš Partizan krvari i pati, ali uprkos tome Upravni odbor je samo načelno podneo ostavke, u trenucima kada je to bilo neophodno da bi se sačuvao mir i kupilo vreme, lukavo osećajući da se u našem narodu svako ˘čudo˘ zaboravi posle 3 dana. Oni nisu sačekali ni toliko vremena da se ne vrate na ˘mesto zločina˘, počasnu ložu, jasno izbacujući aktuelnog predsednika kao jedinog krivca, dok su oni bili zaduženi ˘samo˘ za finansije, prelazni rok, stručni štab… sve ono što je inače i zadatak Upravnog odbora, koji je, valjda podneo ostavke?
ONI, spremni su na nove dilove i ostanak u klubu. Oni će podneti ostavke, ali će ostati u klubu, ili ih neće ni podneti. ONI će promeniti funkciju, ili isturiti svoje marionete, kojima će upravljati kao i dosad, a kad đavo opet dođe po svoje, isturiće je kao glavnog krivca, kao što je sada slučaj sa Zoranom Popovićem, najobičnijoj marioneti koja se u ovih 12 meseci pitala samo za snabdevanje klupskog restorana svojim produktima.
IMENA:
Miloš Vazura
Novak Nedić
Vojislav Nedić
Milorad Vučelić
Žarko Zečević.
Ko su ovi ljudi? Da li ih prepoznajemo po poslovnim uspesima, čime su oni zaslužili poziciju Boga i batine kluba koji je stariji od njih samih, koji je sjajio zlatnim sjajem dok su neki od njih bili od pelenama. Miloš Vazura i Novak Nedić, ličnosti bez ikakvog poslovnog uspeha, s mizernim radnim stažom, nisu navršili ni 30 godina, a ˘zaslužili˘ su i zadužili mesta glavnokomandujućih. Da li je Partizan zaista to zaslužio, da navijači dopuste da brod potone s ovakvim kapetanima? Ko je dozvolio da Miloš Vazura i Novak Nedić budu dželati kluba koji je osvojio 40 titula u svojoj istoriji, koji je igrao finale KEŠ, koji je evropski velikan?
Ko su Vojislav Nedić i Milorad Vučelić? Kakve je koristi FK Partizan imao od njihovog boravka u klubu? Ljudi izuzetno kompromitovani, diskutabilnih “karijera”, takvi ljudi danas vode Partizan. Kao takvi svojim javašlukom, rasipanjem, neznanjem doveli su ga na rub propasti. I naravno, čovek koji je sve ove ljude doveo, jer je on uvek tu za logistiku i uvek nekako tu kada se nadvije neka nova nesreća koja će zadesiti Partizan, pa na njega ni ne vredi trošiti previše reči, osim toga da MORA napustiti Partizanovu senku, Žarko Zečević.
ANATEMA ZA SVE ČLANOVE AKTUELNE UPRAVE!!!
Posebno gorenavedene. ONI, moraju otići. Svi do jednog i nikada više ne smeju kročiti na stadion JNA, ljudi koji su obećali investicije od 8 miliona evra, ogroman budžet za pojačanja, lični novčani doprinos, nakon 12 meseci i dalje vode klub, bez ijednog ispunjenog obećanja, a od u sportskom smislu relativno stabilnog kluba, sa dobrim potencijalom, napravili su fudbalsku deponiju, koju su popunili igračima kojima je ˘istekao rok upotrebe˘ i koji danas, zajedno s stručnim štabom, prethodnim i sadašnjim, čine verovatno najgoru generaciju u istoriji, što je još bolnije, u godini obeležavanja 70 godina postojanja slavnog kluba.
Miloš Vazura, Novak Nedić, a kao strateška podrška i Nedić senior i Vučelić, odmah po dolasku srušili su sve što se ˘gradilo˘, pretnjama, ucenama i medijskim šikaniranjima oterali trenera, igrače, da bi doveli ˘trenere˘ i ˘igrače˘. Otkud im to pravo, da li je budućnost Partizana i stručnog štaba i igračkog kadra s ovim ljudima biti poslušan i podoban za njihove planove i dilove, a ne kvalitetan, da li je cilj Partizana biti veliki, ili podoban?
ODLAZITE SVI!!! To je zahtev navijača Partizana, u četvrtak uveče već ste ga osetili. Sada je vreme za svakog navijača, u koje ubrajamo i legende kluba, muzičke, filmske i svake druge vrste umetnike, i svakog ko nosi crno-bele boje u srcu, kako god se on zvao, da ustanemo i glasno viknemo slovima i DELIMA i pokažemo da je dosta kompromisa, sivih eminencija, marioneta, hoćemo uspešne, neokaljane ličnosti u Upravi, ljude koji vole Partizan i koji to žele delima i pokazati. Kakvi budemo narednih dana, bićemo doveka.
Partizanu je dosta, Partizanovcima je dosta, vreme je da se kaže DOSTA i pokaže koliku snagu nosi Partizan u ljubavi svojih navijača, koji sad ili nikad moraju pokazati, svako od VAS ponaosob, jesu li ili nisu spremni da učine nešto za klub koji je za njih uradio mnogo, da mu vrate makar delić ljubavi i radosti koji mu je doneo. Da mu vrati jer nas je obrazovao, oformio u dobre ljude. A svi koji se uključe u ovu borbu, to sigurno i jesu. Partizan više nema vremena za izgovore i ova današnja borba za opstanak odlučiće i neke buduće, pokazaće da Partizanovci imaju SNAGU i da više nikome nikada ne sme pasti napamet da priredi bilo kakva poniženja, bol i katastrofu, koju je Partizan pretrpeo za poslednjih 12 meseci.
Partizan vas moli, Partizan pati, Partizan je ranjen, Partizanu je potrebna zaštita. A ko će mu pomoći, ako ne TI? Hajdemo jednom da pokažemo prkos, da umesto ˘ma šta ja jedan mogu uraditi˘, sebi kažemo ˘da, ja ću to da uradim, sve što je u mojoj moći, pozvaću i sve koje poznajem a vole Partizan da mi se pridruže u tome˘, jer ako svako od nas to uradi, to će izvršiti pritisak i množiti se sa mnogo više od ˘jedan˘. Zato hajde da nešto URADIMO i da jednog dana svojim potomcima kažemo, ˘Da, ja sam jedan od onih koji su spasili Partizan˘.
Redakcija volimpartizan.net je spremna da dela, pridruži nam se. Pokažimo svi zajedno jesmo li DECA PARTIZANA!!!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eHnXLvVuzd4[/youtube]
ODLAZITE SVI, UPRAVA NAPOLJE!!!
преузето са волимпартизан.нет
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 14 Дец 2015, 16:24, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
Danijel_CH
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/odluceno-savo-milosevic-predsednik-partizana/123120-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Odlazi Popović kojem je jedino stalo do Partizana očito da bi došao Milošević? Ne priznajem takvu promenu sve dok ne ode cela aktuelna uprava, sportski sektor pa čak i čistačice i kafe kuvarice !
Ovo je promena na gore ako se ostvari! Za ovakve debakle samo Popović da snosi odgovornost?! Ma ajde... goveda jedna. #UpravaNapolje !
Ovo je promena na gore ako se ostvari! Za ovakve debakle samo Popović da snosi odgovornost?! Ma ajde... goveda jedna. #UpravaNapolje !
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Gde si to procitao da ide samo Popovic? Ja jutros procitao negde da se on jos i neckao da li ce da ide sa funkcije, dok su ovi ostali sigurni...
Savo kao predsednik. Sta znam... Nit' smrdi, nit' mirise. Ako ce da radi sam, da sam izabere ljude oko sebe, bivse legende, mozda i ispadne na dobro. Al' ako ce da bude isto sto je i Mijailovic u Zvezdi, da bude samo lice sa naslovnice dok neko drugi vuce konce, e jebiga onda.
Savo kao predsednik. Sta znam... Nit' smrdi, nit' mirise. Ako ce da radi sam, da sam izabere ljude oko sebe, bivse legende, mozda i ispadne na dobro. Al' ako ce da bude isto sto je i Mijailovic u Zvezdi, da bude samo lice sa naslovnice dok neko drugi vuce konce, e jebiga onda.
Trust me, i'm the Doctor
-
Sloba
- Global Moderator
http://www.mozzartsport.com/vesti/milosevic-je-predsednik-vlast-u-partizanu-ostaje-na-drugoj-strani-da-li-je-na-pomolu-novo-sveto-trojstvo-u-humskoj/123139Odlazi Zoran Popović – stiže Savo Milošević. Direktor reprezentativnih selekcija Fudbalskog saveza Srbije biće novi predsednik Partizana, umesto dosadašnjeg koji će – prema svim pokazateljima – biti prvi, možda i jedini član Upravnog odbora koji je napustio Humsku 1, posle tragične eliminacije iz Lige Evrope i dramatičnih dešavanja u noći između četvrtka i petka minule sedmice.
Ne znam da li je to do Mozzarta ali ovde je jasno šta piše. Vazure se nećemo tako lako otarasiti, a Milošević (ili bilo ko drugi) će biti obične marionete. Cirkus. Uopšte nisam zadovoljan i nadam se da neće biti ovako..Mogu li Milošević, Vazura i Iliev, uz asistenciju Nedića da naprave uspeh(e) slične onim s kraja devedesetih godina prošlog i prvim ovog veka?
- Lola
- Youth Team Coach
- Поруке: 164
- Придружен: 06 Нов 2012, 10:49
- Место: Subotica
http://sport.rs/7292-zaratili-nedic-i-vazura/1
Miloš Vazura
Žarko Zečević
2
Novak Nedić
Vojislav Nedić
3
Zoran Popović
Milorad Vučelić
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
-
Danijel_CH
-
Danijel_CH
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Cist penal pre gola.
http://www.zurnal.rs/fudbal/partizan/28364/pojacana-bezbednost-na-stadionu-u-humskoj-stigla-nova-vrataDok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

-
Sloba
- Global Moderator
Jeste. Trebali su i odbrambreni igrač i golman da dobiju po žuti.
Ne smeš da vučeš igrača u takvoj situaciji za gol.
Ne smeš da vučeš igrača u takvoj situaciji za gol.
Последње учитавање од Sloba дана 16 Дец 2015, 17:28, учитано 1 пут укупно.