Samo da se nesto ne iskomplikuje...
FK Partizan 2015/2016
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
O tekmi sinoc necu nista da napisem.
O treneru mogu da napisem da je PI*KA branio je rezultat da ga ne odbrani, izmene vrsio haoticno, kad je trebalo da stanemo na loptu mi smo srljali.
O Upravi sam se izjasnio vise puta nema potrebe da trosim reci. Neka idu.
Poslednje nemojte se nadati nista bolje biti nece, najvise 30 dana do skupstine a onda cirkus u najavi. Nemojte se zacuditi ako Bogicevica postave za predsednika a Petrica u upravu sa sve Ilijevim i Bikom kao i Tomica na klupu. Samo ce da presvuku perje a ostace isto. Zato nemam neka osecanja.
I jos nesto, pozeleo sam sinoc na fb jednu ruznu stvar, a nije trebalo. Izvinjavam se normalnim Delijama ovde na forumu. Nije bilo lepo.
O treneru mogu da napisem da je PI*KA branio je rezultat da ga ne odbrani, izmene vrsio haoticno, kad je trebalo da stanemo na loptu mi smo srljali.
O Upravi sam se izjasnio vise puta nema potrebe da trosim reci. Neka idu.
Poslednje nemojte se nadati nista bolje biti nece, najvise 30 dana do skupstine a onda cirkus u najavi. Nemojte se zacuditi ako Bogicevica postave za predsednika a Petrica u upravu sa sve Ilijevim i Bikom kao i Tomica na klupu. Samo ce da presvuku perje a ostace isto. Zato nemam neka osecanja.
I jos nesto, pozeleo sam sinoc na fb jednu ruznu stvar, a nije trebalo. Izvinjavam se normalnim Delijama ovde na forumu. Nije bilo lepo.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ja im nisam poželeo to što si ti jer nije bilo potrebe za tim ali je bilo jako ružnih komentara od dosta zvezdinih navijača...
Tačnije uopšte me nisu oni zanimali. Toliko sam bio u neverici da sam jedino napisao protiv uprave i to nakon nekog vremena posle utakmice...
A za ovaj deo gde govoriš da neće doći pošteni si 100% u pravu. Samo će da se presvuku, imaće drugačia lica, drugačiji govor ali u suštini sve će to biti isto.
Tačnije uopšte me nisu oni zanimali. Toliko sam bio u neverici da sam jedino napisao protiv uprave i to nakon nekog vremena posle utakmice...
A za ovaj deo gde govoriš da neće doći pošteni si 100% u pravu. Samo će da se presvuku, imaće drugačia lica, drugačiji govor ali u suštini sve će to biti isto.
Последње учитавање од Sloba дана 11 Дец 2015, 16:32, учитано 2 пута укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Nova godina, nova uprava, novi trener. Partizan će u 2016. zakočarati sa Ivanom Tomićem (40) u ulozi šefa stručnog štaba! Aktuelni strateg Teleoptika zameniće Ljubinka Drulovića na klupi i dalje važećeg prvaka Srbije i dobiti priliku da svoju profesionalnu karijeru obogati najvećim izazovom dosad.
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/ivan-tomic-novi-trener-partizana/122856Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Danijel_CH
Danijel bio na utakmicu sa svojim sinom, nije mu mrsko preci 1300km da gleda Partizan.dusandodic пише:Sto kenjate sad kad ste do juce velicali i trenera i sve,cim ste ispali odmah pljuvanje? Ceo zivot sa vama komedija. Gde je onaj Danijel sto se dere da voli drulovica i da mu pisa u usta. Nema ga nesto. Normalno da ste ispali kad se branite 90 minuta. Ko god se branio taj je primio. jbg desava se. NIJE KRIVA UPRAVA nego igraci,svi do jednog,ZIVKOVIC koliko ga god volite nista nije pokazao da je poseban,svaku desetu utakmicu uradi nesto. On vas je veceras zakopao sa onom rukom.
Zivkovic da je dobio crveni u prvom minutu ne bi mu niko nista zamerio, jer je njegova igra i dovela Partizan do toga da moze da prezimi u Evropi.dusandodic пише:Sto kenjate sad kad ste do juce velicali i trenera i sve,cim ste ispali odmah pljuvanje? Ceo zivot sa vama komedija. Gde je onaj Danijel sto se dere da voli drulovica i da mu pisa u usta. Nema ga nesto. Normalno da ste ispali kad se branite 90 minuta. Ko god se branio taj je primio. jbg desava se. NIJE KRIVA UPRAVA nego igraci,svi do jednog,ZIVKOVIC koliko ga god volite nista nije pokazao da je poseban,svaku desetu utakmicu uradi nesto. On vas je veceras zakopao sa onom rukom.
Elem, onaj start Ninkovic cist crveni, liku je nogu slomio, video sam ga na aerodromu danas.
Kad smo primili gol za 1:1 znao sam sta ce biti na kraju.
Jos jednom se pokazalo trenersko umece velikog maga Drulovica, cak sam i ja naseo posle one pobede u Holandiji, gde smo pobedili na individualni kvalitet Umarua i Zivkovica.
Steta za ovu sansu, stvarno steta...Razdor u ekipi je nastao nakon onog starta Ninkovica i tad je vec naslucivalo sta ce se desiti.Potpuni raskol se dogodio nakon gola Svaba, tada su Zivkovic i Medjik napali Subica, Ninkovica i Zivka, derali su se na njih kao budale, a to sam prosli put video protiv BATE-a gde su se izdrkavali na Petrovica.
Sto se tice trenerskog maga, ja zaista ne shvatam da nije izveo Ninkovica iste sekunde nakon zutog, covek vise nije smeo ni da udje u duel, bio je potpuno izgubljen na terenu. Na poluvremenu kad sam video da jos uvek igra, zeludac mi se okrenuo. Abua je Zivkovic takodje maksimalno izvredjao pocetkom drugog poluvremena i od tog trenutka psihicko stanje Abua bilo na nuli.
Sledece za nepoverovat je sto trenerski mag nije uveo Ilica?!?!?!?!?! On bi stao na loptu, uputio precizan pas, uradio nesto.Ovako, ostaje zal.....
Sto se tice Svaba, njima da je trebalo 5 golova u drugom poluvremenu dali bi ih.
Jos sam pod utiskom, ne znam sta da kazem. Mozda i najjaci utisak je kad sam sreo Ilieva kad je izasao iz loze, lik se dopisuje sa nekim na tel i smije se, ono u fazonu boli ga k***c. Jedino je Popovic od svih njih bio sjeban, vidi se da bi on hteo najbolje, ali jednostavno il se nista ne pita, ili je pogresio sa dovodjenjem ljudi u upravu.
Ako se jos neceg setim dopisacu...
-
aca delija
- Assistant Manager
- Поруке: 603
- Придружен: 14 Мај 2014, 20:00
- Место: radicevic
- Been thanked: 6 times
igra fudbalskog kluba partizan od saja do ocaja i naqzad kobi reko da ce partizan povesti 1 0 u 12 minutu i onda serijom promasaja dopustiti alzburgu da prvo iz jednci na 1 1 pa da povede 2 1 pa onda 3 1 da sam na drulovicevom mestu jabih reko igrajte napad cuvajte rezultat a od 80 minuta bunker a li kad on nezna da vodi tim
edit sloba je bio juca na jna i jasam otisao bila je ludnica kad su u leteli u prostorije kluba ovi se razbezali
edit sloba je bio juca na jna i jasam otisao bila je ludnica kad su u leteli u prostorije kluba ovi se razbezali
-
aca delija
- Assistant Manager
- Поруке: 603
- Придружен: 14 Мај 2014, 20:00
- Место: radicevic
- Been thanked: 6 times
http://www.sr.partizan.rs/128633-suspendovan-stadion-partizana-2/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork-
Danijel_CH
Jep, kako vreme prolazi kontam da on nije nista kriv.TheBlues пише:Nije valjda da se svinjar potresao
Elem, ne rekoh jos ovo. Ja sam prvi rekao pre zreba za LE, daj da osvojimo sedam bodova necu se buniti i kontam da niko ne bi toliko besan bio zbog ovog da nismo u hladnjaci u prvenstvu.
Da smo prvi u prvenstvu i da smo grupu zavrsili sa ovim skorom svi bi skakali od srece.
Koliko cudna situacija da se najbolji rezultat u evropi u poslednjih 5 godina dozivljava kao potpuni krah.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
http://www.mozzartsport.com/vesti/ilic-nasa-deca-radila-protiv-interesa-partizana/122880Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
U pravu je a ima i ovo...
Nisam znao sad čitam i da je Džigi pozvan u tim do 23 godine (Srbija)..
http://www.mozzartsport.com/vesti/znao-sam-da-nas-ceka-katastrofa-jos-kad-je-zecevic-dosao-i-procitao-imena/122896Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/jedan-razgovor-je-promenio-sve-gledaj-sasu-i-uzmi-zivot-u-svoje-ruke/122670-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Ima tu istine, ali recimo ono kad kaze da je Brasanac trebao da simulira penal umesto da sutne , to je glupost.Jos prigovara Zivkovicu za sutiranje na gol, pa jebote igrate fudbal, kako lik misli da daju gol ako se valjaju po terenu? Ne kapiram samo sto pljujete Babovica kada jedini ume da posalje kvalitetan pas na terenu.Ovo je veliki uspeh u grupnoj fazi, sad sto niste prosli dalje nema veze, bolje par boda i bolji koeficijent, nego da sluzite za gol razliku.zele пише:Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/ilic-nasa-deca-radila-protiv-interesa-partizana/122880
-
Danijel_CH