F.K. Crvena zvezda 15/16
-
Danijel_CH
- Status: Није на вези
Pa realno ionako ce igrati samo par utakmica kvalifikacija, a to mogu igrati na nekom od gore navedenih stadiona.paske пише:Zvezda, Partizan, Cuka, Vosa i Nis mogu da igraju Evropu zbog stadiona. Ne kontam zasto se npr neko drugi nada kad zna da ima livadu od terena i da cak i ako prodje igrace na nekom od stadiona gore navedenih klubova.
Sto se tice LS, samo Partizanov stadion trenutno zadovoljava sve uslove(mada i on jedva).
- sergavra
- Global Moderator
- Поруке: 1012
- Придружен: 22 Дец 2012, 05:14
- Место: Berlin
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 51 time
Ne moze ni Radnicki da igra. Stadion se raspada. Prokisnjava vec sezonu i po, pogresili su mesta VIP lozama istoku i zapadu kad su je projektovali, trava nije menjana od 1980, a i kome je interes da mi igramo Evropu osim nama? Nit smo privatni, nit smo drzavni.
Btw, par utakmica kvalifikacija bi bilo kome osim Zvezdi i Partizanu pokrilo dugove i obezbedilo barem 2 sledeca transfer roka da mozemo da izdvojimo vise od 6000 evra koliko nam je ove godine bio rekordni transfer mladjanog Apostolovica iz Pirota u Nis
Btw, par utakmica kvalifikacija bi bilo kome osim Zvezdi i Partizanu pokrilo dugove i obezbedilo barem 2 sledeca transfer roka da mozemo da izdvojimo vise od 6000 evra koliko nam je ove godine bio rekordni transfer mladjanog Apostolovica iz Pirota u Nis
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Sve je puno kad duguješ 50+ milki.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Zvezdi su problem reflektori i to glavni. Ostalo i nije baš. Nemaju dovoljnu jačinu za evro utakmice.
Koliko znam..
JNA - Sva evropska takmičenja
Rajko Mitić - Biće kao i gore ako zaigraju u kval. za LŠ ali trenutno LE
Karađorđe - Možda uz neki napor može da se izvuče i plej of kval. za LE ali dalje od toga ne...
Stadion na Banovom brdu - maksimalno dva kola kval. za LE
Mislim da ni jedan drugi stadion ne zadovoljava UEFA uslove ni za LE prvo kolo ili bar većina. Sigurno da postoji par stadiona na kojima se može odigrati prvo kolo kval. za LE ali ništa preko toga...
UEFA je sve rigoroznija. Pa Partizan jedva ispunjava uslove. Kako stvari stoje kroz tri ili četiri godine u Bugarskoj ili Rumuniji ćemo igrati kvalifikacije jer u svojoj državi nemamo uslove na domaćim stadionima. Zato se njima žuri sa nacionalnim koji bi bio za klubove koji igraju kval. za LŠ dok LE će skoro pa uvek moći na JNA ili Rajku Mitiću.
Koliko znam..
JNA - Sva evropska takmičenja
Rajko Mitić - Biće kao i gore ako zaigraju u kval. za LŠ ali trenutno LE
Karađorđe - Možda uz neki napor može da se izvuče i plej of kval. za LE ali dalje od toga ne...
Stadion na Banovom brdu - maksimalno dva kola kval. za LE
Mislim da ni jedan drugi stadion ne zadovoljava UEFA uslove ni za LE prvo kolo ili bar većina. Sigurno da postoji par stadiona na kojima se može odigrati prvo kolo kval. za LE ali ništa preko toga...
UEFA je sve rigoroznija. Pa Partizan jedva ispunjava uslove. Kako stvari stoje kroz tri ili četiri godine u Bugarskoj ili Rumuniji ćemo igrati kvalifikacije jer u svojoj državi nemamo uslove na domaćim stadionima. Zato se njima žuri sa nacionalnim koji bi bio za klubove koji igraju kval. za LŠ dok LE će skoro pa uvek moći na JNA ili Rajku Mitiću.
- Nikolaks95
- First Team Coach
- Поруке: 331
- Придружен: 30 Мар 2012, 21:07
- Место: Kruševac/Niš
Meni nije jasno zašto je Karadzić tražio da se na gotovo svim stadionima SL postavljaju reflektori, kad klubovi nemaju para da stalno igraju u noćnim terminima i samo povećavaju dug i pogoršavaju finansijsku situaciju. Bolje da su popravili terene, da ne kažem livade, samim tim bi bio i lepši i bolji fudbal. Trenutno ni na Mari teren nije u dobrom stanju, jedino na JNA teren liči na nešto i to zato što su relativno skoro menjali travu.
-
Danijel_CH
Refklektori su postavljani od donacije UEFA i bili su obavezni.Nikolaks95 пише:Meni nije jasno zaĹĄto je KaradziÄ traĹžio da se na gotovo svim stadionima SL postavljaju reflektori, kad klubovi nemaju para da stalno igraju u noÄnim terminima i samo poveÄavaju dug i pogorĹĄavaju finansijsku situaciju. Bolje da su popravili terene, da ne kaĹžem livade, samim tim bi bio i lepĹĄi i bolji fudbal. Trenutno ni na Mari teren nije u dobrom stanju, jedino na JNA teren liÄi na neĹĄto i to zato ĹĄto su relativno skoro menjali travu.
To je uslov da se takmici u JSL.
- sergavra
- Global Moderator
- Поруке: 1012
- Придружен: 22 Дец 2012, 05:14
- Место: Berlin
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 51 time
Bio je uslov do pocetka septembra kad su izdali saopstenje da bas i nije najnephodnije. Nocne utakmice se igraju uglavnom na zahtev Arene koja ih prenosi pa kad su im zanimljive utakmice onda posalju zahtev ligi sa "odlozite mec taj i taj" za 20h, umesto da se igra u 13h u sredu kad niko normalan ne moze da ide ili gleda tekme. Tako da kapiram da je vise u pitanju Arena nego UEFA.
A sto se kvalifikacija tice...mislim, kad je partizan igrao sa islandjanima na onoj livadi sa drvenim tribinama...Mislim da do playoff-a nije frka. I jagodina je recimo igrala svoje kvalifikacije kuci a njihova VIP tribina nije zavrsena pa gosti sede na 10 santimetara od ivice na 40 metara od zemlje
A sto se kvalifikacija tice...mislim, kad je partizan igrao sa islandjanima na onoj livadi sa drvenim tribinama...Mislim da do playoff-a nije frka. I jagodina je recimo igrala svoje kvalifikacije kuci a njihova VIP tribina nije zavrsena pa gosti sede na 10 santimetara od ivice na 40 metara od zemlje
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Nisam mislio na to Slobo, već na samo provociranje i prozivanje. Sve je to Ok kad dva drugara peckaju i zezaju jedan drugog.. ali ovde sam čitao ozbiljniju raspravu od samo "peckanja".Sloba пише:Što se tiče drugog citata.. samo da odgovorim za sebe da znam šta je fair play. Ja sam svaki put čestitao svakoj sekciji Crvene zvezde i njihovim navijačima na nekom uspehu kada ostvare. Na svakoj pobedi u derbiju. Peckanje je nekada preterano ali itekako znam šta je u duhu fair playa.Poštujem ja svakog protivnika... pa tako i Zvezdu. Takođe ja sam okružen Zvezdašima svakodnevno pa osim moje braće, porodice... svi drugi u okolini su Zvezdaši ili navijači nekog drugog kluba.
Ma ja to nsiam ni negirao. U startu sam rekao da smo nadigrani i da nas je Borac spustio na zemlju gde i treba da budemo.Sloba пише:Moraš priznati da je poraz previsok. Nenormalan za standarde Zvezde i ove sezone. Nisi valjda očekivao da niko ne provocira? Ja sam bio zaprepašćen da Borac tako nadigra Zvezdu.
Toliko a inače si upravu za oba citata.
Pazi, kako kome!
Meni iskreno i nije legenda. Strateg jeste, ali mislim da kao čovek i nije baš najbolji. Veći su mi lafovi Muslin, Stojanović i Aleksandar Aca Janković od njega.
Ne volim kad je neko prepotentan i nadobudan. Stalno je u centru pažnje. Uvek ima suvišnih komentara, duhovite opaske i kojekakve gluposti. Mislim da smo zbog njegovog stava i ponašanje, nakantani od strane Borca. Vala i neka smo! Da se malo spustimo na zemlju.
Vidim da niste upućeni, evo vam informacija.Danijel_CH пише:Mislim da su na Rajku i reflektori problem.Sloba пише:Zvezdi su problem reflektori i to glavni. Ostalo i nije baš. Nemaju dovoljnu jačinu za evro utakmice.
Koliko znam..
Код: Изаберите све
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:551140-Reflektori-stizu-za-evropsku-predstavuZnači sve je komplet zamenjeno i sad ima propisanu luksažu po UEFA standardima.
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
-
Danijel_CH
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Ma ima nesto i za neke loze i neka novinarska cuda e sad znam da samo Partizanov stadion ispunjava sve uslove za ovu sezonu, e sad dal ce i iduce verovatno ali pitanje je. Vidim Vesic ce da gradi stadion Zvezdi super. Sta se sekirate onda, kad vam Vesic napravi stadion ima da bude ludnica...
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Krecenje tunela i sredjivanje novinarskih loza i nije neki problem tako da i mi ispunjavamo uslove. Zao mi samo sto travu ne mozemo da sredimo pa da se onda moze plesati na njoj.
Edit:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qJ9lHPh6kao[/youtube]
Milojko isprskao.
Edit:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qJ9lHPh6kao[/youtube]
Milojko isprskao.
Последње учитавање од paske дана 03 Дец 2015, 23:59, учитано 1 пут укупно.