FK Partizan 2015/2016
-
dule90
- Youth Team Coach
- Поруке: 93
- Придружен: 08 Мај 2015, 20:00
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
Druze stvarno pricas kao da si ne znam ni ja sta, ispade da ti sve zivo znas a u stvari ne znas nista. Stvarno me vise nerviraju tvoji komentari nego komentari ovih smesnih cigancicaAlexandar_81 пише:Oni ce opet da popasu disciplinsku zato i nije vazno sa koliko ce da osvoje titulu eto im je ionako im je vaznije da ih ne prestignemo po broju titula nego da gledaju da saniraju svoj dug. Zato ce da bude po prsticima pa 3 godine zabrana izlaska. Evo jos malo ostalo 15 dana do odluke...
Kosnic kazu nije los bolji od Fabricia ali ima problem sto ne igra takmicarske tekme, za Knezevica ne znam luda glava ko Ninkovic ako se smirio moze. Ljudi ne zavaravajte se Andrija ce produziti ugovor i prodace ga istog momenta da uzmu pare. Mi imamo dug od 12 miliona i to mora da se resi do kraja 2016 godine. Inace izgleda da menjamo predsednika na pauzi. Pominju se 3-4 imena a ono najzvucnije Sava Milosevic.
Samo jedan je Partizan, on je ponos grada mog !
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
hm ne znam šta je loše rekao... jedino ovo za upravu jer ja nemam te informacije ali inače ovo za Kosnića je pisalo i na žurnalu. Živkovića jedino prodaće ali na leto recimo. Ne znam da li će sada odmah... to nije realno ako ga već otkupe. E sad što se tiče Zvezdinog izbacivanja o tome svi pričamo ali se špekuliše. Ni to nije 100% realno jer uvek postoji mogućnost da se zaduže ove sezone da bi je preživeli i izašli u Evropu.
Prati on forume... avangardu, volim Partizan i možda južnu tribinu pa kad vidi nešto prenese ovde. Ali sumnjam u te priče da će ova uprava otići nakon samo godinu dana.
Prati on forume... avangardu, volim Partizan i možda južnu tribinu pa kad vidi nešto prenese ovde. Ali sumnjam u te priče da će ova uprava otići nakon samo godinu dana.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
-
Danijel_CH
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=o_QDHlxHWrU[/youtube]
Последње учитавање од Danijel_CH дана 02 Дец 2015, 14:02, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
Hvala Vule za ovaj gol, da se oporaviš i da neki ovakav bude aBd i u evro proleću!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=alkvIREImzs[/youtube]
EDIT: Na Partizanovom forumu kažu hitna operacija. Ne može drugačije.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=alkvIREImzs[/youtube]
EDIT: Na Partizanovom forumu kažu hitna operacija. Ne može drugačije.
Последње учитавање од Sloba дана 02 Дец 2015, 14:29, учитано 1 пут укупно.
-
Danijel_CH
-
Danijel_CH
-
Sloba
- Global Moderator
Vulićević ipak prošao bolje nego očekivano!
Iščašio lakat, pauza tri nedelje!
Iščašio lakat, pauza tri nedelje!
IZVOR: SOS KanalMiroslav Vulicevic ponovo ce morati da odsustvuje sa terena zbog povrede koju je zadobio na utakmici protiv Vozdovca na Vracaru.U 24 minutu meca posle duela sa Pavlovicem, desni bek crno-belih nezgodno je pao na desnu ruku i u prvi mah se cinilo da je zadobio prelom ruke i da ga ceka nova duza pauza.Odmah je upucen na pregled na VMA gde je utvrdjeno da preloma nema i da se radi o iscasenju lakta. Ligamenti su takodje stradali tako da ce morati da nosi gips tri nedelje. Zelimo mu brz oporavak, a za one sa slabijim zdravljem ne preporucujemo gledanje snimka povrede na Vracaru.
Последње учитавање од Sloba дана 02 Дец 2015, 17:11, учитано 2 пута укупно.
-
Danijel_CH