FK Partizan 2015/2016
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- Status: Није на вези
Stanjem u kojem su komsije, a ne vidim da ce izaci do 12 decembra iz tog stanja opet nece igrati Evropu, a koliko sam razumeo ici ce i nekoliko ranga nize, ovo sto ce da urade sutra prekosutra bice samo kraj njhove ere. Dugujes 50 miliona onda uzmes kredit od 15 miliona i ne izservisiras ni 10 od tih para, mislim koji ljudi i cudi. Da se mi dokopamo drugog mesta i cekamo odluku iz Niona.
Augsburg danas igrao nereseno, cini mi se da cemo u Beogradu da ih cekamo na kontru valjda cemo biti kompletni ali pre toga Vozdovac i bunkerica na Vracaru. Vosa ce pasti u Beogradu tesko da mogu da nas dobiju.
Augsburg danas igrao nereseno, cini mi se da cemo u Beogradu da ih cekamo na kontru valjda cemo biti kompletni ali pre toga Vozdovac i bunkerica na Vracaru. Vosa ce pasti u Beogradu tesko da mogu da nas dobiju.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Aco, svaka čast za optimizam... ali misliš zaista da će po drugi put da ih izbace iz Evrope? Nadam se da ste svesni šta će to povući sa sobom. U tom slučaju bi mogli i da se rasformiraju jer ne bi imali prihoda a rashodi su ogromni. Ne znam koliko je realno da ih izbace opet tj. da država pusti tako nešto...
-
Danijel_CH
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Nece dobiti pare od drzave posto to mora biti transparentno, oni ne padaju na bilo sta vec na finansijski fer plej koji drzava ne moze da ispegla nazalost. Tako da prodaja Grujica im ne vredi ako pre toga ne plate ono od predhodnih godina, ono stu godinama odlagali a Covic hteo da resi kao u basketu sa 2% pa dobio djokicu i pobegao iz FK-a. Nas ne nazalost samo drzava moze da baci na kolena al ne vidim kako osim neke izrezirane namestaljke i takvog lopovluka da ce to biti sramota. Pazite Partizan je ove sezone zaradio oko 5 miliona evra a nije potrosio nista, na plate igracima ide oko 3m sa sve odrzavanjem teleoptika, ostaje samo Struja i stadion. A sponzor je dao svoje pare takodje ne nam koliko ali mislim da je oko 900k ove godine od Telekoma za FK. Ostali nisu nista sitni, ali opet da nismo igrali nikakvo takmicenje onda bi mogli da strepimo, ovako ukoliko UEFA bude 12 decembra donela odluku koju ce u Martu saopstiti klubovima, za njih bice kasno da prodaju sve sto imaju i vrate se na zelenu granu
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
-
Sloba
- Global Moderator
Nadam se da si u pravu Aco.
p.s. I OVO JE PARTIZAN
p.s. I OVO JE PARTIZAN
Код: Изаберите све
http://www.telegraf.rs/sport/1881592-na-danasnji-dan-postignut-jedan-od-najcuvenijih-golova-u-vecitom-derbiju-video- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Nek komsiji crkne krava..
Pare ce se srediti preko raznih firmi kako se i do sada sredjivalo, bile to privatne(vuckovi drugari) ili sponzorske(Gasprom,Telekom). To je sigurno resena stvar posto se uveliko spominje cifra od 200k kojom ce kupiti Donalda (citajte izjave sportskog direktora a i Terze). Ne mislite valjda da je neko toliko lud da kupuje igraca koga ce otpustiti zbog gubljenja licence i sebe dovesti i jako neprijatno situaciju ? (citaj-malo vise ostriji razgovor sa navijacima). Trenutni problem su navodno te isplate do 16.12. al sam i za to siguran da ce resiti inace bi se Grof a i stranci odmah pokupili.
-
Sloba
- Global Moderator
Nije "da komšiji crkne krava" već šta bi najbolje bilo po nas a to svakako nije Zvezdina titula i naše igranje od kvalifikacija za EL.
Svesni smo mi svojih grešaka ali ako se ukaže prilika da zamenimo opet Zvezdu u kval. LŠ što da ne..
Svesni smo mi svojih grešaka ali ako se ukaže prilika da zamenimo opet Zvezdu u kval. LŠ što da ne..
Последње учитавање од Sloba дана 30 Нов 2015, 00:47, учитано 1 пут укупно.
- dusandodic
- First Team Coach
- Поруке: 241
- Придружен: 29 Окт 2010, 23:00
- Место: Trstenik
- Been thanked: 4 times
A da li mislis da je Partizan ovakvom igrom u ligi i ovolikim minusom poena zasluzio da igra ligu sampiona?Sloba пише:Nije "da komšiji crkne krava" već šta bi najbolje bilo po nas a to svakako nije Zvezdina titula i naše igranje od kvalifikacija za EL.
-
Danijel_CH
A da li mislis da li je Partizan svojom igrom u Evropi zasluzio da igra Ligu Sampiona? Da li mislis da je Zvezda svojom igrom u Evropi zasluzila da igra Ligu Sampiona?dusandodic пише:A da li mislis da je Partizan ovakvom igrom u ligi i ovolikim minusom poena zasluzio da igra ligu sampiona?Sloba пише:Nije "da komĹĄiji crkne krava" veÄ ĹĄta bi najbolje bilo po nas a to svakako nije Zvezdina titula i naĹĄe igranje od kvalifikacija za EL.
Svesni smo mi svojih greĹĄaka ali ako se ukaĹže prilika da zamenimo opet Zvezdu u kval. LĹ ĹĄto da ne..
Partizan igra na tri fronta, plus dva meseca igra sa rezervama jer su prvotimci povredjeni. Cak i u Alkmaru sad smo igrali sa drugom postavom odbrane.
- dusandodic
- First Team Coach
- Поруке: 241
- Придружен: 29 Окт 2010, 23:00
- Место: Trstenik
- Been thanked: 4 times
Da li mislis da je Zvezda svojom igrom u Evropi zasluzila da igra Ligu Sampiona?
Da. Ne mozes da racunas zvezdu protiv kairata i ovu zvezdu,dva razlicita tima. Koliko god ti ne verujes u to,tako je,ona zvezda sto je igrala protiv kairata tj taj tim zvezde bi bio sad zadnji na tabeli.
Partizan je 2 utakmice dobio na srecu,protiv Az tamo i protiv Auzburga,po 2-3 suta i daju 3 gola fazon. Meni je drago sto ste dobili ali moras da priznas da je tako koliko god volis partizan.
Iskreno,ne bi voleo,ako izgubite od ovih sad i ne prodjete,sta ces ona da mi kazes? da ste i dalje zasluzili? Dzabe evropa ove godine ako je sledece ne budete igrali. Dogodice se isto sto i u basketu. Ne bi voleo nikom ali tako ste pricali da se zvezda raspada i u basketu i u fudbalu pa se vraca.
A sto se tice zvezde merilo su ove kvalifikacije posle sezone. Ako tu nista ne urade onda cu doci na ovaj forum i da ti napisem IZVINI sto sam ti rekao da se ovaj tim razlikuje,ali videces vec sam koja je razlika kad pocnu iste.
Da. Ne mozes da racunas zvezdu protiv kairata i ovu zvezdu,dva razlicita tima. Koliko god ti ne verujes u to,tako je,ona zvezda sto je igrala protiv kairata tj taj tim zvezde bi bio sad zadnji na tabeli.
Partizan je 2 utakmice dobio na srecu,protiv Az tamo i protiv Auzburga,po 2-3 suta i daju 3 gola fazon. Meni je drago sto ste dobili ali moras da priznas da je tako koliko god volis partizan.
Iskreno,ne bi voleo,ako izgubite od ovih sad i ne prodjete,sta ces ona da mi kazes? da ste i dalje zasluzili? Dzabe evropa ove godine ako je sledece ne budete igrali. Dogodice se isto sto i u basketu. Ne bi voleo nikom ali tako ste pricali da se zvezda raspada i u basketu i u fudbalu pa se vraca.
A sto se tice zvezde merilo su ove kvalifikacije posle sezone. Ako tu nista ne urade onda cu doci na ovaj forum i da ti napisem IZVINI sto sam ti rekao da se ovaj tim razlikuje,ali videces vec sam koja je razlika kad pocnu iste.
Последње учитавање од dusandodic дана 30 Нов 2015, 02:43, учитано 1 пут укупно.
-
Danijel_CH
-
Danijel_CH
Koliko je kvalitetan videcemo kad prodju prijateljskepaske пише:Koliko god da je Partizan nosilac ovaj nas tim zasluzuje da igra LS, prvenstveno zbog kvalitetnog rostera.
Isto prica za svaki tim koji imate, i onda dodje Evropa, nabije vas neki klub iz Azije i onda prica kao to je bio krs tim ovaj novi je bolji.
Ti igraci da nesto vrede, jel zaista mislis da bi iz Rusije dosli u Srbiju da igraju?
Последње учитавање од Danijel_CH дана 30 Нов 2015, 11:46, учитано 1 пут укупно.
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Ja ne znam cemu lozenje Roma(nije Roma kao Rim). Ajde ono harajte Srbijom, i uzivajte u titulama na vitrinama, mi cemo Evropi i svi srecni. Nek samo imate vise titula i to je to, inace to je i glavni cilj. Poleteli ste vise nego Polet, Poletanovic i tako sve sto pocinje na "polet". Zivi bili i veliki porasli.
Jusqu'ici tout va bien…
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Do pre sedam dana ovde se pisalo "dno dna", "ne može gore" i prozivali su se raznorazni igrači, treneri i članovi uprave, vezali dve pobede i odmah se planira liga šampiona. LOL
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Danijel_CH
Prica se o kvalifikacijama, niko nije ni pricao o grupi.zele пише:Do pre sedam dana ovde se pisalo "dno dna", "ne moĹže gore" i prozivali su se raznorazni igraÄi, treneri i Älanovi uprave, vezali dve pobede i odmah se planira liga ĹĄampiona. LOL
Na ovo sam zaboravio da odgovorim.paske пише:Nek komsiji crkne krava..Pare ce se srediti preko raznih firmi kako se i do sada sredjivalo, bile to privatne(vuckovi drugari) ili sponzorske(Gasprom,Telekom). To je sigurno resena stvar posto se uveliko spominje cifra od 200k kojom ce kupiti Donalda (citajte izjave sportskog direktora a i Terze). Ne mislite valjda da je neko toliko lud da kupuje igraca koga ce otpustiti zbog gubljenja licence i sebe dovesti i jako neprijatno situaciju ? (citaj-malo vise ostriji razgovor sa navijacima). Trenutni problem su navodno te isplate do 16.12. al sam i za to siguran da ce resiti inace bi se Grof a i stranci odmah pokupili.
Pa bice Tole vole lopove kriv, kao i sve ove godine.
Последње учитавање од Danijel_CH дана 30 Нов 2015, 13:24, учитано 1 пут укупно.
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Ko jos shvata te povike kao ozbiljne. To je uveliko preslo u sprdnju.
Finansije ce biti dovedene u red 1000%. Ova siromasna drzava moze da finansira samo jedan klub, pre sto to bili vi, sada smo mi. Bombasticne naslove tipa "Zvezda leti iz LS ponovo" i sl. na kraju ce da se zavrse sa velikim natpisom "Zvezda u minut do 12 nasla pare".
Zivi bili pa videli.
Finansije ce biti dovedene u red 1000%. Ova siromasna drzava moze da finansira samo jedan klub, pre sto to bili vi, sada smo mi. Bombasticne naslove tipa "Zvezda leti iz LS ponovo" i sl. na kraju ce da se zavrse sa velikim natpisom "Zvezda u minut do 12 nasla pare".