Posto vidim da ovde mnogi koriste ovaj program za upload slika, a dodaj.rs se gasi za desetak dana, da li neko od kolega forumasa moze da mi ukratko objasni kako se on koristi?
Probao sam veceras da krenem sa novom pricom, ali nisam uspeo da postavim slike kao sto to rade ostali, mozda je to do malo vise popijenog piva posle slave.
Gyazo
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Da li si nekad koristio sniping tool? To je jedan od difoltnih windows programa. Gyazo je isto to s razlikom da ti gyazo odmah uploaduje sliku i kopira link u clipboard. Lakše ga je koristiti u windowed modu, pinuješ ikonice za toolbar i samo klikneš kad hoćeš da napraviš sliku ili gif (postoji posebna ikonica za gyazo gif). Kursor ti se pretvori u "krstić" kao na sniping toolu i obeležiš deo ekrana koji hoćeš da slikaš. Isti je princip i s gifovima. E sad, ako hoćeš sliku da okačiš na forum, moraš da odeš na view image, da bi dobio link s .png završetkom i samo metneš taj link u img zagrade. Valjda sam sve objasnio.Tomas пише:Posto vidim da ovde mnogi koriste ovaj program za upload slika, a dodaj.rs se gasi za desetak dana, da li neko od kolega forumasa moze da mi ukratko objasni kako se on koristi?
Probao sam veceras da krenem sa novom pricom, ali nisam uspeo da postavim slike kao sto to rade ostali, mozda je to do malo vise popijenog piva posle slave.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Danijel_CH
- Paul Scholes
- First Team Coach
- Поруке: 332
- Придружен: 30 Јун 2014, 13:17
- Место: Cacak