Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Zadar 56:49 (11:12, 13:11, 14:12, 18:14), u slaboj predstavi na prvom gostovanju u ABA ligi.
Meč je prelomila serija Marka Simonovića od dve trojke sredinom poslednjeg perioda za osam poena razlike (49:41), da bi crveno-beli sa sedam poena sa penala priveli meč kraju, iako ih slobodna bacanja nisu služila tokom duela.
Najefikasniji u novom trijumfu Zvezde bio je Simonović sa 13 poena uz 7 skokova, a dvocifren učinak imao je još samo Luka Mitrović sa 10 poena i 5 uhvaćenih lopti.
Kao što rekoh, Bum-bum Simon, skroz korektan za ABA ligu. Bitno je da smo na 3-0.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Na kraju ovi nece nikog ni dovesti, eventualno Vilijamsa i to za dosta manje pare kontam ako ne bude mogao naci angazman mada nam ne vidim ni da nam treba
Pa ne moramo ni da trazimo ove godine. Ne znam sto panika i frka. Ja bih ostavio ovakav roster, produzio Simona do kraja sezone i to je to. Bolje ''zrtvovati'' sezonu u EL u ovako teskoj grupi, realno i sa Tomasom je pitanje idemo li u 16. Bolje iskoristiti godinu i izgurati Gudurica, Tejica, Rebica i Nastica maximalno, da steknu iskustvo u EL i mozda dobijes i nekog igraca bombu za dogodine. Realno ABA nikad laksa, prosetacemo se do EL ponovo, domaca liga istasituacija. Sto moramo mi ove godine u 16, izguraj klince, dovedena su dobra pojacanja, imamo dobar tim, nista spektakularno, ali dovoljno za uspesnu sezonu na Jadranu i u Srbiji, u EL sticanje iskustva ove godine i to je to..