FK Partizan 2015/2016
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
- Status: Није на вези
Dobro je da smo pobedili ali daleko je ovo od ozbiljnijeg fudbala. Navijači od starta vršili pritisak sa "hoćemo pobedu" i ne daj Bože da su gubili kako bi bili ispraćeni zvižducima. Grizli su u pojedinim trenucima a pobeda je kao želja iskupljenja za ono od pre par dana. Očekivao sam ozbiljnijeg protivnika danas. Bravo crno-beli.
Do utakmice u Nemačkoj mnogo toga mora da se popravi.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
Zasluženo.
Turci se povampirili pa glasali za onog što je dao gol Škenderbeu ali ipak smo mi izglasali Abua. 
EDIT: Očekivao sam ovo.
Nije nikako smeo da to uradi sinoć ali su novinari to i jedva dočekali.
EDIT: Očekivao sam ovo.
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/veliki-i-mali/115921
Последње учитавање од Sloba дана 18 Сеп 2015, 16:48, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Moze Joksa malo da ga du.a, a moze i da ga bla.vi posto drugo od njega i ne moze da se ocekuje.
Uvek je prema Partizanu ZLONAMERAN i neka se napusi svim Grobarima i Andriji jedno 3-4 puta dnevno sve dok ne izleci svoje frustracije.
Ma koliko lopova proslo kroz ovaj nas klub, bili smo i bicemo INSTITUCIJA.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HB-dYvyeHSQ[/youtube]

Uvek je prema Partizanu ZLONAMERAN i neka se napusi svim Grobarima i Andriji jedno 3-4 puta dnevno sve dok ne izleci svoje frustracije.
Ma koliko lopova proslo kroz ovaj nas klub, bili smo i bicemo INSTITUCIJA.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HB-dYvyeHSQ[/youtube]
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
- Место: Beograd
Aco, ne vidim sta je covek lose napisao. Za Andriju je potpuno u pravu. Bilo mu je lepo kad su ga hvalili, mazili i pazili. Novinari su takvi. On, kao profesionalni fudbaler, na to mora da se navikne. I da ga hvale, i da ga kude. Ovo nije smeo da uradi. Pa znas sta bi mu uradili u Engleskoj ili Spaniji da je uradio ovako nesto? Razapeli bi ga.
Trust me, i'm the Doctor
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Da se ne lažemo, novinari su govna, hvalili ili kudili nekoga, 90% njih su govna. Klincu ako se nije davao komentar, mogao je nešto da promrmlja i kaže da ga čeka neko, mogao je lagano nešto da izmisli, ali nije, odlučio je da bude superstar. Nije to dobro.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
Moram da se složim sa Sočivarom. Svi smo navikli i znamo da imao novinara koji su naklonjeni Crvenoj zvezdi ili Partizanu ali sam jako nezadovoljan kada nas OPRAVDANO pominju u ovakvom negativnom smislu. Jako gotivim Andriju, o njegovom kvalitetu imam veliko mišljenje, odličan je igrač sa još boljim potencijalom ali neprihvatljivo je ponašanje igrača i trenera u odnosu sa medijima a shodno reputaciji kluba kao što je Partizan. Nek se konsoliduju što pre jer eto čitam Božinov se raspitivao za zdravlje novinara i pitao da nekome ne duguje pare kada ga kritikuju toliko a sve ih podržava uprava koja je takođe jako ljuta na medije. Svaka kritika. Naravno novinar je jedva dočekao ali to ne opravdava Živkovića ili Kizu kao ni bilo koga drugog.
Последње учитавање од Sloba дана 18 Сеп 2015, 19:09, учитано 1 пут укупно.
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
A videh na B92 intervju posle derbija, lik mu rekao "tvoja najslabija partija od pocetka sezone" a ovaj odma krenuo u fazonu "dobro ako mislite da sam bio najgori veceras id svih igraca, ja ne mislim tako". Nije ga ni skontao uopste. I videh golove na jutjubu lik kako je dao gol trci i pokazuje na ime na ledjima bez prestanka.. Ne valja to, poleteo previse posle odlicnog U20 prvenstva i par dobrih utakmica za klub. Nista dobro nije izaslo od onolikog preteranog hajpa oko njega i novinara i navijaca..
Последње учитавање од bubi.ue дана 18 Сеп 2015, 20:06, учитано 1 пут укупно.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd