Za pocetak igras previse ofanzivno i role igraca su ti takve da previse duva u odbrani ceo napad (krila, plejmejker i napadac ti ne igraju odbranu), ako ti je
Attacking i
Fluid onda treba da iskljucis
be more disciplined jer po defaultu Fluid dozvoljava igracima veci stepen slobode u odlucivanju i kretanju(kontradiktorna podesavanja) ili da promenis na
Flexible, a da ostavis be more disciplined.
Ja bih licno promenio na
Control i
Fluid i ugasio bih
be more disciplined,
high tempo,
use offside trap, a dodao bih
retain possesion
Sto se tice rola igraca:
Golmanu bih promenio na
Goalkeeper,
Desnog stopera bih vratio na
CB, ne treba ti stoper da razradjuje napade i razigrava, pogotovo kad imas zadnjeg veznog u ekipi,
Bekove ne bih nikako stavljao na
IWB vec na
Full Back, sa ovom tvojom rolom bekovi u napadu se ponasaju kao
CM igraci sto znaci da u slucaju gubitka lopte ima da pucaju kontre samo tako po krilima, vrv je i to jedan od razloga lakog primanja golova. Dakle stavio bih ih na
FB obojicu s'tim sto bih jednog stavio na
Support, a jednog na
Attack(attack bi isao onaj igrac koji ima bolji dribling i crossing), takodje krilo na onoj strani na kojoj strani ti je
Attack FB treba da ide na
Support
Sto se tice krila meni se rola
Raumdeuter ne svidja nikako jer igraci zanemaruju svoje defanzivne zadatke, u zavisnosti od tipa igraca i noge kojom igra stavio bih ili
Winger ili
Inside Forward, jednog na
Attack jednog na
Support
Sto se tice
AM i
ST pozicije ja bih licno probao Rooney-a na
Shadow Striker, a Benzemu na
Deep Lying Forward- support, kad vec volis da igras kroz sredinu to bi moglo da bude dobro resenje.
Ovo je moj neki predlog, naravno mnogo toga zavisi od raspolozivih igraca, protivnika i njegovog stila igre, situacije na terenu i rezultata. Imas mali milion kombinacija ali je najbolje da pokusavas dok ne ukacis sta ti radi i kako ti odgovara.