Tik'al пише:Ne mozes to plasirati u Srbiji, mislim u Beogradu. Bio bi veliki rizik, vec postoji nekoliko firma koji imaju svoje preparate, ili uvoze AMG, oni iz Slovenije si nesto i tako itd. Mislim raspitacu se, ali sve je to diskutabilno. I da, postoji toliko ljudi koji na crno nabavljaju suplemente, pocevsi od hormona rasta, Anavara i tako tih stvari.
P.s. Zekovic se iskezio Slobi i njegovom komentaru da je isti kao ti

Bas zbog toga sto kod nas narod kupuje sve i svasta i daje silne pare za to, ovo moze da prodje. Evo objasnicu ukratko kako to ide.
Ovo je uobicajni prikaz kako to izgleda:
Dakle ja nadjem npr 3 coveka, i svako od njih jos po tri da distribuise i ja na ukupno 15 prodavaca imam 1800e minimum. E sad, to sve lepo na slici izgleda, ali treba naci tri coveka, pa svaki od njih jos tri, i sve tako dalje. Zato sam pitao za teretane. Ne bi mi ex-yu bili mi kad ne bi nasli olaksavajuce okolnosti.
Evo cake sto smo moj prijatelj sto drzi lanac teretana ovde i ja uradili. On ima 20 teretana ovde, i u svakoj teretani je prijavio jednog radnika u ovo, plus jos stavio da prodaje te proizvode u istim, znaci zagarantovane pare.
Samim tim, ja sam dobio bonus od 5000e sto sam dosao do 20 ljudi ispod sebe, a takodje i on.
Evo i primera kako bi to moglo
Zato sam rekao da ako neko zna ljude ko moze tako nesto da napravi i moze ogromne pare zaraditi vrlo lako.
Covek za kog ja radim je milioner i ima preko 2000 ljudi ispod sebe.
Ako jos sta nije jasno, slobodno pitajte.