FK Partizan 2015/2016

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

Pazi, lošiji nikako ne može biti, a sve što uradi više je plus, pritom niti ima toliku platu, a još je mladji, pa će od njega moći da se zaradi. Bugarin je sve ono što Partizanu trenutno ne treba, mrljavac koji se guzi oko svake lopte koju dobije i pokušava da igra na potez, može to, al' u futsalu ili na pesku.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

zele, jel ti umeš da čitaš (post je bio kratak). On da treba da pravi razliku i da je neka klasa sada igrao bi u ligama 5. Uništile su ga povrede. Bori se i niko mu ništa ne može zameriti! I to je bolje od onih koji se manekenišu po terenu!

paske, da ali Šaponjić ne igra mnogo defanzivu. Sa ovolikom kilažom Božinov više pretrči od Šaponjića.. i više se trudi. Šaponjić ima više sreće u golovima, bolji je možda malo u skoku ali to je to.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Pobogu Slobodane pa jel bitnije ko je koliko pretrcao ili je bitnije da li je dao gol ?(pa makar bio i srecan gol) :)
Последње учитавање од paske дана 13 Сеп 2015, 19:21, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Vi jos uvek uzimate Slobodana za ozbiljno..............
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ne Tokelara nego će neki zaluđenici za Šaponjića i pod znakom navoda razne sveznalice da me uče... imam svoj stav i branim ga a vi nemate ni jedan argument da je Šaponjić bolji od Božinova koji usput zbog karijere normalno i treba da prima ovoliku platu. Drugačije ne bi došao u Partizan.

Ne. Ovde se ne radi o tome koliko ko može da trči. Podrazumeva se da volim da ceo tim učestvuje i u odbrani i u napadu. Od Šaponjića pozadi nema koristi.

Šaponjić 7 utakmica/4 gola
Božinov 8 utakmica /4 gola

Šaponjić je kome ono dao jedan gol u Evropi na dve utakmice? Da to je više od Božinova koji je igrao na 4 ali mislim da je na dve izašao povređen. Sa druge strane šta je ometalo Šaponjića u livada ligi da da više od 3 gola na 5 utakmica za razliku od Božinova koji na 4 utakmice je postigao 4 gola.

A kao što rekoh daleko nespremniji Božinov više trči i korisniji je po defanzivu od Šaponjića. Juče je bio vrlo dobar kada je ušao u igru. Ovo su čisti argumenti. :)
Последње учитавање од Sloba дана 13 Сеп 2015, 19:30, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Specijalan si zaista.

Saponja maga, Boza kurton, i to romed.
Jusqu'ici tout va bien…
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Reče neznalica... :poz:
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Oprosti, zaboravio sam da ti vise volis trkacke treninge a ne loptu pa zbog toga spominjes trcanje. :zelenko:

Po meni je Bozinov bezbojan igrac (sto bi rekao Bard). Golove sto je dao, dao ih je raspaloj Jagodini ako se ne varam od kojih je jedan ili dva iz penala. Juce je bilo dosta skauta na tribinama da je mali usao, metn'o ga mozda, eto ga u tefteru odmah.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Kad smo kod toga Kiza nema muda za tako nešto. Samo ko ne prati FKP ove sezone je mogao da očekuje da će Šaponjić bar minut odigrati.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Slobo, stav ti je debilan, doduše to se i očekivalo. Utakmice golovi i šta ti ja znam zajebi, uporedi ti minute i golove, možda će biti bolje. A mislim da je Božinov dao nešto i s kreča, tako da jebiga, k***c je igrač, ne znam kako drugačije da ti kažem. Protiv Rumuna i Belorusa kao da ste igrali s igračem manje. Nema čovek pozitivnih stvari u igri. Da ti to slikovito objasnim, da kojim slučajajem igra košarku i onom statističkom polju za +/- dešavanja na terenu kod njegaa bi stalno bio minus i to retko kad ispod 10. Taj mali Šaponjić neka ne uradi ništa na narednih 5 utakmica, ali će na šestoj nešto uraditi, na sledeći učinak se neće čekati opet 5 mečeva nego 3, a kako vreme odmiče biče sve bolji i bolji, a Božinov na 5 mečeva ne uradi ništa, pa onda na jednom nešto malo, dobar pas ili šut i onda se opet čeka 5-6 tekmi na njegovu dobru igru i teško da će biti bolji, jer je njegovo prošlo. Lik ne zaslušuje dres Partizana, jednostavno je.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ja spadam u one navijače koji podržavaju Božinova i možda ga vi na forumu ne podržavate ovde i to me ne zanima jer ga većina podržava što mi svakako ide u korist da ne pričam bezveze. Za trud je uvek nagrađen. Mora da postiže golove pa doće i to. Juče je još nedovoljno oporavljen igrao i bez mnogo jakih treninga. :poz:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ti, Boske i njegov brat, koji je odličan fudbaler.

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Moguće.

Koliko je vama zabavno. Ni jedan normalan argument nije iznešen osim tvog da će u osam utakmica Šaponja dati dva gola i onda će stalno postizati golove.

Onaj kaže da sam specijalan (kućno vaspitanje, ne ume ni ništa drugo da napiše očito), a ti da sam debil (debilan stav isto se hvata). Jebeno jednoumlje. Tačno se vidi da živimo u Srbiji. Sve klon do klona.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BjQqttoQOPg[/youtube]

Ne moram vam nabijati dodatne komplekse ali nisam ja savršen, grešim samo to i priznajem ali nedam na svoje stavove. Znaš koliko me briga za tamo nekog Tokelaru ili Tikala, čak i tebe i te uvrede. Sramota i jako nisko. Ne umete diskutovati.

Meni je sve ful i ako misli neko od vas da može da me uvredi sa smrdljivim dobacivanjem nastavite ali je jadno to. Naučite da postoje i oni koji ne misle kao vi. 21 vek je. Imam pravo na svoje mišljenje i iznosiću ga a ne tamo neki paćenici da vređaju... svašta bih rekao ali previše mi je super da bih se zamlaćivao glupostima.

Слика
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Slobodane, ili prestani da trolujes ili prestani da pravis budalu od sebe.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ne smaraj.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Šta k***c, banovaćeš me ako nastavim da smaram??? Zele će me odbanovati!!!

Слика
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ovde jedino ti praviš budalu od sebe. :poz:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Da ti kaže brat, jednom za svagda, ti si jedan k***c na biciklu. Eto, rekao sam što jedno 99% ljudi misli, a niko neće da kaže ovako, jer su nešto fini. Ne moraš ti biti debil da bi ti stav bio debilan. Tvoje poimanje fudbala se zasniva na trčanju, a Božinov ti je okej zato što se pomera po 4 metra levo i desno i prilično kilavo, eto on kao trči. I sad smo svi mi nevaspitani što mislim da su ti stavovi debilni. Lepo je to što su te naučili u školi da se treba boriti za svoje stavove, ali trebali su da ti kažu da je to okej, samo ako ti stavovi imaju smisla. I ne znam ko ti je usadio u glavu da ti nekom nabijaš komplekse i zašto bi neko imao komplekse od tebe? Brži si, lepši, jači, pametniji, obrazovaniji, uspeššniji, zreliji? Nisi, ni od koga ovde. Bolji si čovek, nisi ni to. Klasičan si japajac, "ja imam ugled, na mom fm profilu, ja sam držao taj i taj forum, meni su zvali za taj i taj forum, ja sam ti i to", nemaš ti ništa, klasičan internet bot, karijera u sns-u te čeka, a najgore od svega nisi ni svestan da ljudim jako ideš na k***c.

Eto, jebiga, ja više nisam mogao da se pretvaram i da trpim budalu, svi su nešto šatro fini i ćute, a meni stvarno nije do toga, jer me u suštini zabole šta jedan Sloba misli o meni.

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Boli me k***c.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Ajde da smirimo strasti. Ako treba bolje da otvorimo temu Sloba vs ostali, ovo je ipak tema FK Partizan pa da se vratimo temi...
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”