FK Partizan 2015/2016
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Lepo sam ja govorio, plakaćete vi da se vrate Zeka i Bjeka.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Djura je nešto najgore što se desilo Partizanu u poslednji 25 godina.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Danijel_CH
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Slazem se. Pevao sam onog dana kada je konacno otisao. A ovi novi... Slicna su to govna. Pravi izdanci SNS-ove skole, prodavci magle, sto se pokazalo u ovom prelaznom roku. Osim ako me ne demantuju i do kraja dana potpisu par igraca koji bi se zapravo mogli nazvati pojacanjima.
Edit: Vosa, navodno, odbila milion i po za Ivanica.
Edit: Vosa, navodno, odbila milion i po za Ivanica.
Последње учитавање од Socivar дана 31 Авг 2015, 18:00, учитано 1 пут укупно.
Trust me, i'm the Doctor
- zele
- SFM Hall Of Fame
Je l' zvanično nema ništa od Zdjelara? Bila bi fora da dovedete Dragoljuba Srnića, pa onda brat na brata u derbiju.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Nema ništa od Zdjelara. Luka odbio Novi Pazar, a Grbić Šerif. Neki lik piše na forumu da navodno su kontaktirani silni igrači. Žele da se izvade zbog silnih promašaja danas i zadnjih meseci. Mislim da će dovesti nekoga i da neće pitati koliko košta... samo da ih ne bi terali ali... ne znam koga bi dobrog još mogli da dovedu. e da, Vojvodina odbila 1,5M za Ivanića i procente.
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Ma dajte bre ljudi, to su obične priče za Ivanića. Kao zimus nisu imali keša da zadrže Danka, na početku ovog roka oterali Drinčića i Branka isto zbog par desetina hiljada eura, nemaju da iskeširaju za Baneta Jovanovića 300k i sad kao žele da daju 1,5M za Ivanića.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- zele
- SFM Hall Of Fame
Ne znam samo šta su ovi igrači umislili, pa odbijaju ponude ovih klubova?!Sloba пише: Luka odbio Novi Pazar, a Grbić Šerif.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
I meni je sumnjivo to za Ivanića ali stižu potvrde iz Novog Sada da "nešto" postoji. Čak i oni tvrde da Partizan toliko nudi... i ako ni ja nisam preveliki vernik u ovo.
zele, slažem se! Milinković ne računa na njih, neće igrati... a opet odbijaju minutažu?! I mogućnost da vrate karijere na pravi kolosek..
zele, slažem se! Milinković ne računa na njih, neće igrati... a opet odbijaju minutažu?! I mogućnost da vrate karijere na pravi kolosek..
Последње учитавање од Sloba дана 31 Авг 2015, 18:09, учитано 1 пут укупно.
- Socivar
- World Class Manager
- Поруке: 4235
- Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Код: Изаберите све
https://twitter.com/GagiFM/status/638381129637187584
I Zele, ljubi te brat, dodji na skajp.
Trust me, i'm the Doctor
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Prvo 1.000.000, pa 1.500.000. I to nije sve. Prema saznanjima MOZZART Sporta crno-beli su Vojvodini nudili i 20 odsto od naredne prodaje 21-godišnjeg plejmejkera. Prvi čovek novosadske Stare dame Zoran Šćepanović potvrdio je za MOZZART Sport da je Partizan zvanično pitao za Ivanića, ali o detaljima ponude nije želeo da govori.
"Tačno je da smo dobili ponudu iz Partizana, ali razumite me – to je interna prepiska dva kluba i ne bih o detaljima. Na Upravi je sada da se izjasni, pa ćete odgovor imati kroz nekoliko sati", rekao je Šćepanović za MOZZART Sport.
- hostile_bg
- Manager
-
Danijel_CH