F.K. Crvena zvezda 15/16
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Status: Није на вези
[youtube]https://www.youtube.com/watch?t=279&v=wcO_jeAgLKk[/youtube]
Rajko
Na RSB-u se pise da dolazi Srnic i neka klasicna 10-tka.Mada ja ipak mislim da smo blizi dovodjenju Srnica i Saranova.Kahriman je dobro danas branio.
Rajko
Na RSB-u se pise da dolazi Srnic i neka klasicna 10-tka.Mada ja ipak mislim da smo blizi dovodjenju Srnica i Saranova.Kahriman je dobro danas branio.
- SoneKragujevac
- Assistant Manager
- Поруке: 577
- Придружен: 22 Феб 2015, 01:25
- Место: Kragujevac
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 9 times
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Već nekoliko dana gledam mečeve Zvezde iz druge polovine devedesetih zaključno s onom tekmom kad smo dobili Romu. Jedan komentar na klipovima iz devedesetih "Ova Zvezda je bila pet puta bolja od sadasnje, a mi smo je tada smatrali za bledu senku one iz 91, cisto da ljudi shvate gde smo bili i gde smo sada." Sabio lik.
Inače, kreće utakmica s Mecom 1998. godine, delije prave koreo, 1991. i siluelta trofeja KEŠ-a, a pijani Milojko kaže "divnu dekoraciju su napravili navijači Crvene zvezde na severnoj tribili, vidite jedno veliko srce i 1991. godina, najvećeg uspeha našeg klupskog fudbala, kada je CZ postala prvak Evrope i sveta"

Inače, kreće utakmica s Mecom 1998. godine, delije prave koreo, 1991. i siluelta trofeja KEŠ-a, a pijani Milojko kaže "divnu dekoraciju su napravili navijači Crvene zvezde na severnoj tribili, vidite jedno veliko srce i 1991. godina, najvećeg uspeha našeg klupskog fudbala, kada je CZ postala prvak Evrope i sveta"

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Pregovori Crvene zvezde i Čukaričkog poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji iskomplikovali su se u poslednji čas uvođenjem i imena Dragoljub u priču, pored stare teme – Slavoljuba.
Ovu informaciju objavili su pojedini beogradski mediji u ponedeljak popodne.
Međutim, ističući da pregovori sa Crvenom zvezdom i dalje traju oko prelaska Slavoljuba Srnića, sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević demantovao je za MONDO da je i Dragoljub tema razgovora.
Na pitanje o tome da li je i Dragoljub Srnić predmet pregovora, dobili smo odgovor kratak odgovor:
"Ne".
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
foloW пише:Spartak ga izduvao za 40%.

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- DS_RS
- World Class Manager
- Поруке: 5579
- Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
- Место: BL
- Контакт:
Najjaci su ovi kad bi prihvatili da im Cuka turne i ovog drugog Srnica pa to bi bio vrh debilizma ja onda ni jednog ne bi kupio. A sto se tice procenata da mi je znati koji im je ovo put u zadnje nekolike god. da propadnu procenti nekom od koga su kupovali 

Последње учитавање од DS_RS дана 31 Авг 2015, 17:48, учитано 1 пут укупно.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd