Super liga Srbije 15/16
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LGBAM323Q3o[/youtube]
Nadam se dobrom oporavku i lakšem treningu. Marš na Banjicu...
Na žalost samo LS pošto ću gledati Pfk ali dobro. Svim srcem uz "plave".
Nadam se dobrom oporavku i lakšem treningu. Marš na Banjicu...
Na žalost samo LS pošto ću gledati Pfk ali dobro. Svim srcem uz "plave".
Последње учитавање од Sloba дана 29 Авг 2015, 16:51, учитано 2 пута укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
Kao što rekoh... bravi "plavi" u ovom slučaju "jače" boje plavi.. očekivano. Puni.Marš na Banjicu...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tkGJogtnoPY[/youtube]
Последње учитавање од Sloba дана 29 Авг 2015, 21:25, учитано 1 пут укупно.
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Dex11
- Assistant Manager
- Поруке: 924
- Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
- Место: 3rd Rock ftS
Bugi пише:dobro pitanje, ponekad neznas sta je u tintarama od raznih ljudi, sto ljudi sto cudi,...a da i zaboravio si jos i Dinamo ZG da nabrajasSloba пише:Zbog cega navijas za Zeljeznicar i Novi Pazar ? Stvarno ne vidim razlog.Kao što rekoh... bravi "plavi" u ovom slučaju "jače" boje plavi.. očekivano. Puni.
-
Sloba
- Global Moderator
Pa dosta partizanovaca navija za Željo iz BIH. Strana tribine je jedan od razloga ali srbi su uvek bili naklonjeniji Želji nego Sarajevu. Imam i neke poznanike u manijacima. Takođe ako te ne mrzi pretraži malo po guglu i videćeš neke kako iz JF ali i ostalih grobarskih grupacija odlaze na sarajevski derbi na tribinu sa Manijacima.
Oko Novog Pazara.. To je za mene srpski grad. Ne mrzim nikoga i to je deo vaspitanja. Jedna od najboljih drugarica mi je od tamo kao i dobar ortak. Njegov brat je jedan od vođi neke podgrupe pod ovlašćenjem Torcide (Ultra Azuro). Imam inače dosta prijatelja tamo. Čak sam imao situaciju da dok sam bio u Bg srednjoj da ako bi ih napadali (bilo je budala, uglavnom navijački orjentisani partizanovci ili zvezdaši) mi koji smo operisani od mržnje branili pa su se povlačili. Uvek sam uskakao u takvim situacijama. I osnovni razlog. Ne znam koliko poznajete istoriju ali Šabac i Novi Pazar su povezani. Dakle Šabac (moj rodni grad), Novi Pazar, Skoplje i Sarajevo su osnovani od istog čoveka (Ise-bega).
Zapamtite ovo što sam sada pisao. Vi vašu decu učite da mrze druge, ja svoju sigurno neću. To je bolesno a ne to što ja navijam za Željo i Novi Pazar jer je ovo sport a svima koji ne podnose hrvate i muslimane želim isto što i oni njima.. zato nam tako i ide jer kod nas se sve svodi na fašizam a ne nacionalizam (ljubav prema svojoj državi).
Najjače da će Dex11 da me uči šta je dobro. Ja najbolje znam za sebe. Čoveče živiš u Nemačkoj nisi čak ni ovde, svaki post ti je protiv albanaca i hrvata u nekim temama ali zato ne znaš kako se šta piše u maternjem jeziku.
Oko Novog Pazara.. To je za mene srpski grad. Ne mrzim nikoga i to je deo vaspitanja. Jedna od najboljih drugarica mi je od tamo kao i dobar ortak. Njegov brat je jedan od vođi neke podgrupe pod ovlašćenjem Torcide (Ultra Azuro). Imam inače dosta prijatelja tamo. Čak sam imao situaciju da dok sam bio u Bg srednjoj da ako bi ih napadali (bilo je budala, uglavnom navijački orjentisani partizanovci ili zvezdaši) mi koji smo operisani od mržnje branili pa su se povlačili. Uvek sam uskakao u takvim situacijama. I osnovni razlog. Ne znam koliko poznajete istoriju ali Šabac i Novi Pazar su povezani. Dakle Šabac (moj rodni grad), Novi Pazar, Skoplje i Sarajevo su osnovani od istog čoveka (Ise-bega).
Zapamtite ovo što sam sada pisao. Vi vašu decu učite da mrze druge, ja svoju sigurno neću. To je bolesno a ne to što ja navijam za Željo i Novi Pazar jer je ovo sport a svima koji ne podnose hrvate i muslimane želim isto što i oni njima.. zato nam tako i ide jer kod nas se sve svodi na fašizam a ne nacionalizam (ljubav prema svojoj državi).
Najjače da će Dex11 da me uči šta je dobro. Ja najbolje znam za sebe. Čoveče živiš u Nemačkoj nisi čak ni ovde, svaki post ti je protiv albanaca i hrvata u nekim temama ali zato ne znaš kako se šta piše u maternjem jeziku.
Последње учитавање од Sloba дана 30 Авг 2015, 13:44, учитано 4 пута укупно.
- Bugi
- Youth Team Coach
- Поруке: 183
- Придружен: 06 Окт 2013, 10:52
- Место: Sremska Mitrovica
- Klub koji vodite: Roma
Ovo za starije navijace partizanovce da i razumem,postuju zelju kao ozbiljan klub iz exyu,ovo drugo sto si napisao ne mogu da shvatim za ozbiljno,da neke vidjenije glave sa juga idu na sarajevski derbi,prvi put u zivotu to cujem a u toj prici sam 7-8 godina.Sloba пише:Pa dosta partizanovaca navija za Željo iz BIH. Strana tribine je jedan od razloga ali srbi su uvek bili naklonjeniji Želji nego Sarajevu. Imam i neke poznanike u manijacima. Takođe ako te ne mrzi pretraži malo po guglu i videćeš neke kako iz JF ali i ostalih grobarskih grupacija odlaze na sarajevski derbi na tribinu sa Manijacima.
Zapamtite ovo što sam sada pisao. Vi vašu decu učite da mrze druge, ja svoju sigurno neću. To je bolesno a ne to što ja navijam za Željo i Novi Pazar jer je ovo sport a svima koji ne podnose hrvate i muslimane želim isto što i oni njima.. zato nam tako i ide jer kod nas se sve svodi na fašizam a ne nacionalizam (ljubav prema svojoj državi).![]()
Pitao sam te normalno,a ti se hvatas neke mrznje i kako cu ja da ucim decu,kako treba da ga ucim,gleda tv prenos iz pazara a na tribinama grmi ubij srbina,zuta kuca,ovo je turska itd. svasta.
Od volje ti za koga ces da navijac,niti cu ja da ti menjam misljene,prvi put cujem da neko odavde navija za Zelju i Novi Pazar,pa me interesuju razlozi.Toliko o tome.
-
Sloba
- Global Moderator
Idu na sarajevski derbi. Moj drugar (inače isto aktivan na fm forumima i držao je pes forum gde sam bio na poziciji pre par godina) mi je slao sliku pre oko godinu dana kako je se slikao sa pripadnicima jedne od grobarskih grupacija... ali to nije ništa čudno. Zadnji derbi na kojem sam bio tu su bili i Bugari, Rusi i drugi da podrže Partizan.
Kada smo kod mržnje.. žute kuće, rebusa..
Svaki klub kada igra protiv Pazara kao domaćin a da ima iole organizovaniju navijačku grupu dočeka ih sa pesmom ili transparentom. Prvo treba da pogledamo u svoje dvorište.
Eh da. Nisi u pravu ni to. Ja sam jedan od onih koji zagovara da je bolje Jugoslavija nego Srbija. Dosta njih navija za Partizan i C. zvezdu širom ex yu. Split, Rijeka, Makedonija, Crna Gora, Slovenija... isto je tako i u slučaju Želje, Hajduka, Sarajeva i Dinama. Ima čak onih (nailazio sam na njih) koji zdušno prate i Vardar. Najveću podršku redosledom imaju Hajduk (najstarija navijačka grupa na ovim prostorima), C. zvezda pa Partizan (mi smo tu u egalu, Zvezda ipak više ali ne preterano). To je kad je u pitanju podrška ali ne iz matičnih zemalja. Mada ja eto ne volim Hajduk..
Naravno. Glupo bi bilo da neko nameće svoje mišljenje. Mržnja me užasava. Volim svoju državu ali poštujem druge.
Svaki klub kada igra protiv Pazara kao domaćin a da ima iole organizovaniju navijačku grupu dočeka ih sa pesmom ili transparentom. Prvo treba da pogledamo u svoje dvorište.
Eh da. Nisi u pravu ni to. Ja sam jedan od onih koji zagovara da je bolje Jugoslavija nego Srbija. Dosta njih navija za Partizan i C. zvezdu širom ex yu. Split, Rijeka, Makedonija, Crna Gora, Slovenija... isto je tako i u slučaju Želje, Hajduka, Sarajeva i Dinama. Ima čak onih (nailazio sam na njih) koji zdušno prate i Vardar. Najveću podršku redosledom imaju Hajduk (najstarija navijačka grupa na ovim prostorima), C. zvezda pa Partizan (mi smo tu u egalu, Zvezda ipak više ali ne preterano). To je kad je u pitanju podrška ali ne iz matičnih zemalja. Mada ja eto ne volim Hajduk..
Naravno. Glupo bi bilo da neko nameće svoje mišljenje. Mržnja me užasava. Volim svoju državu ali poštujem druge.
Последње учитавање од Sloba дана 30 Авг 2015, 14:09, учитано 1 пут укупно.
- Dex11
- Assistant Manager
- Поруке: 924
- Придружен: 13 Апр 2011, 13:44
- Место: 3rd Rock ftS
Najjače da će Dex11 da me uči šta je dobro. Ja najbolje znam za sebe. Čoveče živiš u Nemačkoj nisi čak ni ovde, svaki post ti je protiv albanaca i hrvata u nekim temama ali zato ne znaš kako se šta piše u maternjem jeziku.[/quote]
mozda neznam mnogo oko pravopisa ali sam ispravan i mnogo sto sta sam prosao u zivotu sto nezelim nikome i zato ako dodje neki balavac (normalno mi je svejedno ako je neko mnogo mladji od mene) i prodaje mi ovde tante za kukuriku onda...vidi ne mrzim ih (znas sta je razlika izmedju mrznje i neke netrpeljivosti) nego kao sto sam vec jednom napisao volim svoje i postujem druge dok moje postuju a imao sam vec tu "cast" da mi se za moje postovanje vratile velika mrznja prema meni i NASEM zato svako na svoju stranu i ako se vec preires sa nekim onda znas barem da je tvoj, ali su neki ko male jeguljice...i opet jedno je ako nije pravopis kako treba a drugo ako si dusevni derpe koji prosipa pameti i ako nema te kilometre da ih moze sa pravom prosipati
mozda neznam mnogo oko pravopisa ali sam ispravan i mnogo sto sta sam prosao u zivotu sto nezelim nikome i zato ako dodje neki balavac (normalno mi je svejedno ako je neko mnogo mladji od mene) i prodaje mi ovde tante za kukuriku onda...vidi ne mrzim ih (znas sta je razlika izmedju mrznje i neke netrpeljivosti) nego kao sto sam vec jednom napisao volim svoje i postujem druge dok moje postuju a imao sam vec tu "cast" da mi se za moje postovanje vratile velika mrznja prema meni i NASEM zato svako na svoju stranu i ako se vec preires sa nekim onda znas barem da je tvoj, ali su neki ko male jeguljice...i opet jedno je ako nije pravopis kako treba a drugo ako si dusevni derpe koji prosipa pameti i ako nema te kilometre da ih moze sa pravom prosipati
- Bugi
- Youth Team Coach
Cudno je to za sarajlije,za Bugare,Ruse,Poljake,Grke nije cudno.Pre nego sto su dozvoljena gostovanja u Novi Pazar dole se mogla cuti mrznja uperena protiv drzave u kojoj i sami zive.Za razliku od njih niko ne vredja muslimane kada se igra protiv Novog Pazara na domacem terenu,a da nema gostujucih navijaca,tako da ti ta prica ne pije vodu.Sa kakvom ih pesmom i transparentom doceka ?Sloba пише:Idu na sarajevski derbi. Moj drugar (inače isto aktivan na fm forumima i držao je pes forum gde sam bio na poziciji pre par godina) mi je slao sliku pre oko godinu dana kako je se slikao sa pripadnicima jedne od grobarskih grupacija... ali to nije ništa čudno. Zadnji derbi na kojem sam bio tu su bili i Bugari, Rusi i drugi da podrže Partizan.
-
Sloba
- Global Moderator
Ne mešajte sport i politiku. To je pod jedan a pod dva "najgora ljudska osobina je generalizovanje". Eh da pod tri... u Želji igraju i Srbi iz RS ili inače Srbi kao i u reprezentaciji BIH gde ih ima par. Ako pogledamo sastav Novog Pazara takođe se ne može videti da su Zlatko, Siniša, Stefan, Miroljub, Ivan, Radoš, Lazar, Predrag, Slobodan, Petar, Mladen, Vladimir, Miloš... imena koja sigurno nisu bosanska ili turska. Ili se možda varam?
- Bugi
- Youth Team Coach
Pa ako neko mesa sport i politiku onda su to navijaci pazara.A o tim momcima sto igraju dole nemam reci,igras za taj klub a tvoji navijaci skandiraju ubi srbina,ali ajde,zaradjuju za zivot da prehrane porodice.Sloba пише:Ne mešajte sport i politiku. To je pod jedan a pod dva "najgora ljudska osobina je generalizovanje". Eh da pod tri... u Želji igraju i Srbi iz RS ili inače Srbi kao i u reprezentaciji BIH gde ih ima par. Ako pogledamo sastav Novog Pazara takođe se ne može videti da su Zlatko, Siniša, Stefan, Miroljub, Ivan, Radoš, Lazar, Predrag, Slobodan, Petar, Mladen, Vladimir, Miloš... imena koja sigurno nisu bosanska ili turska. Ili se možda varam?
Otisli smo skroz sa teme,interesovalo me je samo otkud to da navijas za pazar i zelju,kacis pesme torcide sandzak a dobro je poznat njihov stav o Srbima.