FK Partizan 2015/2016
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
- Status: Није на вези
Inače zaboravih da odgovorim na Dex-ov komentar. Apsolutno ti nije u redu komentar. Ne zato što je Mladenović ili Milunović igrao za C. zvezdu već zato što su oni profesionalci valjda na prvom mestu. Kakva Srbija, kakvi bakrači... očekivao sam to. I ja da imam priliku da igram protiv Partizana da vodim neki tim a da je stran pogotovo budi siguran da bi ih polovina bila osakaćena iz Partizana. Ja sam u čudu da Zvezda nije probala da zadrži Mladenovića. Vidi, od ljubavi se ne živi i ja jako poštujem one koji su profesionalci. BATE je zaslužio svoj prolaz i neka im. Srećno pa da daleko doguraju.
Dobijamo Albance u grupama. Imamo i teoretske šanse da uletimo u šešir 2 ali nisu prevelike. Briga nas igramo drugu godinu za redom grupe EL.
Dobijamo Albance u grupama. Imamo i teoretske šanse da uletimo u šešir 2 ali nisu prevelike. Briga nas igramo drugu godinu za redom grupe EL.
Последње учитавање од Sloba дана 27 Авг 2015, 11:30, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Kako si samo to izračunao?Sloba пише:Imamo i teoretske šanse da uletimo u šešir 2 ali nisu prevelike
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Ne dodjem par godina na forum a Sloba i dalje jase. Jos i moderator postao. Masala.
Zajebo si se malo u racunu, moze Partizan da bude u trecem ako danas u plej ofu ispadne minimum trecina ovih timova:
Borussia Dortmund
Ajax
AZ Alkmaar
FC Salzburg
Rubin Kazan
Viktoria Plzen
Athletic Bilbao
PAOK Thessaloniki
Steaua Bucuresti
AS Saint-Étienne
Slovan Liberec
Southampton FC
Young Boys
Sparta Praha
Fenerbahçe
FK Krasnodar
Standard Liège
Legia Warsaw
Girondins Bordeaux
Panathinaikos
Lech Poznan
Edit: OK, ajd moze da bude i u drugom, potrebno je samo da ispadne bar 19 timova iz gore navedenog skupa.
Zajebo si se malo u racunu, moze Partizan da bude u trecem ako danas u plej ofu ispadne minimum trecina ovih timova:
Borussia Dortmund
Ajax
AZ Alkmaar
FC Salzburg
Rubin Kazan
Viktoria Plzen
Athletic Bilbao
PAOK Thessaloniki
Steaua Bucuresti
AS Saint-Étienne
Slovan Liberec
Southampton FC
Young Boys
Sparta Praha
Fenerbahçe
FK Krasnodar
Standard Liège
Legia Warsaw
Girondins Bordeaux
Panathinaikos
Lech Poznan
Edit: OK, ajd moze da bude i u drugom, potrebno je samo da ispadne bar 19 timova iz gore navedenog skupa.
Последње учитавање од Nightfall дана 27 Авг 2015, 13:34, учитано 1 пут укупно.
Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that "My ignorance is just as good as your knowledge". - Isaac Asimov
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Treba da ispadne 18 ekipa koje imaju veći koeficijent od Partizana, a trenutno 20 njih igra kvalifikacije. Dovoljno je da tri ekipe od ovih prodju: Lech(dobio prvu 3-0),Plzen (3-0), PAOK (5-0),Krasnodar(5-1), Sparta Prag (3-1), Fenerbahče (dobio Atromitos u gostima 0-1), Dortmund (pobedio Odd 3-4), pa da Partizan izgubi i tih 0.00000000001% da dodje do drugog šešira.
E sad, do trećeg šešira već nije toliko nerealno. Tu treba da ispadne 6 ekipa koje imaju već koeficijent od Partizana. Steaua ima 0-3, Jang Bojsi idu u Azerbejdžan s 0-1, Standard ima 0-2, Salcburg isto 0-2, pored ispadanja ovih klubova, neophodna su vam još dva iznenadjenja, npr. AZ da ne nadoknadi 3-2 iz Rumunije i PAO da ne pobedi Gabalu ili da Kairat vrati gol minusa protiv Bordoa, a može i Milsami da iznenadi Sent Etjen, Rabitnički da uzme meru Rubinu. Daleko je da ste sigurni u trećem šeširu. Moraš biti malo objektivniji.
E sad, do trećeg šešira već nije toliko nerealno. Tu treba da ispadne 6 ekipa koje imaju već koeficijent od Partizana. Steaua ima 0-3, Jang Bojsi idu u Azerbejdžan s 0-1, Standard ima 0-2, Salcburg isto 0-2, pored ispadanja ovih klubova, neophodna su vam još dva iznenadjenja, npr. AZ da ne nadoknadi 3-2 iz Rumunije i PAO da ne pobedi Gabalu ili da Kairat vrati gol minusa protiv Bordoa, a može i Milsami da iznenadi Sent Etjen, Rabitnički da uzme meru Rubinu. Daleko je da ste sigurni u trećem šeširu. Moraš biti malo objektivniji.
Последње учитавање од zele дана 27 Авг 2015, 13:53, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
A ja sam istirpovao da timovi koji ispadnu iz LS idu u 3 sesir 
Hteo sam sto se tice tekme da napisem, Kiza katastrofalno spremio psihicki igrace, covek je nivo Vozdovca da ne uvredim taj tim ali nije trener koji dobija vazne tekme.
Zivko Zivkovic golman ala Vladimir Stojkovic brani nemoguce a onda primi gol iz svoje greske, sinoc je bio na nivou spasio je Partizan u prvom da ne primimo 3 komada.
Vulicevic je igrac kome treba rotacija on nije neko ko posle povrede ligamenata u 30 godini moze da izdrzi ovaj ritam, covek je preumoran i totalno rastrzan na desnoj strani posto igra i napad i odbranu, a niko mu tu ne pomaze trebao bi Babovic ali njega boli ona dugacka stvar o njemu cu kasnije.
Petrovic je decko koji poseduje to sto poseduje zelju osim toga on je daleko od fudbalera koji moze da igra u startnih 11 Partizana, on cak i u Javoru ili Metalcu ne bi bio u prvih 11, mozda u Sindjelicu prodje dobro, o sinocnoj tekmi nemam sta da kazem duvala je promaja izmedju njega i Fabrisia ko Kosava na Beograd u Novembru mesecu.
Fabrisio Dornales covek ima dobar pregled i dobro se postavlja ali zna da uprska stvar do maksimuma koncentracija mu je na nivou 10 godisnjeg deteta, deluje skroz izgubljeno i rasejano kao da mu je neko pobio familiju. One greske sinoc ne sme da ponovi.
Balazic bolji deo odbrane ipak covek ima fudbal u nogama i sinoc nije lose odigrao ali ne moze sam da pokrije nedostatke jbg ali je tako on je samo zrtva losih saigraca.
Lukic Sasa me prijatno iznenadio decko sa 18 godina je skupio MUDA i po 3-4 puta u prvom i drugom dok nije zamenjen dolazio u odbranu na 30 metara od Zivkovica i kupio lopte od Balazica i Fabricia i organizovao napad, ej on sa 18 godina i 0 tekmi u evropi a onaj cupavi stvor se krio negde pored aut linije nemoj slucajno neko da mu zazvizdi. Po meni odlicno je odigrao i bio medju najboljima.
Darko Brasanac je unisten prebacivanjem na zadnjeg veznog pucano nam je u nogu i to desnu kad ga je Kiza vratio, trebao je kosmuljana da stavi na dm a da Ilic krene od starta sa Brasketom i to bi bilo dobro ja mislim. Dosta je odigrao po meni imao 2-3 prodora i dobra pasa ali je u odbrani zakasnio kod gola i to mu je minus. ON NIJE ZADNJI VEZNI.
Kosmuljan kapiten sramotni Babovic je najgori na terenu sinoc nije se video 90 minuta samo kad je izvodio slobodne udarce ili kornere ako ih je uopste izveo, sramota je da igrac od 28 godina i tolikog iskustva ne moze da prihvati na sebe teret velike tekme i preuzme malo odgovornost, vrati se uzme loptu pokusa da uradi nesto, on kad god je dobio loptu pokusao je da dribla i odigra pas koji je obavezno bio netacan. opet SRAMOTAN JE.
Andrija Zivkovic je dete koje nema vise snagu, preumoran je i treba mu odmor, igra neprestano od februara i jednostavno ne moze on sam da resi ako nema sa kime da igra, ne moze njemu Vulicevic da dodaje lopte to mora neko sa sredine kao recimo Sasa Ilic ili Brasanac, sinoc je bio los ali se bar trudio i trcao.
Abubakar Oumaru je najbolji pojedinac susreta sinoc, gazela na terenu, pokretacka masina i zao mi je sto Znalac kiza nije ubacio Trujica umesto bugarina i gurnuo Abua u spic mislim da bi dobili dosta, ali ovako je otvarao krilo kad god je dobio loptu, jednostavno gol nije mogao ni da da posto su se lepili za njega kad god je imao posed.
O Bozinovu necu da trosim tastaturu sa Babovicem ruku pod ruku.
Ivan Saponjic nase dete, mlado dete koje je gurnuto da pogine zbog necijeg garantovanog mesta u timu, sramota je sta se radi ovom detetu, on prvo ne moze da igra sam u Spicu nije on Mitrovic ili Skuletic nema masu da se gura jos je nerazvijen 100% i svaka mu cast na golu u 92 minutu i on se bar trudi vidi se da hoce kao i Oumaru ali jednostavno neiskustvo i manjak srece.
KAPITEN ILIC SASA je uneo u igru ono sto je NE znalac Kiza trebao da stavi od pocetka PAS IGRU da neko poveze sredinu i napad a ne da igramo ko ENGLEZI 70` godina sutni loptu prema 16 pa ako je neko uzme super ako ne bar smo se resili. Ilic je igrac koji zna fudbal jedan od retkih aktivnih srpskih igraca stare garde koji u svakoj situaciji uvek pronadje najbolje resenje, ali jednostavno on ima 37 godina i ne moze da trci sa decom DUSA NECE. SVAKA MU CAST.
Milinkovicu pokupi prnje i idi bolje nego motkom da te jure u decembru veruj ti meni nisi ti za Partizan.
Veljko Paunovic za trenrera, da se proda sve sto moze i da se krene sa kadetima i omladincima, sve menadzerske igrace razvozati po ligi pa neka se tamo ku.ce dosta mi je vise da gledam ovo mucenje.
Sad nevezano nesto za Partizan, ali svakako za LS, gledao sam sinoc pregled lige sampiona i gledam Briz Man Utd ljudi moji onaj Mancester bi nam 10 dao u prvom keve mi, znaci 3 igraca u realizaciji prave sou program odbrani i uvek isto
Depaj sa leve strane pusti pas Ereri ovaj ili vrati depaju ili ukljuci Matu dok oni menjaju mesta i pasove Runi stoji u krugu 16 metara u liniji sa penalom kad se odbrana u sredini rasiri prvi od njih trojice pusta pas na penal Runi utrcava kao voz i daje gol. Tri akcije tri gola, cetvrti nije dao Runi dao Erera ali opet sve isto znaci TO JE FUDBAL!

Hteo sam sto se tice tekme da napisem, Kiza katastrofalno spremio psihicki igrace, covek je nivo Vozdovca da ne uvredim taj tim ali nije trener koji dobija vazne tekme.
Zivko Zivkovic golman ala Vladimir Stojkovic brani nemoguce a onda primi gol iz svoje greske, sinoc je bio na nivou spasio je Partizan u prvom da ne primimo 3 komada.
Vulicevic je igrac kome treba rotacija on nije neko ko posle povrede ligamenata u 30 godini moze da izdrzi ovaj ritam, covek je preumoran i totalno rastrzan na desnoj strani posto igra i napad i odbranu, a niko mu tu ne pomaze trebao bi Babovic ali njega boli ona dugacka stvar o njemu cu kasnije.
Petrovic je decko koji poseduje to sto poseduje zelju osim toga on je daleko od fudbalera koji moze da igra u startnih 11 Partizana, on cak i u Javoru ili Metalcu ne bi bio u prvih 11, mozda u Sindjelicu prodje dobro, o sinocnoj tekmi nemam sta da kazem duvala je promaja izmedju njega i Fabrisia ko Kosava na Beograd u Novembru mesecu.
Fabrisio Dornales covek ima dobar pregled i dobro se postavlja ali zna da uprska stvar do maksimuma koncentracija mu je na nivou 10 godisnjeg deteta, deluje skroz izgubljeno i rasejano kao da mu je neko pobio familiju. One greske sinoc ne sme da ponovi.
Balazic bolji deo odbrane ipak covek ima fudbal u nogama i sinoc nije lose odigrao ali ne moze sam da pokrije nedostatke jbg ali je tako on je samo zrtva losih saigraca.
Lukic Sasa me prijatno iznenadio decko sa 18 godina je skupio MUDA i po 3-4 puta u prvom i drugom dok nije zamenjen dolazio u odbranu na 30 metara od Zivkovica i kupio lopte od Balazica i Fabricia i organizovao napad, ej on sa 18 godina i 0 tekmi u evropi a onaj cupavi stvor se krio negde pored aut linije nemoj slucajno neko da mu zazvizdi. Po meni odlicno je odigrao i bio medju najboljima.
Darko Brasanac je unisten prebacivanjem na zadnjeg veznog pucano nam je u nogu i to desnu kad ga je Kiza vratio, trebao je kosmuljana da stavi na dm a da Ilic krene od starta sa Brasketom i to bi bilo dobro ja mislim. Dosta je odigrao po meni imao 2-3 prodora i dobra pasa ali je u odbrani zakasnio kod gola i to mu je minus. ON NIJE ZADNJI VEZNI.
Kosmuljan kapiten sramotni Babovic je najgori na terenu sinoc nije se video 90 minuta samo kad je izvodio slobodne udarce ili kornere ako ih je uopste izveo, sramota je da igrac od 28 godina i tolikog iskustva ne moze da prihvati na sebe teret velike tekme i preuzme malo odgovornost, vrati se uzme loptu pokusa da uradi nesto, on kad god je dobio loptu pokusao je da dribla i odigra pas koji je obavezno bio netacan. opet SRAMOTAN JE.
Andrija Zivkovic je dete koje nema vise snagu, preumoran je i treba mu odmor, igra neprestano od februara i jednostavno ne moze on sam da resi ako nema sa kime da igra, ne moze njemu Vulicevic da dodaje lopte to mora neko sa sredine kao recimo Sasa Ilic ili Brasanac, sinoc je bio los ali se bar trudio i trcao.
Abubakar Oumaru je najbolji pojedinac susreta sinoc, gazela na terenu, pokretacka masina i zao mi je sto Znalac kiza nije ubacio Trujica umesto bugarina i gurnuo Abua u spic mislim da bi dobili dosta, ali ovako je otvarao krilo kad god je dobio loptu, jednostavno gol nije mogao ni da da posto su se lepili za njega kad god je imao posed.
O Bozinovu necu da trosim tastaturu sa Babovicem ruku pod ruku.
Ivan Saponjic nase dete, mlado dete koje je gurnuto da pogine zbog necijeg garantovanog mesta u timu, sramota je sta se radi ovom detetu, on prvo ne moze da igra sam u Spicu nije on Mitrovic ili Skuletic nema masu da se gura jos je nerazvijen 100% i svaka mu cast na golu u 92 minutu i on se bar trudi vidi se da hoce kao i Oumaru ali jednostavno neiskustvo i manjak srece.
KAPITEN ILIC SASA je uneo u igru ono sto je NE znalac Kiza trebao da stavi od pocetka PAS IGRU da neko poveze sredinu i napad a ne da igramo ko ENGLEZI 70` godina sutni loptu prema 16 pa ako je neko uzme super ako ne bar smo se resili. Ilic je igrac koji zna fudbal jedan od retkih aktivnih srpskih igraca stare garde koji u svakoj situaciji uvek pronadje najbolje resenje, ali jednostavno on ima 37 godina i ne moze da trci sa decom DUSA NECE. SVAKA MU CAST.
Milinkovicu pokupi prnje i idi bolje nego motkom da te jure u decembru veruj ti meni nisi ti za Partizan.
Veljko Paunovic za trenrera, da se proda sve sto moze i da se krene sa kadetima i omladincima, sve menadzerske igrace razvozati po ligi pa neka se tamo ku.ce dosta mi je vise da gledam ovo mucenje.
Sad nevezano nesto za Partizan, ali svakako za LS, gledao sam sinoc pregled lige sampiona i gledam Briz Man Utd ljudi moji onaj Mancester bi nam 10 dao u prvom keve mi, znaci 3 igraca u realizaciji prave sou program odbrani i uvek isto
Depaj sa leve strane pusti pas Ereri ovaj ili vrati depaju ili ukljuci Matu dok oni menjaju mesta i pasove Runi stoji u krugu 16 metara u liniji sa penalom kad se odbrana u sredini rasiri prvi od njih trojice pusta pas na penal Runi utrcava kao voz i daje gol. Tri akcije tri gola, cetvrti nije dao Runi dao Erera ali opet sve isto znaci TO JE FUDBAL!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 27 Авг 2015, 14:31, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Mozda bi i doveli nekog ovako ce dovesti samo Nemanju Mihajlovica AML a on nam bas treba tu nemamo nikoga (Abubakar, Trujic, Grbic, Luka, Ninkovic, Sasa Ilic, Zivkovic moze) mislim bas razuman potez nase uprave. ali ako ovi ozbiljnoooo ne ojacaju tim, a pod time mislim...levi bek, zadnji vezni, spic i eventualno jos jedan stoper, mada bi sad sansu dao Cirku pre kiksare Dornelasa... Voja bolji od Dornelasa.. (jbt nama su otisli i sasa markovic i drina + plus nestali petrovic...a mi smo doveli samo jednog zadnjeg veznog..dok ozbiljni timovi kmaju bar 4oricu)...mene PARTIZAN nece videti ove godine. I manite me tih prica "pravi navijaci bodre klub i u dobru i u zlu"....svakakve samare sam dozivljavao na stadionu...ali necu vise da dajem podrsku ovoj govnjivoj upravi 
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Coa brate, sto kopiras komentare drugih ljudi sa drugih foruma?Alexandar_81 пише:Mozda bi i doveli nekog ovako ce dovesti samo Nemanju Mihajlovica AML a on nam bas treba tu nemamo nikoga (Abubakar, Trujic, Grbic, Luka, Ninkovic, Sasa Ilic, Zivkovic moze) mislim bas razuman potez nase uprave. ali ako ovi ozbiljnoooo ne ojacaju tim, a pod time mislim...levi bek, zadnji vezni, spic i eventualno jos jedan stoper, mada bi sad sansu dao Cirku pre kiksare Dornelasa... Voja bolji od Dornelasa.. (jbt nama su otisli i sasa markovic i drina + plus nestali petrovic...a mi smo doveli samo jednog zadnjeg veznog..dok ozbiljni timovi kmaju bar 4oricu)...mene PARTIZAN nece videti ove godine. I manite me tih prica "pravi navijaci bodre klub i u dobru i u zlu"....svakakve samare sam dozivljavao na stadionu...ali necu vise da dajem podrsku ovoj govnjivoj upravi

Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

-
Sloba
- Global Moderator
Ja navijam za Partizan, ne za upravu. Nadam se da ću od zime moći da budem uz klub. Jedva čekam i aBd bude i neka polusezonska u prodaji ali najverovatnije za zapad. Svakakvih sranja sam se nagledao u zadnjih pet godina otkad sam redovan na tribini. Na jugu leglo narkomana idi u pi*ku materinu jednom je jedan mali od 12-13 godina pobegao na utakmicu iz škole sa sve rancem (a verovatno nema pojima ni ko igra) i zapalio džoint pa onda i stariji to rade pa tuče na tribini... vođe koje plaća uprava... na istoku je malo normalnije ali mi treba distanca od toga jer je meni fudbal na prvom mestu. Verovatno ću kupovati za zapad. Ne volim ovu upravu ali sigurno neću bojkotovati klub zbog neke bagre tamo. Svi će oni jednom proći ali Partizan večno ostaje da sja! Odraste se i shvate se neke stvari ali kao što kaže ova pesma...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bNGcDdrdr-Y[/youtube]
...a delo JFŠA "I U DOBRU I U ZLU..." Živeo nam Partizan jer mi nemamo koga drugog da volimo.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bNGcDdrdr-Y[/youtube]
...a delo JFŠA "I U DOBRU I U ZLU..." Živeo nam Partizan jer mi nemamo koga drugog da volimo.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Aca car najveći.
P.S.
P.S.
Код: Изаберите све
https://serbian-fm.net/fk-partizan-2015-2016-vt12756,1080.htm#391523-
Sloba
- Global Moderator
I dalje to mislim ali narodu očito odgovara da i mi budemo deo srećnije Srbije.. ovo se ne odnosi na Zvezdu već na bolesne ideje čike sa čudnim ustima koje ima sa svime u ovoj državi. Ali neka ih. Kada ih drugi vole ja ću ćutati. Setili se posle osam meseci da pišu "uprava napolje"
..
Briga njih i za Partizan i za Zvezdu. Žele svoje ljude u svemu bitnom u ovoj državi..
..Briga njih i za Partizan i za Zvezdu. Žele svoje ljude u svemu bitnom u ovoj državi..
Последње учитавање од Sloba дана 27 Авг 2015, 21:33, учитано 2 пута укупно.