Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da se vratimo na temu...
Terminator Genysis - 6 : Uz T3, najlosiji film u serijalu. Tri puta sam zaspao dok sam ga gledao. Par dobrih scena i to je to. Previse rupa u zapletu, previse gluposti i idiotskih momenata. Los izbor glumaca. Lose, jako lose...
Fantastic Four, najnoviji - 5 : Poprilicno dosadan veliku vecinu vremena, tek pred kraj nesto pocinje da se desava. A to su zbrzali sacuvaj Boze. Likovi slabo odradjeni, prica slabasna, negativac tek debilno uradjen, efekti previse losi za film snimljen 2015. godine. Mozda je i ova 5tica previse velikodusna.
Ant Man - 7 : U ovome filmu sam uzivao. Lagana porodicna komedija sa superherojima. Dosta smesnih momenata, fenomenalni Majkl Daglas i odlicne scene borbi, zbog ovoga bi trebalo pogledati ovaj film.
Amadeus - 8.5 : Klasik! Jedan od najboljih filmova Milosa Formana. Sjajna muzika, odlicna atmosfera i kostimi, prica koja prati mozda najtalentovanijeg svetskog kompozitora kroz zivot. Preporuka.