F.K. Crvena zvezda 15/16
- westlife92
- World Class Manager
- Поруке: 3952
- Придружен: 26 Мај 2011, 17:59
- Место: Nis
- Status: Није на вези
Dobar je Donald, kako je uhvatio onaj sut, doktorski, mislio sam da ce izbusiti golmana 
Odlican posao napravio Andjelkovic sa crvenim, samo da ga ne bude u timu, ja bi bolje igrao beka od njega.
Levi bek za sledecu utakmicu moze Petkovic, mada mislim da bi mogao i malog Ristica da stavi tu ? Bolje to, nego da nam desno bude Cvetkovic.
Odlican posao napravio Andjelkovic sa crvenim, samo da ga ne bude u timu, ja bi bolje igrao beka od njega.
Levi bek za sledecu utakmicu moze Petkovic, mada mislim da bi mogao i malog Ristica da stavi tu ? Bolje to, nego da nam desno bude Cvetkovic.
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Nemojte da se kockamo toliko. Petkovic desno, Cvetkovic (kakav god da je) levo.
Kad se Rendulic i Ibanjez vrate + kad se uigraju bice ovo tim kadar za titulu.
Donald macka izdominirao danas
Kad se Rendulic i Ibanjez vrate + kad se uigraju bice ovo tim kadar za titulu.
Donald macka izdominirao danas
Последње учитавање од paske дана 16 Авг 2015, 23:30, учитано 1 пут укупно.
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Ako je i prismrdeo Ajaxu, taj ne moze da bude los nikako. Zao mi sto nisam gledao iskreno ali bice prilike da ga vidim protiv Javora. Inače, učini mi se u reportazi da mi igramo 4-4-2 ? 
Ipak ne, Jovic igra deno krilo jbte. Usraše malog skroz. A cuo sam da ima problem sa kilazom (i vidi se) jer ne moze da prekine sa slatkisima. To mi rekose vise ljudi da mu je to opasna boljka.
Ipak ne, Jovic igra deno krilo jbte. Usraše malog skroz. A cuo sam da ima problem sa kilazom (i vidi se) jer ne moze da prekine sa slatkisima. To mi rekose vise ljudi da mu je to opasna boljka.
Последње учитавање од Orthodox дана 16 Авг 2015, 23:37, учитано 1 пут укупно.
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
Код: Изаберите све
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/neprijateljski-tim-zvezdin-kapiten-ne-sme-kod-ubica-marka-ivkovica-clanak-1896849-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Nekada dobar tim ne znači ništa tako da sve zavisi od vašeg trenera. Da imamo 10x bolji tim a on izvuče maksimum iz vaših vi imate onda šanse za titulu.paske пише:Ja samo molim Boga da bde hemija u svlacionici poput one sampionske kod Slaveta. Komsije se lepo pojacavaju al uz trenerov kontinuitet, dobru pripremljenost i zdravlje igraca mozemo da im pomrsimo konce i uz malo srece uzmemo titulu u tom PO.
-
Rossobianco
- World Class Manager
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/zvezda-dovodi-jos-jednog-napadaca-trojica-na-spisku-234504.html- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
Šta da proradi, dao 3 gola u 4,5 tekmi. Zadovoljavajuce. Samo da ga ne guraju na bok vise, nema svrhe. Moze njega i Vieru u spic i to ej to. Ibanez i petkovic nek drze cele bokove, u sredini Plavsic , Donald, Katai i to je to. Ko nekad kod Muslina kad je Andjelko harao levom stranomDule93 пише:Pa bolje Jovića da puste, neka igra bar 10 utakmica u kontinuitetu u špicu i proradiće valjda.
-
Rossobianco
- World Class Manager
Pisali smo o tome da je Džošua Parker prvi "na listi za odstrel" jer Miodrag Božović više ne računa na njega a prekobrojan je i zbog činjenice da zauzma mesto stranca koje je namenjeno Mičelu Donaldu.
Osim kapitena reprezentacije Antigve i Barbude, šef stručnog štaba Crvene zvezde odlučio je da precrta još četiri imena. U pitanju su Nenad Gavrić, Miloš Cvetković, Aleksandar Kovačević i Mamadu Mbođ sa kojima će se u narednom periodu raditi na pronalaženju obostrano zadovoljavajućeg rešenja.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Osim kapitena reprezentacije Antigve i Barbude
Parker je nekome kapiten. Jebote.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu