FK Partizan 2015/2016
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- Status: Није на вези
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
Posle nase ovakve igre cergari pomislili da imaju sanse
Daj bre vi ste smesna ekipa em ste imali do sada dobar raspored kad krene tesko kao Radnicki Nis i Mladost Lucani bice vama i sudije i Tole i sve po starom plakanje premijeru u skute, zato vas molim ODBI OD SAMPIONSKE TEME, idi tamo u Borcu pa se nadaj da si bolji...
Sto se Vose tice, ubacili su nam 2 komada na brzinu i na nase neznanje, nisu se sastavili celu tekmu, ali ni mi nismo bolje igrali vidi se da nam je mozak u Belorusiji, da mi to pregrmimo sa sto manje gubljenja bodova e posle su ovi ugasili, ima jos vremena ipak mi nismo prvaci PRIPREMNOG PERIODA
Daj bre vi ste smesna ekipa em ste imali do sada dobar raspored kad krene tesko kao Radnicki Nis i Mladost Lucani bice vama i sudije i Tole i sve po starom plakanje premijeru u skute, zato vas molim ODBI OD SAMPIONSKE TEME, idi tamo u Borcu pa se nadaj da si bolji...Sto se Vose tice, ubacili su nam 2 komada na brzinu i na nase neznanje, nisu se sastavili celu tekmu, ali ni mi nismo bolje igrali vidi se da nam je mozak u Belorusiji, da mi to pregrmimo sa sto manje gubljenja bodova e posle su ovi ugasili, ima jos vremena ipak mi nismo prvaci PRIPREMNOG PERIODA
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Igrali smo sa njima trece kolo 1:1 na Marakani, da je Katai dao gol iz penala sad bi bili prvi.Alexandar_81 пише:Posle nase ovakve igre cergari pomislili da imaju sanseDaj bre vi ste smesna ekipa em ste imali do sada dobar raspored kad krene tesko kao Radnicki Nis i Mladost Lucani bice vama i sudije i Tole i sve po starom plakanje premijeru u skute, zato vas molim ODBI OD SAMPIONSKE TEME, idi tamo u Borcu pa se nadaj da si bolji...
Sto se Vose tice, ubacili su nam 2 komada na brzinu i na nase neznanje, nisu se sastavili celu tekmu, ali ni mi nismo bolje igrali vidi se da nam je mozak u Belorusiji, da mi to pregrmimo sa sto manje gubljenja bodova e posle su ovi ugasili, ima jos vremena ipak mi nismo prvaci PRIPREMNOG PERIODA
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/dogovoreno-marko-lomic-treci-put-u-partizanu/113013▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Dobrodošao nazad!
Evo i ovo:

Evo i ovo:
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/buran-finis-prelaznog-roka-partizan-dovodi-urosa-urdjevica-i-pregovara-sa-lomicem-odbijeno-8-000-000-evra-za-zivkovica-video/112558- SoneKragujevac
- Assistant Manager
- Поруке: 577
- Придружен: 22 Феб 2015, 01:25
- Место: Kragujevac
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 9 times
Evoo komentara sa suprotnog brda..
Potpisom Marka Lomica ste iskreno dobili i u napadu,odbrani ,a i dobar je u prekidima..Fabrisio vise nece kiksati ,aa izbacili ste najvecu rupu u timu Petrovica
Potpisom Marka Lomica ste iskreno dobili i u napadu,odbrani ,a i dobar je u prekidima..Fabrisio vise nece kiksati ,aa izbacili ste najvecu rupu u timu Petrovica
"Koliko sam samo puta u FM16 rekao na Pep Talku : Aggresive/Push Forward,tvrdim da me ovi igraci muceni dozive kao Limenog"
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево

Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Posle Marka Lomica crno beli pojacali i mesto zadnjeg veznog, novi igrac Partizana od ponedeljka bice Arnaud Sutchuin Djoum bivsi igrac Rode, Akišara i poslednjih 6 meseci Lecha iz Poznjanja igra na poziciji zadnjeg veznog, to nije kraj do kraja sledece nedelje pojacanja ce doci na poziciji Golmana i Napdaca. Imena su za sad u tajnosti, ali za napadaca najozbiljniji kandidat je Abiola Dauda koji je vec u kontaktu sa Partizanom
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
- zele
- SFM Hall Of Fame
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2tG302tsVMI[/youtube]
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Moram istaći kvalitetna pojačanja zadnjih dana sa sve Kosovićem i drago mi je da će doći i napadač ali mi je žao što dolazi golman. Verujem da će to biti neki reprezentativni kalibar i sigurno da nisu zadovoljni partijama Živka Živkovića ali on je naše dete, voleo bih da ostane prvi golman ekipe i tvrdim da je u top 4 golmana u ligi. Ako će merilo da bude primljeni gol od Stanisavljevića (i ako je bio tu nemoćan) ili njegovo stalno zalaganje onda dođavoal sve...
Ali dobro. Verujem da ćemo stvoriti tim koji može da prezimi u Evropi ma gde to bilo.
Ali dobro. Verujem da ćemo stvoriti tim koji može da prezimi u Evropi ma gde to bilo.
- zele
- SFM Hall Of Fame
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=inFApWyyuQ4[/youtube]Sloba пише:Ako će merilo da bude primljeni gol od Stanisavljevića (i ako je bio tu nemoćan)
Jebiga ako on kod ovoga nije ništa mogao da uradi.
1. Stanisavljeviću nije ovo prvi ovakav gol, mogao je da se pripremi.
2. krenuo, stao, krenuo ni sam ne zna gde će
3. očajna procena leta lopte
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu