FK Partizan 2015/2016
- citizen
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1805
- Придружен: 26 Окт 2010, 16:45
- Место: Srbobran
- Has thanked: 1 time
- Status: Није на вези
Što se tiče odlaganja utakmica, Vojvodina je zatražila odlaganje protiv Lučana, zbog Guče i činjenice da nije bilo dostupnih hotela za prenoćište. Na tu konstataciju, iz Zajednice su rekli, pa vi putujte na dan utakmice.
Zaista bezobrazna, kada se uzme obzir da su nekim "drugim" klubovima u prošlosti izlazili u susret, zbog Guče.
Zaista bezobrazna, kada se uzme obzir da su nekim "drugim" klubovima u prošlosti izlazili u susret, zbog Guče.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0z63pvblUtU[/youtube]
Vrhunski. Svaka čast onome ko uređuje naš sajt.
"Duel dva najbolja srpska kluba"
NOVI SAD JE CRNO-BELI GRAD, NAPRED PARTIZAN!

Vrhunski. Svaka čast onome ko uređuje naš sajt.
NOVI SAD JE CRNO-BELI GRAD, NAPRED PARTIZAN!
-
Sloba
- Global Moderator
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MDcls9_OvVI[/youtube]
Najava od strane navijača za utakmicu sa BATE-om.
Najava od strane navijača za utakmicu sa BATE-om.
Последње учитавање од Sloba дана 12 Авг 2015, 16:37, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
Jedva čekam "Catholic derby". 
A sada bez šale...
NAPRED PARTIZAN!
A sada bez šale...
Rasturite tu "gospodu"! Kakvi bezobraznici. Nadam se da će im crno-beli dati ono što zaslužuju. Poniziti ih i ućutkati a ko će koga mentalno pripremiti za ispadanje iz Evrope to ćemo još videti a nek se "gospoda" obrazuje jer mi ćemo imati još 8 utakmica u Evropi bez obzira na ishod protiv BATE-a a nisam siguran da su oni i trunku favoriti protiv Plzenja.Raspucali su se protiv svoje milanovačke filijale, zatim i protiv niz vodu ove godine puštene Jagodine, a Subotičke cigane su pobedili jedva, u 97. minutu. Jedni put kad je trebalo da istrče pred protivničku publiku i zasluže bodove, ostavili su ih u Novom Pazaru. Njihov uspeh protiv raspale rumunske zvezde nije ni prineti našem u Torinu i na revašu.
Nema tu nikoga od koga treba da strahujete. Znate i sami koliko ste od njih bolji. Mi ćemo nesoj koji deci otima dresove i koji će nam opoganiti naš istok u sredu oduvati navijanjem sa naše dve navijačke tribine, a vi nam na ternu samo zadajte ritam kojim ćemo ih zajedno pregaziti.
Hajde da napregnemo glasne žice toliko da samo plzenjskim pivom možemo da ih zalečimo. Hajde da ih ispratimo kući tako poražene, da ni u narendom kolu sa Radom ne uspeju da izmajmunišu tri boda. Hajde da ih mentalno spremimo za ispadanje iz Evrope, i da se posle njih prošetamo i kroz Jagodinu, pa da u Češku odemo kao prvoplasirani tim na tabeli.
Hajdemo. Možemo. Hoćemo. Moramo.
Za sve što godinama trpimo, za uspomenu na sve krađe i otimačine koje su nam priredil, za početak serije u kojoj će od ovoga meča pamtiti da u Srpskoj Atini nisu dobrodošli.
Ako je u četvrtak bilo sve za našeg Vujketa, hajde sada da im pokažemo ko smo i šta smo, i da ih porazimo za našeg Deju Lonca, za uspomenu koju imaju obraza da kaljaju svaki puta kada u naš grad sa svih strana zadrigli i neokupani na ekskurziju dođu.
Svi kao jedan, u novu pobedu, bez kalkulisanja, časno i pošteno, ali muški i silovito.
Igraj Vošo, rasturi ih sve!
NAPRED PARTIZAN!
Последње учитавање од Sloba дана 13 Авг 2015, 17:29, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Последње учитавање од zele дана 13 Авг 2015, 17:44, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Dornelas očajan, Božinov se video samo kad je grešio. Petrović potvrdjuje da nema kvalitet ni za JLS. Živkovića su odlično zatvorili.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
-
Sloba
- Global Moderator
Vaši komentari su u najmanju ruku smehotresni, žalosni ali i bahati.
Tema je "FK Partizan" a ne "Real Madrid" i naša realnost su Živković, Petrović, Jevtović a ne Coentrao, de Gea ili Isco da ne kažem neko drugo svetsko ime. Ako vam je do nečistih pobeda imate i temu "FK Crvena zvezda" ili još bolje otvorite temu u ovom podforumu "OFK Beograd" ali znate šta... JA SAM PONOSAN NA OVE MOMKE, oni ginu za ovaj dres, trude se i kada ne ide, opušteno izgledaju vodili sa 4:1 ili gubili sa 0:2. Moram istaći da sam zadovoljan prikazanom igrom kao kolektiva a da je Vojvodina bila bolja taman toliko - za gol. Svakako je njima ova utakmica bila važnije nego nama. Kiksaće oni sa slabijima. Dušebrižnicima poruka da Partizan ne radi kao većina gde napravi korak napred i dva nazad - kod nas je to obrnuto - korak nazad, dva napred pa gde puklo da puklo.
Živković - Pokazuje znake nesigurnosti ali pobogu, trudi se. Kod golova realno i nije mogao puno. Stanisavljević ima strašan šut i to je to. Svaka mu čast. Kod prvog gola on je ispravio Fabrisiovu grešku i spasao gol ali je i Balažic uklizao pa je stvar totalno sjebana bila. Kod trećeg zaista nije mogao ništa. Bilo bi čudo da je Ožegović promašio. Pokazivao je znake nesigurnosti nekada ali sve u svemu krivica za kolektivan neuspeh ne može biti na njemu.
Petrović - Nisam verovao da ću ovo dočekati da kažem ali ovaj momak je se više trudio danas nego drugi pojedinci. Utopio se u lošu igru odbrane ali neka. Nije toliko loš bio kao u zadnjim utakmicama.
Fabrisio / Balažic - Dosta su grešili. Zajedno krivi za prvi gol ali i inače grešili na utakmici. Nisu ličili na tandem sa zadnjih utakmica. Fabrisio se iskupio slobodnim udarcem ali par puta je i pokrenuo akcije ekipe. Balažic par puta odigrao dobro u defanzivi, uklizao u ključnim trenucima. Moram reći da kod mene imaju prelaznu ocenu bez obzira na greške.
Vulićević - Totalno loše i bezidejno ali dobro. Nije Dani Alves pa da igra svaku bez greške. Biće bolje.
Brašanac / Jevtović - Jevtović odigrava svoje, trudi se ne komplikuje mnogo, ok. Brašanac doktorirao ovu ligu. I on je sličan Živkoviću. Jako dobro igrao. Šteta za crveni ali zaslužio ga je. Biće bolje. Sviđa mi se generalno kako Braš igra i verujem u njega. Videla se njegova želja, trud i zalaganje.
Oumaru / Babović / Živković / Božinov - Oumaru jedan od boljih igrača u ligi. Dao dva gola, pokazao sigurnost i svoju brzinu kada ostatak tima se nije zalagao toliko. Najbolji kod nas danas. Babović se trudio, želeo, pokušavao ali prva lošija utakmica danas. Živkovića zatvorili u prvom poluvremenu ali u drugom se oslobodio malo. Nije bio tako loš kako će mnogi reći. Čim su grešili on je to koristio. Ne znam što na Božinova svi imaju pik. Sramota je to ljudi. Smeta vam jer je takvo ime došlo u Partizan ali dobro. Trudio se. Još nije u formi. Vidi se njegovo zalaganje ali ne dobija dovoljno lopti. Ne uđe on u deset prilika, promaši sve pa da se kaže da je loš. Čekamo ga još.
Ilić / Ninković - Uopšte izmene nisu donele ništa posebno. Samo sam čekao kada će Džigi dobiti crveni. Sale ništa posebno ne radi ove sezone ali ima po bar potez ili dva na svakoj utakmici i nije loš generalno.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EPl9XRKzvO4[/youtube]
Kizi se takođe ne može puno toga zameriti. Sve je uradio što je u njegovoj moći da dobijemo meč. Vojvodina je bila kvalitetniji, bolji rival i pobedili - zasluženo. Mi se sada okrećemo novim izazovima a prioritet je svakako BATE u utorak a nakon toga ćemo videti. Imamo dva poraza nakon pet kola ali šta da se radi. Gledamo napred, to je sve što možemo. Tri boda i nisu puno pogotovo što je u pitanju Javor. Zvezda, Vojvodina i Čukarički ne treba da nas zanimaju. Gledamo sebe, bolji smo od njih. To nismo večeras pokazali ali hoćemo kada bude najpotrebnije, zapamtite to.

Nema potrebe ni protiv uprave bilo šta pričati. Treba im dati vremena pa suditi na kraju polusezone delimično, na kraju sezone u potpunosti.
PARTIZAN ŠAMPION!
Tema je "FK Partizan" a ne "Real Madrid" i naša realnost su Živković, Petrović, Jevtović a ne Coentrao, de Gea ili Isco da ne kažem neko drugo svetsko ime. Ako vam je do nečistih pobeda imate i temu "FK Crvena zvezda" ili još bolje otvorite temu u ovom podforumu "OFK Beograd" ali znate šta... JA SAM PONOSAN NA OVE MOMKE, oni ginu za ovaj dres, trude se i kada ne ide, opušteno izgledaju vodili sa 4:1 ili gubili sa 0:2. Moram istaći da sam zadovoljan prikazanom igrom kao kolektiva a da je Vojvodina bila bolja taman toliko - za gol. Svakako je njima ova utakmica bila važnije nego nama. Kiksaće oni sa slabijima. Dušebrižnicima poruka da Partizan ne radi kao većina gde napravi korak napred i dva nazad - kod nas je to obrnuto - korak nazad, dva napred pa gde puklo da puklo.
Živković - Pokazuje znake nesigurnosti ali pobogu, trudi se. Kod golova realno i nije mogao puno. Stanisavljević ima strašan šut i to je to. Svaka mu čast. Kod prvog gola on je ispravio Fabrisiovu grešku i spasao gol ali je i Balažic uklizao pa je stvar totalno sjebana bila. Kod trećeg zaista nije mogao ništa. Bilo bi čudo da je Ožegović promašio. Pokazivao je znake nesigurnosti nekada ali sve u svemu krivica za kolektivan neuspeh ne može biti na njemu.
Petrović - Nisam verovao da ću ovo dočekati da kažem ali ovaj momak je se više trudio danas nego drugi pojedinci. Utopio se u lošu igru odbrane ali neka. Nije toliko loš bio kao u zadnjim utakmicama.
Fabrisio / Balažic - Dosta su grešili. Zajedno krivi za prvi gol ali i inače grešili na utakmici. Nisu ličili na tandem sa zadnjih utakmica. Fabrisio se iskupio slobodnim udarcem ali par puta je i pokrenuo akcije ekipe. Balažic par puta odigrao dobro u defanzivi, uklizao u ključnim trenucima. Moram reći da kod mene imaju prelaznu ocenu bez obzira na greške.
Vulićević - Totalno loše i bezidejno ali dobro. Nije Dani Alves pa da igra svaku bez greške. Biće bolje.
Brašanac / Jevtović - Jevtović odigrava svoje, trudi se ne komplikuje mnogo, ok. Brašanac doktorirao ovu ligu. I on je sličan Živkoviću. Jako dobro igrao. Šteta za crveni ali zaslužio ga je. Biće bolje. Sviđa mi se generalno kako Braš igra i verujem u njega. Videla se njegova želja, trud i zalaganje.
Oumaru / Babović / Živković / Božinov - Oumaru jedan od boljih igrača u ligi. Dao dva gola, pokazao sigurnost i svoju brzinu kada ostatak tima se nije zalagao toliko. Najbolji kod nas danas. Babović se trudio, želeo, pokušavao ali prva lošija utakmica danas. Živkovića zatvorili u prvom poluvremenu ali u drugom se oslobodio malo. Nije bio tako loš kako će mnogi reći. Čim su grešili on je to koristio. Ne znam što na Božinova svi imaju pik. Sramota je to ljudi. Smeta vam jer je takvo ime došlo u Partizan ali dobro. Trudio se. Još nije u formi. Vidi se njegovo zalaganje ali ne dobija dovoljno lopti. Ne uđe on u deset prilika, promaši sve pa da se kaže da je loš. Čekamo ga još.
Ilić / Ninković - Uopšte izmene nisu donele ništa posebno. Samo sam čekao kada će Džigi dobiti crveni. Sale ništa posebno ne radi ove sezone ali ima po bar potez ili dva na svakoj utakmici i nije loš generalno.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EPl9XRKzvO4[/youtube]
Kizi se takođe ne može puno toga zameriti. Sve je uradio što je u njegovoj moći da dobijemo meč. Vojvodina je bila kvalitetniji, bolji rival i pobedili - zasluženo. Mi se sada okrećemo novim izazovima a prioritet je svakako BATE u utorak a nakon toga ćemo videti. Imamo dva poraza nakon pet kola ali šta da se radi. Gledamo napred, to je sve što možemo. Tri boda i nisu puno pogotovo što je u pitanju Javor. Zvezda, Vojvodina i Čukarički ne treba da nas zanimaju. Gledamo sebe, bolji smo od njih. To nismo večeras pokazali ali hoćemo kada bude najpotrebnije, zapamtite to.

Nema potrebe ni protiv uprave bilo šta pričati. Treba im dati vremena pa suditi na kraju polusezone delimično, na kraju sezone u potpunosti.
PARTIZAN ŠAMPION!
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd

...